paylaştığın için teşekkürler çok etkileyıcı ve hoş bi gezi
paylaştığın için teşekkürler çok etkileyıcı ve hoş bi gezi
walla çok hoş resimler arkadaşım emeğine sağlıkben karagöl falan deyince bizim buralar zannettim artvinden
süper fotoğraflar! ilk önce bikepics te görmüştüm seni, burda olan activa lı fotoğraf zamanında bikepics te günün fotoğrafı olmuştu. Tebrikler.
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
abicim wallaha tebirk ederim. nerden / nasil hatirladin gercekten şaşırdım. 15 Subat 2005'de gunun fotosu secilmisti.
nekadar mutlu oldum anlatamam.
butun arkadaslara degerli yorumlarından dolayi çok çok teşekkur ederim...
resimleri begenmenize cok sevindim ve daha fazlasını sizlerle paylasmak icin bir calisma yaptim. buyrun sizler icin secdiklerime ilaveler...
atom karınca arazide, atalarının izini takip ediyor
yalnız silahşör
tek rakibim husaberg ( mesut bu senin icin )
akdeniz sahilleri
orta toroslar / bolkar dagları
seyhan baraj golu
çamlıyayla civarı
simit şelalesi - egner
zeus olbios tapınağı ( buyuk abiye bakış )
agaclı tesisleri- aydıncık
torosların kuzey yamaclarında bir su gecisi
yer kopru
[/
m.kemal çelikol bana saygın yoksa sanata saygın olsn butun fotograflarımı calmıssn ogun benım dukkana geldıgındede bu bılgısayar coktu demıstın meger herseyı planlamıssn ayıo sana
emeğine sağlık bayağı uğraşmışsın ama değmiş muhteşemdi paylaştığın için çok teşekkür ederiz.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
olum dur ortaligi bulandirma fazer'im mustafam. sonra polis dukkana benim giridigimi sanacak.
arkadaslar bu adam resmen iftira atiyor
buyrun efendim, arsivimizi biraz genisletelim...
14 ekim'06 cumartesi yer adana, gökyüzü çıldırmış olmali
dörtyol ve iskenderun mevkii yaylalari. yeşilin her tonunun, gokyuzu ve akdeniz ile birlestigi doga harikasi yerler
iskenderun korfezi ve gs
ayıp be benm emeklerıme yazık be ben nerdeym ben
Cok guzel yerler, cok guzel fotograflar, devamının olması dileğiyle...Teşekkürler.
ben böyle bir keyif görmedim bütün fotoğrafları resmen nefesimi tutup baktım. yeni gezilerinide merakla bekliyorum..
sizlerin bu fotograflari begenmesi kadar guzel bisey olamaz.
hepinize sonsuz tesekkurler...
bu motivasyonla, Allah'da ömür verirse daha çok çalışır ve insallah begeneceginiz fotograflar cekebilirim.
herkese hayirli kandiller...
Tek kelimeyle muhteşem...paylaşımın için teşekkürler devamını bekliyorum. Sana da hayırlı kandiller..
arkadaşım darısı bizlerin başına bu kadar gezmişsin çok güzel
resimlerde gerçekten çok güzel harbiden tam kartpostallık olmuş
inşallah bi gezide seninle karşılaşırız
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
Çok güzel fotoğraflar. Eline, kendine ve motoruna sağlık. Özellikle Medetsiz zirvesi ve Karagöl beni duygulandırdı. 2002'de bir kamp için oraya gitmiştim. Bir gece bivakladıktan sonra sabah Karagöl'ün altındaki ufak gölde yüzmüştük ve suyun içinde hala buz parçaları vardı. Makinamı unuttuğum için fotoğraf çekememiştim ve senin fotoğrafların gerçekten çok makbule geçti. Umarım bir gün bende motorumla böyle bir geziye gidebilirim.
Serdar
Ankara
CRF 250L
arkadaslar hepinize tesekkur ediyorum.
fotograflari begenmeniz ve benim kisisel bir topic acmama izin vermis olmaniz beni cok memnun ediyor.
bir fotografi daha buraya eklemek istedim. bu fotografin bir ozelligide "bikepics" admin'i bunu gunun fotografi secti ve acilis sayfasini susluyor su an
dolunay, firtinali bir deniz, ve gs
Sözde çukurova ünv. mezunuyum ama şu resimleri incelerken gereğini tam yaşamadığımı farkettim. Ellerine sağlık.
Güzel resimler çekmişsin bizlerle paylaştığın için teşekkür ederiz.fırsat bulduğumda böyle yerleri gezebilmek için bende f650 düşünüyorum..
hocm gercekten süper.saygılar.
hocam sen bu fotoları bmw ye sat...
Süper reklam süper tanıtım alasım geldi walla Resimler harcanıyo
[B][U]**SLOW DOWN PLEASURE UP!![/U][/B]**:bounce:
Eline motoruna sağlık hariaka bir gezi, Birşeyi merak ettim o yıldırımı nasıl yakaladınız yaa, Yıldırımı fotoğraflamak çok zor ve milyarlık bir ihtimaldir.
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)