Konya Mt güzel bir yaz sezonunu kapattı işte resimler
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hadi hayırlı olsun yeni kış sezonu vatana millete
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
kılıçbalığı adlı üyeden alıntı
Hadi hayırlı olsun yeni kış sezonu vatana millete
teşekkürler abi adana ekibine sevgiler saygılar...
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
fotoğraflar güzel. fakat sessiz sinema gibi olmuş.neresi oralar.bilgiler verilseydi daha bi hoş olacağı kanaatindeyim.
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
-
-
stunc63 adlı üyeden alıntı
fotoğraflar güzel. fakat sessiz sinema gibi olmuş.neresi oralar.bilgiler verilseydi daha bi hoş olacağı kanaatindeyim.
yeter ki isteyin. biraz bilgi verdim gidilen yerler konusunda. düzelttim
mete_han adlı üyeden alıntı
Ah caaaanımmm yirim ben sizleri...Konyanın gülü Yılmaz...Fotolarda kim kim yazıver bi kızancık be...Soldan sağa...Yukarıdan aşağıya...
Bak bişey diyeceğim...Şu anların kıymetini bilin...Birbirinizin kıymetini bilin...Abi nasıl yani deme...Kıymet bilin işte...Arkadaşlığın dostluğun yaşamın kıymetini bilin...Hayat dostluklarla güzel...
abi hangi fotodakini merak ediyosun söyle. bu fotolar karışık tüm gezilerden bire ikişer. fotosu olmayan geziler de var tabi. ben sana kimi merak ediyosan söyleyeyim
dostluğun kıymetini biliyoruz zaten. Konya Mt deki arkadaşlarımızın hepsi motor hakkında olsun olmasın her türlü birbirimize destek oluruz.
motoru değiştirince seneye istanbulda yerimi ayarla. yoksa karışmam
-
ulan bunların hepsını kacırdım beeee ........
-
abi en azından sitedekiler varsa yazıver...ben şuyum arkadaş şu nickli falan...Siteden olmayan adamları ben napim ya...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
-
-
Konya MT ye İstanbul dan sevgiler saygılar... Güzel bitirmişiniz sezonu...
-
-
ylmzzz adlı üyeden alıntı
uğraşamam senle
git konya mt topiğinden bak.
ben yokum gezilerde. ben organizer ve fotoğraf işlerine bakıyorum.
sağol dostum. bizden de saygılar sevgiler...
ulan şöyle süper bi resim koyamadın gittin ya...Sizin fotolarınız hep nanay oluyor...Şöyle taze damat aday bi foto çaksana yav...
500 metreden resimmmi olur...gncönderlede aynı şekildeydi hatırla...ne kadar uzak olursak o kadar iyimi çıkarız diyonuz ...hadi kırma beni...vurucu resim isterim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
-
harika...açıklayıcı resimler...zahmet ettin Yılmazcan...
-
güle güle yaz... hoşgeldin kış...
-
PcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
güle güle yaz... hoşgeldin kış...
aha mersinin gülü de geldi. nerelerdesin sen yav
-
Yav cok guzel geziler olmus.İnsallah bende motor alınca bole gezilere katılırım(ist-mt le ) neyse size iyi kışlar.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yaz sezonu bitti hoşgeldin kış resimler için ellerinize sağlık
-
yılmaz konyanın ayazında motora binmesi zevkli olmazmı yahu hani şöööleee sabahın köründe falan
mersine yine bekleriz. ama motorunla gelki tadı çıksın
konya MT ye başarılar
sevgiler...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler