Bayramın 2. Günü MT [ izmir ] den Bir kaç arkadaş Mangal Yaktık ( işte fotolar )
Reklamlar
-
http://rapidshare.com/files/654713/MOV00004.3gp.html
http://rapidshare.com/files/656423/MOV00005.3gp.html
bu da lastik yaktıımız
http://rapidshare.com/files/656651/MOV00006.3gp.html
egeknn - shadoww - showww
http://rapidshare.com/files/656788/MOV00007.3gp.html
egeknn - SUZUKİ DR650 - Cross show
http://rapidshare.com/files/657139/MOV00008.3gp.html
Dönüş yolu bu da.gayet hoş bi gezi oldu.herkese teşekkürler!
En çok da mangal partisinde ev sahipliği yapan güreli abimizle sarışın bomba eşi sabiha hanıma teşekkür ediyoruz bolca.
Reklamlar
-
kenan bittin olum sennnnn. ya var ya, ne demek lazım sana bilmem.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
-
-
Gelmeyi çok Istedim Ama Olmadi.gerçekten çok Zevkli Ve Güzel Geçtiği, Yüzünüzdeki Tebessümlerden Belli.insallah Baska Bir Zamana Bende Sizlerle Güler çoşar Eylenirim.bu Arada Moblet Yakişmiş....!!!
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
o mobilet kanuni sultan süleymandan kalma.miras olarak kenan'a bırakmış.daha doğrusu kenan topkapı sarayından araklamış.maddi ve manevi değeri paha biçilemez.hatta bi rivayete göre kanuni sefere çıkarken atı arıza yapınca bu motorla çıkıyomuş seferlere
-
Tes elimdeki sopayı kafanda kırmadığıma dua et.Size geç kalmayın diye kaç defa tembihledim,beni açlıkla terbiye ettiniz .öldüm acımdan,Rakı bile ağladı bea
Ama Kenanda bütün kabahat biliyorum.
Sayın Ümmet Perkitan
Yıldönümünde evime şeref veren arkadaşlar hatırlar bu ilk ama son olmuyacak demiştim. Her zaman beklerim vakit bulduğun zaman gel Bu diğer arkadaşlarım için de geçerli . Zaten Tomris bizim kızımız oldu artık odası hazır öyle değilmi Tomris?
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bu arada ümmet abi çok güzel uyuyodun akşam uyandırmaya kıyamadık...
rahmi abi sen iste biz her zaman bagajda rakı şişesiyle dolaşıyoz.her zaman rakın hazırdır ama motor kullanmadığımız zaman.herşey için çok teşekkürler abi allah razı olsun!
-
yolcu
TESS adlı üyeden alıntı
tomris kardeşim bu resimler açılmıyor türkçe olarak ekleseydin ya bunları.
gureli adlı üyeden alıntı
Tes elimdeki sopayı kafanda kırmadığıma dua et.Size geç kalmayın diye kaç defa tembihledim,beni açlıkla terbiye ettiniz .öldüm acımdan,Rakı bile ağladı bea
Ama Kenanda bütün kabahat biliyorum.
Sayın Ümmet Perkitan
Yıldönümünde evime şeref veren arkadaşlar hatırlar bu ilk ama son olmuyacak demiştim. Her zaman beklerim vakit bulduğun zaman gel Bu diğer arkadaşlarım için de geçerli . Zaten Tomris bizim kızımız oldu artık odası hazır öyle değilmi Tomris?
geniş gönüllü rahmi abim,sen kafanı takma öyle şeylere bizler senin neler yapabileceğini biliyoruz,gönüller bir olsun yeıer.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
Askolsun yaaaa !!!1
Bende ne yapim ne yapim diye dusunup kendime isler cikartip duruyordum demek bu esnada sizler mangal olayina girdiniz ve ustune ustluk birde lastikleri biberlediniz.
AFİYET OLSUN !!!
Cikartin yedikleriniz gorucem
Saygilar;
Hakan Altiparmak
-
ruzgar_bey adlı üyeden alıntı
Askolsun yaaaa !!!1
Bende ne yapim ne yapim diye dusunup kendime isler cikartip duruyordum demek bu esnada sizler mangal olayina girdiniz ve ustune ustluk birde lastikleri biberlediniz.
AFİYET OLSUN !!!
valla evimin önü karabiber tohumları gibi yanık lastik,asfalt karışımından simsiyah oldu eh bu yağmur yağana dek kalır artık
vallahi bugün öğleden sonra komşular gelip sordular motor mu yandı akşam diye her taraf masmavi duman olmuştu sokağın içi dumana boğuldu .
-
sevgili büyüğüm güreli-rahmi abi,
gönlünün zenginliği ve yüreğinin genişliği bizler çok mutlu etti,
herşey için tekrar,tekrar teşekkür eder ellerinden öperim,
saygılarımla,
-
yolcu
ruzgar_bey adlı üyeden alıntı
Askolsun yaaaa !!!1
AFİYET OLSUN !!!
çok şey kaçırdın çooook.
www.perkitan.com
-
-
beyleeeer alooo hoop pazar günü yarışlardan sonra nart kardeşimiz ısrarla bizi kırkağaçta akşam yemeğinde ağırlamak istiyor msn den sık sık tekrarlıyor teklifini bana.bu arkadaşımız kırmayalım yarışlardan sonra akşam yemeğinde orda olalım,yinede siz bilirsiniz.
www.perkitan.com
-
yeter be yeter en son alıcam ağır makinalıyı tüm motorları vurucam kıskançlıktan
ahhhh be ahhh bu da kaçtı ama yazıorum hepsinin acısını çıkarıcam tek tek artık beni görmekten sıkılacaksınız ozamana kadar bensizliğin tadını çıkarın
ozamana kadar yanımdan geçen her motordan sonra
-
arkadaşlaaaaaaaaaaaaar afiyet olsun
eğlendiğinize çok sevindim herkes benim için bir parça et ve bir yudum rakıyı mideye indirmiştir umarım
tomris cim videoları açamadım benmi beceremedim dosyadamı sorun var anlayamadım çok merak ettim
neyse en kısa zamanda sizlerle olabilmek dileğiyle arkadaşlar sevgiler
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar videoları açmak için free download hanesini tıklıyoruz daha sonra önümüze renkli olarak bi şifre geliyo ve bunu yandaki haneye yazmamız isteniyo.yazdıktan sonra yandaki download butonundan masaüstünüze indirebilirsiniz.walla biz tomrisle bööle yaptık
-
ümmet abi nart a söle 2-3 koyun alsın kessin geliyoz
-
EgeKnn adlı üyeden alıntı
ümmet abi nart a söle 2-3 koyun alsın kessin geliyoz
sana koyun az gelir dana kessinler şöyle 2-3 tane anca paklar
-
şule valla bu kalabalığa açık havada koyun yetmez aslında doğru sölüyosun dana kestirelim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler