tebrikler ve geçmiş olsun
tebrikler ve geçmiş olsun
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
super gezi olmus.. 2 haftadir adanadayim, ilk firsatta gitmek istiyorum oralara...
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
altımda o motorlar olursa uzaya bile giderim ,
hoca her şey iyi güzel de başınıza gelen olayı çok merak ettik, en azından biraz çıtlatın meraktan çatlatmayın biz okurlarınızı, benim özele yaz e-mail at ne olur, en azından ders çıkarırız belki
Güzel gezi, elinize ayağınıza sağlık da hakkaten nooldu? MT ailesi olarak merakla bekliyoruz (şu terorist olayı sanki mantıklı geldi ama... neyse ortalığı bulandırmayalım durduk yere)
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
Güzel gezi, yazı, fotolar. Ellerine, tekerlerinize sağlık...
Yalnız madem söylemeyeceksin ne diye içimize kurt düşürüyorsun kardeşim, silah vs. bence de terörist durumlarına benziyor. Neyse anlatmazsın senin bileceğin iş ama böyle merakta bırakma insanları.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Sizinle boğsak gezisinde makine sayesinde tanışmıştık. Tekrar sizi görmek güzeldi..Gezinin hakkını vermişiz yine. Başınıza gelen olayı merak ettik doğrusu.Önemli olan size birşey olmamış.Sevgiler...
valla bende merak ettim çok ama silahtan bahsedildiği için ya vahşi hayvan yada soyguncular çıkmıştır
İşte kanıma giren enduro gezi yazılarından biri daha,motoru sattıracaksınız bana yahu.
O platolarda ayı vb pek bulunmaz belki kurt,bana kalırsa 2 ayaklı bir şeyler.
Teröristler eğitim filan yapıyor olabilir.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
güsel gezi olmuş deklanşörüne sağlık,devamını dileriz
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
ya babalar ne olmuş ya gerçekten merak ettim yaw lütfen öm atınız
Haydi artık tintinopsella, şu an online'sın merakta bırakma lütfen!
Tebrikler . Süper gezi gerçekten harika
Olay konusunda herkes meraklı bu arada
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
Tebrikler, ben de 27-28 ağustos'ta Medetsiz ve koyunaşığı zirvelerine çıkmıştım. Karadeniz/kaçkarlardan sonra çıplak, susuz topraklar zor gelmişti. Size sormak istediğim şey 3000 metre irtifada oksijen miktarı azalır, basınç düşer motorlarda bir problem olmadı mı? Enazından motorların çekiş güçlerinde bir fark oluşmadı mı?
Yaşadığınız korku, sanırım vahşi hayvanlardan kaynaklanıyor. (?)
Bir de kitap önerisi; "Zirvelerin Özgürlüğü" Doğada yaşam, kamp vs konularında ayrıntılı bilgi.
Yolunuz açık olsun...
Sanırım bir pkk vakası...Açıklığa kavuşturursanız eğer herkesin kafasındaki soru işaretlerini de silmiş olacaksınız!!!
AKIN FİDAN
Arkadaşlar, bu olayın pkk ve teroristlere hiçbir alakası yoktur.Vahşi yaşamla ilgilidir.Lütfen bir daha pkk/terörist kelimelerini kullanmayınız.
çok hoş yaww..
Gezi,resimler ve paylasim oldukca guzel, yalniz yasadiginiz korkuyu dile getirmissiniz ve burada forumda aciklayamayacagiz demis ama sonrada yoruklerden konu hakkinda biseyler ogrenmissiniz. Suanda insanlarin merak icinde olmalari,soru yoneltmeleri ve tahminde bulunmalari normaldir. Yasadigimiz donem itibari ile aklimiza arkadaslarin dile getirdirgi birliklerin gelmemesi mumkun degil cunku orasi bir dag basi. Velhasil guzel gezi resimler ve paylasimin sonuna eklediginiz cumleyi aciklamanizda fayda var,ki aciklamayacak iseniz tahminlerede kizmayiniz, bu olacaktir.
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
Gerçek enduro ruhu budur işte...
Bir şehirden diğerine gidip , pinkik alanında kamp kurmakla endurocu olunmaz... (Sözüm meclisten dışarı)
Gezi süper. Devamını diliyoruz...
Öncelikle tebrik ederim. Biliyorsunuz bu forum sayfası sohbet etmekten çok deneyimli motorsiklet kullanıcılarından tecrübelerini paylaşmak ve teknik bilgi almak için. Amaç kişileri tehlikeli durumlardan başkalarının tecrübe ve bilgilerinden yararlanarak uzak durabilmek. Bu yüzden öncelikle yaptığınız yolculuğun süresi kaç km yaptığınız, ne kadar yakıt aldınız, tehlike durumunda nasıl iletişim kurmayı planladınız veya kurdunuz vb.? Ayrıca sanırım sizi ayı kovalamış. Nasıl kaçmayı başardınız. Üç saat boyunca neler yaptınız? Bir arkadaş terörist kelimesinden neden alınmıştır onuda bilmek isterim. Ülkemizin gerçeği değilmidir terör.
Sevgilerimle
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)