1400km Yol Yaptik... Ankara-bolu-kerpe Fotolarla...süperdi..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
çok güzel olmuş motoruna salık.
-
slm dostum süper yerler gezmişsin bişi merak ettim 1400 kmde kaç ytl lik benzin harcadın sorabilirmiyim bende öle bi gezi yapmak istiyorumda
-
eline sağlık gitmiş kadar olduk ya
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
-
güzel olmuş. resimler gidilen yerler herşey güzel.
paylaşım için saol.
o abanttaki yer? dönüş yolundamıydı? hatta tavuskuşları felan da vardı sanırsam. oramı?
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
-
Daha nice gusel yolculuklara resimler essiz be sizide tebrik ediyorum. Tadi ile gusel bir yolculuk yapmissiniz.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
Harduro gibi bundan sonra sizinde gezilerinizi takip edicez
-
elinize sağlık çok güzel olmuş.ama o dünyalar güzeli bebeğinizi topcase de mi unuttunuz fotoları çekerken sağlıcakla kalın ve herşey gönlünüzce olsun.
-
vyüreğinize sağlık
ellerinize kollarınıza ayaklarınıza ve tabiki tekerleklerinize sağlık
MOTOSİKLETTE DOĞUNUN YÜKSELEN SESİ:bounce:
-
ellerinize sağlık.
bende merak ediyorum sizin ufaklık hala topcase de mi?
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
-
çok güzel olmuş elinize saglık bu arada arkadaşın dedigi gibi ufaklık hala topcasedemi? ordaysa arada çıkartın hava alsın
-
gezi çok güzel olmuş hele o kayayı düşerken yakalayıp taşıman harika. bizim cüneyt abiden sonra kim kurtarak bu dünyayı diyorduk aramaya gerek kalmamış
...........KARAALİ.........كاراالط
-
Gercekden bende dıger arkadaslara katılıyorum cok hos resımler bızlerle paylasdıgın ıcın ayrıca tsk ederım.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
resimler çok güzel ama bi sorum olcak 3günde ortalama 500km toplam
1500km yakın yol yaptınız çok yoruldunuzmu
-
-
ne guzel ne ya nemutlu bı aile .allah agzınızın tadını bozmasın inşallah.hep bole gezın bızım yerımıze fotolarıda koyun daha yenı yerler beklıoruz sızden
-
süper bir gezi olmuş resimler harika paylaşım için teşekkürler
[COLOR="Green"][B][I]Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez.[/I][/B][/COLOR]
-
-
güzelmiş be kardeşim harika
-
abi neyle çektin sen bu resimleri ya ben hareket halinde çekince bulanık çıkıo sabitlesem bile...nereye koydun hangi makinayla çektin?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler