ya bu arada karşıda oturan arkadaşlar nasıl döndü? bi sorun olmamıştır umarım benzin aldıktan sonra apar topar ayrıldık vedalaşamadık tam kusura bakmadınız dimi
güsel bir iftar yemeği olmuş afiyet olsun
[B][U]motosiklet.net@hotmail.com[/U] [/B] (İsteyenler Ekleyebilir) :cat:
çok keyifli bi akşam ve geceydi yaw galiba ben size alışmaya başladım hasancım fotolar süperde şu 8. karedeki beni makaslayıversen temiz hava bana çarpmış galiba
yav beraber dönücektik maslak e-6 ayrımında bekledim seni göremedim
hacı ben seni kaybettim ya önümde necdet abi ile akalteke gidiyordu sen de onların önündesin diye tahmin ettim onları geçtim sana yetişmek için göremeyince devam ettim artık durmadım cıbırın sınırlarını zorladım biraz yolu boş bulmuşken
mustafa hakkaten ya o ne öyle fotoğrafta can çekişiyon gibi bi halin var
Her ne kadar aksilikler çıktıysa ve iftarı sosisliyle yapsakta (gerçi ben oruçlu değildim diğer arkadaşlar için söylüyorum) dün akşam harikaydı. Bu arada Levent abi sağ ayaklık olmadan eve dönmek zorunda kaldı umarım çok zorluk çekmemiştir.
Afiyet olsun İstanbulda olmamanın kaybı böyle güzel ortamlar sanırım..
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
çok üzgünüm beni affedin ne kadar gelmek istediğimi tahmin edemezsiniz !
necdet cim kusuruma bakma ne olur bizim işler işte bi anda haber gelir haydi programa 'gitmesen bu sefer ekmekten olmak var acayip üzüldüm valla anlatamam
çok güzel geçmiş harikasınız sizleri bir arada seyretmekte çok keyif verici !göremediğim orada bulunan herkeze kucak dolusu sevgiler
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Ne diyeyim afiyet olsun biz de avucumuzu yalayalım :D
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
güzel bi iftar yemegi olmus ellerinize sağlık düzenleyen arkadaşlardan
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
çok güzel bir iftar olmuş arkadaşlar.
paylaşım için teşekkürler.
çok çalışmam lazım çoook.:)
Ama fotolar çok az harbiden...Hani buluşma anları yolda artçıların çektikleri hani...Mamalar hani...İftar sonrası Teravihe gidildimi...
Düşünsenize Donnidarko imam oluyor ve toplu namaza saf duruyor bizim motor tayfası....
İmam Doni Dayı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Çalış dayıcığım Pazar günleride çalış...Benim anlamadığım Pazarda hem domates patates satıp hemde nasıl laptopdan mesaj yazıyosun...Çalışanları bende severim...
Allah Pazar günü çalışanlara sabır versin...Hatta Allah sabahın köründe işe giden arkadaşlarada sabır eylesin...Amin...Benim mesai öğlen 12 de başlarda ayıp söylemesi...Haldende pek anlamam...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
yok abi benim mesai öğlen 12 akşam 19...O ambians...kebap yani...
bravo bensiz bir iftar haaa nejdet bey yandınız efem sevgiler şaka bir yana çok sıcak ve içten bir gün vede anlamlı hoşgeldi sefa getirdi ramazan sevgiler
Rüzgar gibi geçti
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)