Sevgili Cengiz,
Senin gibi motorcuları aramızda görmek bizi çok mutlu ediyor.
Sevgili Cengiz,
Senin gibi motorcuları aramızda görmek bizi çok mutlu ediyor.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Son derece muhteşem....
yürekten kutlarım hocam.
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
Güsel bir gezi olmuş bizimle paylaştığın için saol
[B][U]motosiklet.net@hotmail.com[/U] [/B] (İsteyenler Ekleyebilir) :cat:
Topiği bulamıyor olman, senin motorculuktaki tecrüben kadar forum tecrüben olmadığını gösteriyor.
Ben bu foruma ilk girdiğimde ben de hiç bir şey bulamazdım.
Sana birkaç tane öneri :
1)Sayfanın üstündeki "Mesaj Seçenekleri" bölümünden abonelik ekler, sonrada üst taraftaki "hızlı menü"den Abonelikler e girip bulabilirsin.
2)Ana sayfada üye listesi var, orada en başta senin rumuzun vardır. Üstüne tıkla ve sana ait konuları listele kısmından bul.
Umarım iyi anlatabilmişidir.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
ledo doğru bildin bu forum işini yeni yeni kavrıyorum.
bugüne kadarda standart bir program olduğundan haberim yoktu.
teşekkür ederim,
2. şık işime yaradı,
ellerine sağlık süper fotoğraflar
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka
Tek kelime ile muhteşem bir gezi olmuş. Hayran Kalmamak elde değil.
M U H T E Ş E M
ağzım açık seyrettim .aslında kılavye ıslandı.
çok harika bir gezi olmuş.
paylaşım için teşekkürler.
çok çalışmam lazım çoook.:)
[/QUOTE]G-Strider
Hocam zahmet olmazsa, gezinin toplam guzergahini kabaca bir de harita uzerinde gosterebilir misin?
[/QUOTE]
sanırım şunun gibi...
[/QUOTE]
muzzyer
inşallah ilerde bende istiyorum ilerde böyle bi gezi
cengiz abi ben bişey sorucam bende o kasktan kullanıyorum ama acaba daha farklı bişeymi alsaydım diye düşünüyordum sen neler düşünüyorsun j1 le ilgili[/QUOTE]
schubert j1 belli standartları karşılayan ve iyi br seçim bence.faakt tam kapalı kask almakta fayda var.
Bence Italyada San Marino Cumhuriyetini Atlamissin, Ama Olsun Devede Kulak Sayilir Tebriler Yine Cok Uzun Ve Guzel Oldugu Kadar Da Zor Bir Yolculuk Olmustur Saniyorum.....
tebrikler, darısı başımıza.
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
muhtesem ...
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
baba birr numarasın yaaa
bu sene yapamadım ama seneye de ben aynı tip bi yazıyla karşınıza çıkacağım
demedi demeyin
sevgili cengiz yılmaz flim seyreder gibi sanki gittim yaşadım ve seni ne kadar tebrik ettim taktir ettim helal olsun rabbim bize'de nasip etsin inşaallah(c.c)bize yol oldu şu'an hayal belki ama bize bu yollarde umut oldun birgün neden olmasınki' size sonsuz teşekkür eder tüm motosiklet'cilere böyle bi gezi nasip olması dileklerimle sağlıklar 'sevgiler
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
diyecek bir söz bulamıyorum tebrik ediyorum o motorlada kartaldan kadı köye oradan 2. köprüden silivriye yada taksime gitmek için alınmaz zaten en güzeli yapıp hakkını vermişsiniz bende kısmet olursa hac'a motorla gitmak istiyorum
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
alkışlıyorum abi seni , imrenilecek bir gezi
[CENTER][COLOR="Black"][B]-GOOD GUYS DON'T ALWAYS WEAR WHITE-[/B][/COLOR][/CENTER]
çok güzel çoook.
bravo tebrik ederim sizi.
yerler güzel,motor güzel herşey güzel.
harika
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)