vaybe ne yakışıklı bir aksiyim benbe fotoğrafı çekenide tebrik etmek lahzım dimi necdet abi teşekkürler denden
Cihan Hoşgür
necdet abim nerelerdesin sende baya güzel ve karizmatik çıkmışsın yahu bendende genç çıkmışsın be abi yaşın 32 olsada benim gibi kart 19 yaşında gibi duruyorsun
Cihan Hoşgür
ooohhh afiyet bal şeker olsun millet...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Slm millet...Ya gerçekten çok keyifli bi akşamdı hem benzinlikte açılan oruç hem ACEMİ nin bize attığı şık çalım hem gidilen güzergah hem çay içtiğimiz rumeli feneri vs.Herşey çok güzeldi bu arada ya benimle öle başbaşa çay içen de kim hay "aksi" şeytan gene yakalayamadım sarhoşmuyum neyim....
öteki konuyu tamamen bıraktık galiba? neyse..
gelirken trafiğe takıldık. kurallara uyan bir insan olduğumdan emniyet şeridine de girmedim. haliyle sizi baya beklettik. esas önemli nokta, aradığınızda nasıl olsa geldik diye cevap vermeyip. sonra da kaybolup sizi aramayı unutmaktı sanırım ne deseniz haklısınız. yeri arıyodum napim.
benim aklım Motoboy'un egzostlarında kaldı esas. bi sağ bi sol pat-pat-pat-pat ne güzeldi
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ee bu akşam yok mu bişey ben birazdan çıkmayı düşünüyorum
sen ne taraftaydın Avrupa tarafındasın sanırım? iftarda o köprüyü geçmek tam bi işkenceydi ya..
bir dahaki iftara karşıya önceden geçip, gezip sonra yesek? ben dünkü geziden çok keyif aldım şahsen. gündüz versiyonunu da görmek isterim tabi okulum başlıyo baya yoğun olucam artık.. :(
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
motorcu dediğin çılgın olur. bu lafın üstüne iron butt yaparsa görürsün
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)