varlığımızın verdiği rahatsızlık dolayısı ile herkesten özür dileyerek tüm fotoğraflarım tarafımca silinmiştir.
varlığımızın verdiği rahatsızlık dolayısı ile herkesten özür dileyerek tüm fotoğraflarım tarafımca silinmiştir.
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
Dim çayında nasıl giriyonuz suya? budolobından soğuk erdeyse. offf be güzel yerler valla
ellerine sağlık
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
bizim mekana gelmişsin abi bende iskelede bulunan eğlence yerlerinden birinde çalışıyorum bende ama sezonu kapatıp memlekete döndüm
aslında herkese söylerim alanyanın en güzel zamanın nisan mayıs ayları ile bu aydır çünki etraf nispeten sessizleşir,durulur plajlar boşalır fiyatlar yarı yarıya düşer yerli turistler için hatun yapma olayı kolaydır en önemliside sonbahar ayını ayrı bir sevdiğimdenmidir bilmem bu ayda solunan hava başkadır
ayrıca grand kaptan kaptan seçimide iyi olmuş arkanda alanyanın en güzel plajı ve şehir merkezide yakın
gezilerini takip ediyorum abi 2 tekerin zeval görmesin
EDIT: fotografdaki tarihi yeni gördüm
abicim yine aldın götürdün bizi ama arayı uzatıyon yahu olmuyo bak...
ellerine ayaklarına sağlık sevgiyle kal
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
vallaha abicim güzel bir gezi olmuş anlaşılan.paylaşım için teşekkür ediyoruz...
[ ELAZIĞ-MT ]
emeğine sağlık hocam
alanya'dan mersin yönüne doğru yaklaşık 10km ilerde mahmutlar beldesi var,mahmutların arkasındaki dağ üzerinde konya'ya giden bir yol var bir daha giderseniz o yola motorla çıkmanızı öneririm,manzara harika ve ilerledikçe toroslar belli oluyor
saygılar
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
inşallah abicim bu sefer irtibat kopmayacak...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)