beni rahat bırakın bugün zehiri aldım güzel kardeşlerim ondan kurtulmaya çalışıyom
Cihan birader biz senin gibi gravdan offroad çı değiliz. Bizde durmak yok. Benzin bitmiş, akü bitmiş , teker patlamış, yan yatmış, çamura batmış yok. İcraat var icraat.
O sesi çıkmıyor dediğin saatlerde ben 250 km yapmıştım. yazısını yazıp resimlerinide attım. Benle uğraşıcağına sen egzos bilyası ara daha adrenalin yapar.
Bu arada hasan kardeş bak gazeteci sevmediğimi biliyon. Buna rağmen dürtüklüyon helal olsun Karamürsel sepeti diilmişssin.
Ve iftara vesile olan ve katılan herkesi kutlarım Allah razı olsun Güzel bir aksamdı Allah nice iftarları beraberce yapmayı nasip etsin.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
çok güzel resimler ilgimi çeken bi nokta var tüm motocu abilerim korumalı ne güzel ya paylaşım için teşekkür ederiz...
[ ELAZIĞ-MT ]
hasan kardeşim biraz geç cevap verdiğim için özürlerimi sunarım dışarı çıkmıştım kardeşim mesajını okumadım sana iyi eğlenceler başka zaman telafi aderim kardeşim söz
vay sonunda bir elazığlı hemşerim çıktı elazığdaki motorculara konpile selam
Cihan Hoşgür
Aynı gün içinde bu kadar benzinciye girip çıktığımı hiç hatırlamıyorum Sarıyer'e iftara diye yola çıkıp, Levent-Sarıyer arası bütün benzincilerde durup, son benzincide hotdog ile oruç açmak enteresan bir deneyimdi Acemi'ye bu kazığından dolayı teşekkürü bir borç bilirim Fakat ben her zaman derim, nerede ve ne yapıyor olduğundan çok, onu kimlerle yapıyor olduğun önemlidir
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Resimler az değil mi ya huuuu
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
resımlere bakılırsa guzel bı bulusma olmus kutlarım
ya arkadaşlar resimler çok az daha başkada isteriz ben size bukadar az resimmi ekliyorum.bodrumdan hepinize selam perşembe istanbulda görüşmek üzere.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Biraz geç kalsakta çok güzel bir iftar oldu. Emeği geçen herkese teşekkürler.
sıra sizde artık karşı ekibi olarak bir organizasyon yapın da biz de gelelim mesela şöyle bir gezi olabilir önce üsküdardan bostancıya kadar bütün benzinciler dolaşılabilir
bu arada anadolu yakasından bizi kırmayarak davetimize icabet eden bütün arkadaşlara arkadaşlara aksilikler için üzgün olduğumuzu belirtir, geldikleri için ayrıca teşekkür ederiz
bu kadar üstüme gelmeyin arkadaşlar ya benim çektiklerim bu kadar ama benden başka da kimse resim çekmedi galiba tabi insanlar daha çok yemekle içmekle sohbetle meşgul oldukları için resim çekmeyi pek düşünemediler galiba
Hasan resimler için teşekkürler eline sağlık
Güzel bir akşamdı herşeyiyle..
Her haftasonu o benzinciye gidip sosisli yiyeceğim valla çok beğendim
Gecenin şanssızlarına da tekrar tekrar geçmiş olsun diliyorum burdan
1.ledo
2.akalteke
Bu arada mekan seçimi süperdi necdet abi eline sağlık senin de
Burda kahvaltı vb başka organizasyonlar da yapalım bence ..
Ducatista:)
Grup sürüşü de baya iyiydi. Tam olarak kaç motorduk bilmiyorum.
Yalnız bir arkadaş vardı, sürekli bi önde bi arkada kafasına göre dolaştı durdu.
Tanıyan var mı kendisini ?
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)