07 - 08 Ekim... Şile'de kamp yaptık!!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
elinize saglik guzel gezi olmus..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
-
eee hava güzel olursa tekrar kamp yapıcaz gelen yok mu
-
Güzel etkinlik olmuş. Bende kamp yapmayı özledim.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
önümüzdeki hafta sonu olacak kamp a bekleriz...
-
Emrecim senin makinanın gece modunda bi gariplik olduğunu söylemiştim,
Ben o odunları nerelerden taşıdım kuzenle hem de motorla,Ateş süperdi ama resimler zifiri karanlık...
Yemiş bütün gecenin güzelliğini senin makina...
Bir sürü resim çıkmamış sanırım
-
serdar'cım çok güzel bir gezi olmuş liman'da ben 2 sene çalıştım artane rest. bu sene gitmedim çünki çok sevdiğim baba gibi değer verdiğim hasan baba patronum yüksek tansiyondan felç geçirdi bu ara durumu daha iyiymiş o yüzden ben bu sene gidemedim mendireği görünce bi kötü oldum hemen kalenin önünde 2 tane rest. varya işte onlardan birindeydim haldun dormen ismet ay(rahmetli)yine kaybettiğimiz kerem yılmazer eşi sevgili göksel kortay mustafa alabora sevgili müjdat gezen ve sevgili nazan şoray devamlı müdavim'lerimizdendi .
ben hasan baba ya sağlık ailesine sabır metanet diliyorum belki hep beraber bir ziyaret yaparız hasan baba çok mutlu olur ....
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
kamp olayını ozlemsm walla yıllar oldu ellerinize sağlık
-
desperadost adlı üyeden alıntı
serdar'cım çok güzel bir gezi olmuş liman'da ben 2 sene çalıştım artane rest. bu sene gitmedim çünki çok sevdiğim baba gibi değer verdiğim hasan baba patronum yüksek tansiyondan felç geçirdi bu ara durumu daha iyiymiş o yüzden ben bu sene gidemedim mendireği görünce bi kötü oldum hemen kalenin önünde 2 tane rest. varya işte onlardan birindeydim haldun dormen ismet ay(rahmetli)yine kaybettiğimiz kerem yılmazer eşi sevgili göksel kortay mustafa alabora sevgili müjdat gezen ve sevgili nazan şoray devamlı müdavim'lerimizdendi .
ben hasan baba ya sağlık ailesine sabır metanet diliyorum belki hep beraber bir ziyaret yaparız hasan baba çok mutlu olur ....
Geçmiş olsun diyelim Hasan Baba'ya,
Ogüncüğüm saydığın isimler Şile'nin sabit sanatçılarıdır ben de çok görürdüm onları Şile'de,Ayrıca ben yarı Şile'liyim ve tüm yurdumu gezdim ama Şile gibi şirin çok fazla yer göremedim.
-
Yazık vaLLa o resimler de Ki pislik nee.... heryer çöp ev gibi olmuş yaa insanın baktıkca içi acıyor ya..... aslında her piknik alanına falan çevresini temiz tutmayı bilmeyenler giremez die yazı asmak lazım....
-
UCANLAZ adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun diyelim Hasan Baba'ya,
Ogüncüğüm saydığın isimler Şile'nin sabit sanatçılarıdır ben de çok görürdüm onları Şile'de,Ayrıca ben yarı Şile'liyim ve tüm yurdumu gezdim ama Şile gibi şirin çok fazla yer göremedim.
serdar'cım ben hep yanarım böyle güzel bi yer çok daha farklı güzelliklerle etkinliklerle var olmadığı gibi insanların pazar günü akın ettiği vasat bir görüntü alıyor 'birtek şile bezi festivaliyle bitmiyor ben çalışırken yunanistan'dan yaşlı amcalar teyzeler geldiler her sene gelirlermiş yunanistanda'da şile de oturuyorlarmış çünkü zamanında ataları dedeleri bizim şile'de oturmuşlar buna benzer onlarca şey var ama belediyeler burayı hala süper bir yer haline getiremediler hep dalgalı karadeniz ve boğulmaların olduğu bir ilçe olarak kaldı 'yazık inşallah hakettiği değeri bulur...bi ara hasan baba'ya gidelim şile'ye hep beraber inşallah... sevgilerimleşilenin tarihi...
http://www.sile.gov.tr/tarih.htm
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
offff bee
keşke katılabilsek ama hem iş hemde motorumu alamamamdan dolayı katılamıorum böle actionlara
ama sağlık olsun bu yaz olayı koparıcam buna eminim
plan dahilinde motora atlıyıp tüm her gece bi koyda geçmek üzere tüm egeyi gezmek war yılların acısını bi yazda çıkarıcam
-
ucanlaz kardeşim kampa gidiyorsun ve bana haber vermiyorsun kırıldım valla
-
eywallah emre resimler için.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
helal olsun be ne güzel eğlenmişiniz son günleride iyi değerlendirdiniz
-
bu sogukta tebrikler dogrusu biraz daha kalabalık olsaymıs daha ii olurmus
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler