Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

orta torosları (bolkarlar) nasıl geçtik..?(adana-enduro)

REKLAM ALANI
    eroldayı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yoktur
    tebrikler ve geçmiş olsun
    SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ice300 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660R
    super gezi olmus.. 2 haftadir adanadayim, ilk firsatta gitmek istiyorum oralara...
    sürebiliyorum, öyleyse varım :)
    [URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]

maksimumhiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    peugeot 103
    altımda o motorlar olursa uzaya bile giderim ,
    hoca her şey iyi güzel de başınıza gelen olayı çok merak ettik, en azından biraz çıtlatın meraktan çatlatmayın biz okurlarınızı, benim özele yaz e-mail at ne olur, en azından ders çıkarırız belki

Motosikleti
    Hyosung GT 250 & Honda CBF 150
    Güzel gezi, elinize ayağınıza sağlık da hakkaten nooldu? MT ailesi olarak merakla bekliyoruz (şu terorist olayı sanki mantıklı geldi ama... neyse ortalığı bulandırmayalım durduk yere)
    [CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Güzel gezi, yazı, fotolar. Ellerine, tekerlerinize sağlık...

Yalnız madem söylemeyeceksin ne diye içimize kurt düşürüyorsun kardeşim, silah vs. bence de terörist durumlarına benziyor. Neyse anlatmazsın senin bileceğin iş ama böyle merakta bırakma insanları.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

balzeytin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motosikleti şimdilik yok..
    Sizinle boğsak gezisinde makine sayesinde tanışmıştık. Tekrar sizi görmek güzeldi..Gezinin hakkını vermişiz yine. Başınıza gelen olayı merak ettik doğrusu.Önemli olan size birşey olmamış.Sevgiler...

Motosikleti
    Bombardier ds 650 baja ve Ramzey Scooter
    valla bende merak ettim çok ama silahtan bahsedildiği için ya vahşi hayvan yada soyguncular çıkmıştır

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    İşte kanıma giren enduro gezi yazılarından biri daha,motoru sattıracaksınız bana yahu.
    O platolarda ayı vb pek bulunmaz belki kurt,bana kalırsa 2 ayaklı bir şeyler.
    Teröristler eğitim filan yapıyor olabilir.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

MoToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DR 800 BİG-JİNLUN 250
    güsel gezi olmuş deklanşörüne sağlık,devamını dileriz
    SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.

ustaoglu4840 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YbR 125 :)
    ya babalar ne olmuş ya gerçekten merak ettim yaw lütfen öm atınız

Naci63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800GS, TRIPLE BLACK
    Haydi artık tintinopsella, şu an online'sın merakta bırakma lütfen!

the_cayman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Olsa da gururla R6 diye yazsak :P
    Tebrikler . Süper gezi gerçekten harika

Olay konusunda herkes meraklı bu arada
    [B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]

chess - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 F
    Tebrikler, ben de 27-28 ağustos'ta Medetsiz ve koyunaşığı zirvelerine çıkmıştım. Karadeniz/kaçkarlardan sonra çıplak, susuz topraklar zor gelmişti. Size sormak istediğim şey 3000 metre irtifada oksijen miktarı azalır, basınç düşer motorlarda bir problem olmadı mı? Enazından motorların çekiş güçlerinde bir fark oluşmadı mı?

Yaşadığınız korku, sanırım vahşi hayvanlardan kaynaklanıyor. (?)

Bir de kitap önerisi; "Zirvelerin Özgürlüğü" Doğada yaşam, kamp vs konularında ayrıntılı bilgi.

Yolunuz açık olsun...

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Sanırım bir pkk vakası...Açıklığa kavuşturursanız eğer herkesin kafasındaki soru işaretlerini de silmiş olacaksınız!!!
    AKIN FİDAN

pazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar, bu olayın pkk ve teroristlere hiçbir alakası yoktur.Vahşi yaşamla ilgilidir.Lütfen bir daha pkk/terörist kelimelerini kullanmayınız.

çok hoş yaww..

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    süper gezi olmuş elinize saglık

MEGAN66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    WR250R Gelincik
    Alıntı pazer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, bu olayın pkk ve teroristlere hiçbir alakası yoktur.Vahşi yaşamla ilgilidir.Lütfen bir daha pkk/terörist kelimelerini kullanmayınız.
    Gezi,resimler ve paylasim oldukca guzel, yalniz yasadiginiz korkuyu dile getirmissiniz ve burada forumda aciklayamayacagiz demis ama sonrada yoruklerden konu hakkinda biseyler ogrenmissiniz. Suanda insanlarin merak icinde olmalari,soru yoneltmeleri ve tahminde bulunmalari normaldir. Yasadigimiz donem itibari ile aklimiza arkadaslarin dile getirdirgi birliklerin gelmemesi mumkun degil cunku orasi bir dag basi. Velhasil guzel gezi resimler ve paylasimin sonuna eklediginiz cumleyi aciklamanizda fayda var,ki aciklamayacak iseniz tahminlerede kizmayiniz, bu olacaktir.
    Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
    İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
    Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam

Gerçek enduro ruhu budur işte...
    Bir şehirden diğerine gidip , pinkik alanında kamp kurmakla endurocu olunmaz... (Sözüm meclisten dışarı)
    Gezi süper. Devamını diliyoruz...

Enduro

Öncelikle tebrik ederim. Biliyorsunuz bu forum sayfası sohbet etmekten çok deneyimli motorsiklet kullanıcılarından tecrübelerini paylaşmak ve teknik bilgi almak için. Amaç kişileri tehlikeli durumlardan başkalarının tecrübe ve bilgilerinden yararlanarak uzak durabilmek. Bu yüzden öncelikle yaptığınız yolculuğun süresi kaç km yaptığınız, ne kadar yakıt aldınız, tehlike durumunda nasıl iletişim kurmayı planladınız veya kurdunuz vb.? Ayrıca sanırım sizi ayı kovalamış. Nasıl kaçmayı başardınız. Üç saat boyunca neler yaptınız? Bir arkadaş terörist kelimesinden neden alınmıştır onuda bilmek isterim. Ülkemizin gerçeği değilmidir terör.
    Sevgilerimle

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler