Yağmurda Belgrata Pikniğe Gittik
Reklamlar
-
Reklamlar
-
İşte macera ve maceracı ruh budur!! Eskiden bisikletle yapardım bu yaptığınızı eğer bir enduro alırsam size katılak isterim!!
KNOW YOUR LIMITS...TO LIVE, ON THE LIMITS!!!!
-
Budur işte abi budur.Boşver yağmurda neymiş.Kelebek motorculara hayır.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
-
Süper Moderatör (BBRR)
O arabalar dere kenarında ki böcükler gibi beklerken motorla o suyun içinden geçince ne iç çekmişlerdir ama...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Gerçekten yağmurda motora binmenin zevki birbaşka oluyor, eminim çok eğlenmişsinizdir.
Bide orda sanırım bir pegaso görüyorum, bu aralar pegaso ile baya ilgiliyimde sanırım alacağım. Arkadaşının izlenimleri nasıl öğrenmek isterim, bu konuda yardımcı olursan sevinirim
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
-
güzel eğlenmişsiniz. aman nazar değmesin
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
-
--------------------------------------------------------------------------------
ramazandan sonra yağmurlu ve aşırı soğuk olmayan bir günde bu etkinliği tekrArlamayı düşünüyorum kalabalık daha zevkli olacağı için sizlerden de yanıt bekleyeceğim arkadaşlar yağmurun yağma ihtimali için uzun donemli bir tahmin yapılamayacağı için msn adresimi eklemenizi istiyorum ramazandan sonra yağmurlu bir havada msn den anlaşarak buluşuruz nedersiniz .
bu arada nekadar garip dimi tüm motorcular güneşi bekler biz yağmuru bekliyoruz
msn adresim : onuryo@yahoo.com
Bu Konudaki Etiketler