Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

07 - 08 Ekim... Şile'de kamp yaptık!!

REKLAM ALANI
    koyulacivert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dorado V5
    Evet bu haftasonu 3 arkadaş (uçanlaz, onurcan ve koyulacivert) toplanıp şile ye kampa gidelim dedik. Beklenenden iyi olan hava koşullarıda bize arkadaşlık etti. Sağolsun yolculuk ve kamp boyunca hava hep sıcaktı. Arada bizi korkutan renk kombinasyonlarıda yaptı ama yağmadı çok şükür Şimdi söz resimlerde...

Herşey aniden gelişti aslında bu kamp planlı olmadı... o yüzden akşam saatlerinde kamp alanına vardık ve yol boyunca çekilen fotomuz yok bu vadığımız zamanki foto...

motorların ışında çadırlarımızı kurmaya çalışıyoruz...

kamp sahamızdaki yaratıklar... (ilerleyen saatlerde bu at başımıza bela oldu... sayesinde uykusuz kaldık azcık )

çok gitar çalamadı ama çaldığı kadarıylada iyiyidi...

ahanda çadır...

ateeeş... kampın vazgeçilmezleri... ya hava cidden çok sıcaktı aslında sadece yemekleri pişirmeye yaradı...

ee yemek yiyince rehavet çöküyo insanın üstüne...

sanatsal çalışmalarım 1

yattık kalktık sabah oldu ama serdar abinin işi olduğundan pazar pazar çalışmaya gitti ( sabah 10:30 )

çok geçmeden(yalan) bizde toparlandık... (14:00)

kağıt... pardon çadır katlama sanatının son icraatçılarından onur xvang win...

çevremizi TEMİS tutalım

tam gidiyorduk (eve değil şilenin sahiline) etrafımızı koyunlar, keçiler bastı

şile sahilde çekilen fotoğraflar (sanatsal çalışmalarım 2,3,4...)

ve son foto... bundan sonra dönüş yolculuğu başladı.

Not: Havanın gelecek haftasonu güzel olması şartıyla biz tekrar kamp yapmayı planlıyoruz. Gelmek isteyen arkadaşları bekliyoruz. Kışa yaklaşırken önümüzde kalan son birkaç güzel haftasonunu değerlendirmek çok iyi olacaktır...
    Dorado V5

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    UCANLAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-MAX 250 MOMO
    Helal valla güzel gezi olmuş,
    Durun yaa birdakika ben de vardım galiba gezide
    Kopkoyu mavi(sanırım bu lacivert oluyor ) havada her an yağmur patlıycak diye korka korka uyduk imama ve çıktık yola,
    Gece havanın bu kadar yumuşak olacağını ve muhteşem dolunay ışığının kampı aydınlatacağını hiç tahmin etmiyordum...
    Sonuç olarak kıştan önce son bir kaçamak daha yaptık ve çok güzel bir gece geçirdik,
    İftar ve sahurumuda kampta yapmak nasip oldu...

gazman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA XR600R
    elinize saglik guzel gezi olmus..
    once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:

Motosikleti
    Dorado V5
    eee hava güzel olursa tekrar kamp yapıcaz gelen yok mu
    Dorado V5

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    Güzel etkinlik olmuş. Bende kamp yapmayı özledim.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

Motosikleti
    Dorado V5
    önümüzdeki hafta sonu olacak kamp a bekleriz...
    Dorado V5

Motosikleti
    X-MAX 250 MOMO
    Emrecim senin makinanın gece modunda bi gariplik olduğunu söylemiştim,
    Ben o odunları nerelerden taşıdım kuzenle hem de motorla,Ateş süperdi ama resimler zifiri karanlık...
    Yemiş bütün gecenin güzelliğini senin makina...
    Bir sürü resim çıkmamış sanırım

desperadost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TİGER 250 S
    serdar'cım çok güzel bir gezi olmuş liman'da ben 2 sene çalıştım artane rest. bu sene gitmedim çünki çok sevdiğim baba gibi değer verdiğim hasan baba patronum yüksek tansiyondan felç geçirdi bu ara durumu daha iyiymiş o yüzden ben bu sene gidemedim mendireği görünce bi kötü oldum hemen kalenin önünde 2 tane rest. varya işte onlardan birindeydim haldun dormen ismet ay(rahmetli)yine kaybettiğimiz kerem yılmazer eşi sevgili göksel kortay mustafa alabora sevgili müjdat gezen ve sevgili nazan şoray devamlı müdavim'lerimizdendi .
    ben hasan baba ya sağlık ailesine sabır metanet diliyorum belki hep beraber bir ziyaret yaparız hasan baba çok mutlu olur ....
    çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......

hedowich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco vitality 50-ybr 125 -cbf 250 -fazer 600 S2
    kamp olayını ozlemsm walla yıllar oldu ellerinize sağlık
    Ride your way

Motosikleti
    X-MAX 250 MOMO
    Alıntı desperadost adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    serdar'cım çok güzel bir gezi olmuş liman'da ben 2 sene çalıştım artane rest. bu sene gitmedim çünki çok sevdiğim baba gibi değer verdiğim hasan baba patronum yüksek tansiyondan felç geçirdi bu ara durumu daha iyiymiş o yüzden ben bu sene gidemedim mendireği görünce bi kötü oldum hemen kalenin önünde 2 tane rest. varya işte onlardan birindeydim haldun dormen ismet ay(rahmetli)yine kaybettiğimiz kerem yılmazer eşi sevgili göksel kortay mustafa alabora sevgili müjdat gezen ve sevgili nazan şoray devamlı müdavim'lerimizdendi .
    ben hasan baba ya sağlık ailesine sabır metanet diliyorum belki hep beraber bir ziyaret yaparız hasan baba çok mutlu olur ....
    Geçmiş olsun diyelim Hasan Baba'ya,
    Ogüncüğüm saydığın isimler Şile'nin sabit sanatçılarıdır ben de çok görürdüm onları Şile'de,Ayrıca ben yarı Şile'liyim ve tüm yurdumu gezdim ama Şile gibi şirin çok fazla yer göremedim.

nuwamda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hayallere biraz ara...
    Yazık vaLLa o resimler de Ki pislik nee.... heryer çöp ev gibi olmuş yaa insanın baktıkca içi acıyor ya..... aslında her piknik alanına falan çevresini temiz tutmayı bilmeyenler giremez die yazı asmak lazım....
    Lastiklerini yak Ruhunu AsLa...
    [MT Zonguldak]

desperadost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TİGER 250 S
    Alıntı UCANLAZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun diyelim Hasan Baba'ya,
    Ogüncüğüm saydığın isimler Şile'nin sabit sanatçılarıdır ben de çok görürdüm onları Şile'de,Ayrıca ben yarı Şile'liyim ve tüm yurdumu gezdim ama Şile gibi şirin çok fazla yer göremedim.
    serdar'cım ben hep yanarım böyle güzel bi yer çok daha farklı güzelliklerle etkinliklerle var olmadığı gibi insanların pazar günü akın ettiği vasat bir görüntü alıyor 'birtek şile bezi festivaliyle bitmiyor ben çalışırken yunanistan'dan yaşlı amcalar teyzeler geldiler her sene gelirlermiş yunanistanda'da şile de oturuyorlarmış çünkü zamanında ataları dedeleri bizim şile'de oturmuşlar buna benzer onlarca şey var ama belediyeler burayı hala süper bir yer haline getiremediler hep dalgalı karadeniz ve boğulmaların olduğu bir ilçe olarak kaldı 'yazık inşallah hakettiği değeri bulur...bi ara hasan baba'ya gidelim şile'ye hep beraber inşallah... sevgilerimleşilenin tarihi...
    http://www.sile.gov.tr/tarih.htm
    çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......

ferrari_gani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4 ruhlu karakaçan enduro&touring&race GETZZZ
    offff bee

keşke katılabilsek ama hem iş hemde motorumu alamamamdan dolayı katılamıorum böle actionlara

ama sağlık olsun bu yaz olayı koparıcam buna eminim

plan dahilinde motora atlıyıp tüm her gece bi koyda geçmek üzere tüm egeyi gezmek war yılların acısını bi yazda çıkarıcam
    dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın

karakartalmir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni tiger 250
    ucanlaz kardeşim kampa gidiyorsun ve bana haber vermiyorsun kırıldım valla

onurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125
    eywallah emre resimler için.
    onurcan - AB+

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    necdet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr1100xx süperblackbird
    helal olsun be ne güzel eğlenmişiniz son günleride iyi değerlendirdiniz

deer_152 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu sogukta tebrikler dogrusu biraz daha kalabalık olsaymıs daha ii olurmus

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler