Kuzdere'de iftar yemeği ..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
afiyet olsun ustad..gene cosmussunuz..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
-
-
Arkadaşlar parkuru merak edenler için bir video hazırladım parkur yaklaşık 17 km sehirci etabı hariç diğer etapları kısa kısa görüntüledim parkur hakkında görüşlerinizi ve önerilerinizi bekleriz .
videoyu buradan indirebilirsiniz.
http://www.hemenpaylas.com/download/...arkur.wmv.html
-
Afiyet şeker olsun Sizin yazılarınızı okumaya yetişemiyorum harduro ve silves. Ne kadar faalsiniz maşallah. Harduro hocam şakayla karışık birşey isteyeceğim. Bir pazar günü normal evinde ailenle yada tek başına "Katırsız" bir gününüde buraya eklersen motor dışında neler yaptığını görme fırsatımızda olur
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
-
-
Müzikle uğraşmanıza çok sevindim hocam. Ayrıca Bisiklet craft etmeyi çok düşündüm bende ama uğraşamadım Neyse zahmet edip cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim.
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çalışmalarınız ve iftar yemeğiniz sohbetinizle birlikte fotolardaki gibi çok güzel geçmiş paylaşımınız için çok teşekkürler.bıde canerle orhan kardeşleri havada gördüm sonra yere indilermi.didimden selam.
Jazzbass adlı üyeden alıntı
Müzikle uğraşmanıza çok sevindim hocam. Ayrıca Bisiklet craft etmeyi çok düşündüm bende ama uğraşamadım
Neyse zahmet edip cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim.
neler yapıyorsun kardeş edirnede havalar nasıl yazılarını özledik.didimden selam.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
İyiyim ümmet abim sen nasılsın? gezmiyorsun bu aralar pek sanırım ege sardı seni Öptüm abicim birgün realden karşılaşmak dileğiyle
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yolcu
Jazzbass adlı üyeden alıntı
İyiyim ümmet abim sen nasılsın? gezmiyorsun bu aralar pek sanırım ege sardı seni
Öptüm abicim birgün realden karşılaşmak dileğiyle
gezmezmiyim sen benim başlığa girmiyorsunda ondan.8.turu bugün bitirdim.62400 km oldu eski ve yeni resimler benim başlıkta 1. sayfada emrine amade.dediğin gibi görüşmek üzere.kendine iyi bak.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler