yukardaki resimlerde de görüldüğü gibi Aybiketa izmir sınırlarından rüzgar gibi geçti.bu akşamki toplantıya katılmayı çok istedi ama ben müsade etmedim.ÇÜNKİ MOTORU YOK
hayırlı yolculuklar
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]
iii de bu turlabo nerdedir napar adresi nedir???
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
merhaba Beşir abi ben İlker migrosun önünde tanışmıştık seninle yazın başında bilmem hatırlıyormusun?resimlerde baya karizma çıkmışsın bi msaj yazayım hadi dedim.toplantılarınız çarşamba günleriymiş heralde öğrendim en kısa zamanda katılmayı düşünüyorum görüşmek dileğiyle...
Sevgili TURLABO,Aybike ile tanışmayı çok isterdik.dün akşam ki toplantımıza katılamamasına üzüldük.tekrar bekleriz.Bizlerden kucak dolusu sevgiler selamlar aybike..
İzmir düşündüğümden çok daha güzelmiş, ilk fırsatta tekrar gelicem, bu sefer çarşamba akşamına denk getiricem
İzmir'e temelli yerleşme fikri bile çok ters gelmiyor bana
motorunuz gerçekten cokk güzell bende Kawasaki - VN800 Classic düşünüyordum almak için seyhan cok daha tatlı duruyo özelliklerine bakmadım daha ama aklımdasın seyhann memleketimin motoru sana istanbuldan selamlarrr
Resimlerin büyüklüğünden başım döndü
yaw aybiketa sen hiç yerinde durmuyormusun benide geçtin
resimleri keşke küçülterek koysaydın bacım
selam aybiket
malum dost başa düşman ayağa bakarmış. bende ayağa baktım ama düşmanca değil o halde(ayakkabılarını kastediyorum) o makine asla sana boyun eğmez
seni seviyoruz lütfen kaportasız binmeyin
sağlıcakla kal ....
şiir benden dilediğinle paylaş
Metin Tandoğan
Altıncı Gün
İyi ki vardı altıncı gün
Yoksa sen olmayacaktın
Aşksızlıktan
Kuruyacaktı toprak
Kurşun hep kurşun
Bakır hep bakır kalacaktı
Ne gece ölüm
Ne gündüz hayattı
Çatlarken dudakların
Kırmızı olmayacaktı gülüm
Ekim’2004
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)