varlığımızın verdiği rahatsızlık dolayısı ile herkesten özür dileyerek tüm fotoğraflarım tarafımca silinmiştir.
varlığımızın verdiği rahatsızlık dolayısı ile herkesten özür dileyerek tüm fotoğraflarım tarafımca silinmiştir.
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
abicim;
şu güzel aile ortamını Allah nazardan saklasın.
doğal,içten ve samimi uslubun çok ama çok güzel...
hele gülüşün....
devam abi devam durmak varmı doğa dostuna,toprağın oğluna???
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
diğer gezilerinide bekleriz zevkle okudum izledim . gerçekten çok samimi bi ortam
...........KARAALİ.........كاراالط
değerli abicim her ailenin istediği ama genellikle yapamadığı bir olayı ele almıssın ben 26 yaşındayım ve evin en küçüğü olarak hiç böyle bir gezi yapamadığım için dertliyim senin adına çok sevindim çocuklarının ileride biz dedemlerle dayımlarla tüm aile ile hepberaber geziye giderdik diyebileceği bir anısı olmuş senin sayende bende mutlu oldum ellerine sağlık.
annem beni öldürecek
işte hayat budur helal olsun abi sana eğlenmeyi biliyorsun güzel insansın
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
muahah yav cok guzel olmus topıc ellerıne saglık abıcım.Aile boyu u gezilerinin dvm nı bekleriz.,keciye yazık olmus
hayat bu be abicim bu hersey dogal temiz hava ses yok tek kelimeyle mükemmel bi ortam bu güzellikleri gösterdigin için tesekkür ederim abicim
cem arkadaşımızın vefatından sonra inan garip oldum abi ama ortamı güzel yapmışsınız özellikle kuzu ya ayrı bir ilgi duydum
eeeee hocam ölenle ölünmüyor ve hayat devam edecek bir şekilde.ben son bir yıldır kaybettiklerimi bir liste yapsam sayfanın yarısı dolar inanki.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)