Unutulmuş Motosiklet, CBF600'lerle Sezon Sonu
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Arkada Hacı Murat ve Toros. Sanki 1980'lerde çekilmiş gibi.
-
Süper bir ortam olmuş... Yakınlarda olsanız 1000 likle eşlik ederdim... Tekerinize sağlık..
-
Zamanında Fz6 mı yoksa CBF600 mü alayım diye düşünmüştüm, sonra Fz6 almıştım ve hala kullanıyorum ama hep aklımın bir köşesinde kalmıştır CBF de.
Daha sakin ve dengeli bir motor olduğunu düşünüyorum. Karbüratörlüsü de vardı, sizinkiler enjeksiyonlu sanırım.
-
Sizin oraların da manzarası, doğası güzelmiş. Bir gün gelmek ve sürmek dileğiyle. Teşekkürler paylaşım için.
-
fazil adlı üyeden alıntı
Zamanında Fz6 mı yoksa CBF600 mü alayım diye düşünmüştüm, sonra Fz6 almıştım ve hala kullanıyorum ama hep aklımın bir köşesinde kalmıştır CBF de.
Daha sakin ve dengeli bir motor olduğunu düşünüyorum. Karbüratörlüsü de vardı, sizinkiler enjeksiyonlu sanırım.
CBF,bandit,z750,fz6 hepsi birbirinden kaliteli ve güzel motorlar... Hatta Efsane kasa dedikleri modeller... Hepsini ayrı severim..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
fazil adlı üyeden alıntı
Hocam benimkisi 2008 enjeksiyonlu, diğer iki arkadaşın karbüratör.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:45 ----------
tommygun adlı üyeden alıntı
Sizin oraların da manzarası, doğası güzelmiş. Bir gün gelmek ve sürmek dileğiyle. Teşekkürler paylaşım için.
Hocam malüm akdeniz, Toroslar, Göller Bölgesi, Gür çamlar ve bol viraj. Tavsiye ediyorum tabiki
- - Booooobbbb... buuuuuuuuu - -
-
Güzel bir gezi olmuş.
Cbf 600'ler ayrı güzel.
2006 yılında almıştım. Karbüratörlüydü. Tadına doyulmaz motosikletler.
2007 yılında Cbf 1000 sevdasına düşünce satmıştım.
-
Merak ettim, acaba karburatorluyu de kullandınız mı?
Hangisi daha zevklidir?
Konfor olarak enjeksiyon kesin daha iyidir ama zevk olarak karburator daha iyi olabilir bence.
-
gerçek motorculuk bence birazda bu, Model yılı yaşı demeden 3 kafa dengi arkadaş sürüş zevki anılar eglenceli anlar yaşıyor.
Devriniz daim olsun
-
fazil adlı üyeden alıntı
Merak ettim, acaba karburatorluyu de kullandınız mı?
Hangisi daha zevklidir?
Konfor olarak enjeksiyon kesin daha iyidir ama zevk olarak karburator daha iyi olabilir bence.
Karbüratörlü ve enjeksiyonlu arasında neredeyse hiçbir hissiyat farkı yok.
-
Güzel gezi olmuş. Sizin oraların manzaraları da güzelmiş. Bizim buralarda Tekirdağ Uçmakdere'nin manzaralarına benzettim.
-
Vali Çeşmesinden sonra Yenişarbadem'liye kadar olan kısmın alfatını atmışlar mı ?
-
2006 model karbüratörlü olanı 6 ay kadar, sonrasında 2009 model enjeksiyonlusunu 3 yıldan fazla kullandım. Çok keyifli motordu...
-
Moderatör
Güzel gezi olmuş, nicelerine kazasız belasız. 2007 karbüratörlü 600 4 sene kullanıp emekli oldum. Evet EYT'liyim Emeklilik ödülü olarak 2012 CBF 1000 ile devam ediyorum. CBF serisi farklı bir bağımlılık, maddi imkan el verse dahi sıfır motorun yanında evladiyelik motor olarak her zaman yeri ayrı olur.
-
Arkadaşımızda cbf600 var karbüratörlü model. 120 binde ve motor hiç açılmamış saat gibi çalışıyor. Şuan bizde 600f var inanın cbf 600 daha güzel bir motor. Fren sistemi ve sağlamlığıyla güven veriyor. Sadece Türkiye değil Dünya turları bile yapılır. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş, nicelerine kazasız belasız. 2007 karbüratörlü 600 4 sene kullanıp emekli oldum. Evet EYT'liyim
Emeklilik ödülü olarak 2012 CBF 1000 ile devam ediyorum. CBF serisi farklı bir bağımlılık, maddi imkan el verse dahi sıfır motorun yanında evladiyelik motor olarak her zaman yeri ayrı olur.
vaaay kamyoncu, sende mi cbf1000 ci oldun? Senin tarzın naked di ? yaşlılık tarz değiştirtmiş anlaşılan...
-
Moderatör
alp_tunay adlı üyeden alıntı
vaaay kamyoncu, sende mi cbf1000 ci oldun?
Senin tarzın naked di ? yaşlılık tarz değiştirtmiş anlaşılan...
Bana laf atana bak hele Senin arka tekerin kampanaydı en son
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Bana laf atana bak hele
Senin arka tekerin kampanaydı en son
Sene 2007 den bahsediyon... O hooooo o zamanlar daha yerkabuğu soğumamıştı...
-
Harika bir gezi olmuş, Tebrikler...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)