Yanko'nun videolarını izlemiştim gerçekten yola çıkma isteğini fena gazlıyor, tebrik ederim güzel gezi olmuş, videolarıda yüklerseniz izleriz güzel olur.
Yanko'nun videolarını izlemiştim gerçekten yola çıkma isteğini fena gazlıyor, tebrik ederim güzel gezi olmuş, videolarıda yüklerseniz izleriz güzel olur.
Güzel gezi olmuş.
Bu arada motoru neden hep yatırdınız. Çokmu yoruldu
Manzaralara bak süper ya.
Kıskandım çok bişey demiyorum başınıza iş gelmesin =)
uzun zamandır bu kadar kıskandığım bir gezi olmamıştı. tebrikler valla.
ARKADAŞLAR hepiciğinize teşekkürler gezi çok güzeldi ama malesef bitti
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:12 ----------
abi öyle yerler denk geliyor ki motoru yatırmak daha kolayımıza geliyor
ilk gün arkadaş çayırdan yola çıkarken teker çamurdan dolayı kitlendi düştü sadece o düşme de sis farı ayağı kırıldı başka ziyan olmadı ondan sonra
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
okatseden sabah kaltık ve düştük yollara istikamet usguli
daha önce arkadaşların buraya çıkıp inmeye 3 gün ayırdığını biliyorduk ve yiyecek içecek vs aldık cezaları ödemek için 4 5 tane banka şubesi gittik kimse almadı sonra bi yerde para çenç edelim dedik tl yi kimse almadı yanımızda usd vardı onları değiştirdik dondurma meyve molası verelim dedik markette bir abla biz TÜRKÇE konuşurken yanımıza gelip merhaba dedi daha önce 10 yıl ankarada yaşamış bize güzel peynir ve içeceklerden aldırdı
mola bitti düştük yollara
orada çalışanlar çok mutlu öğlen molalarında alkol vs içebiliyor işlerine bakıyorlar karışan eden yok yolda bizi de durdurdular bende 2 tek attım bu arada ev yapımı peynirleri süper her gördüğüm yerden ikram edilen yerden cebime bir parça alıp koyuyordum
yol yapım çalışmaları tam gaz devam ediyor bizde yola devam ediyorduk
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:06 ----------
o gün usguli den mestia ya geçtik daha önce den 60 km yol 1 gün sürüyormuş fakar gürcü karayolları iyi çalışmış yolları tamir etmiş yaklaşım 1.5 saat te geldik yolda yağmur yağdı ve artık 6 gün sonunda pes edip otelde kalalım dedi arkadaş oda tuttu bi yerde yemek yedik gidip hostele yerleştik üzerimizi değiştirdik duş aldık kişisel temizliği bitirdik azcık dışarıya çıktık geceyi güzel çalgılı çengili bir mekanda geçirdik gece odaya gelip şarj etmemiz gereken bütün cihazları şarj ettik
sabah uyandık kahvaltımızı ettik düştük yollara bu gece gürcüde geçirdiğimiz son gece
zekari pass ı geçip TÜRKİYE YE gelmekti amacımız
düştük yolara yolda giderken petrol de durduk baktık 3 kişi türkçe konuşuyor selam verdik evlerine davet ettiler orada balık çiftliğinde çalışıyorlar mış TÜRK görünce çok mutlu oldular öğlen çayını içtik yemekte ısmarladılar ekmek ve karpuz çok güzel di tabi yanında kavurma
o gün biraz yağmur yağdı yer yer hava 40 derece birde yağışın nem i çok bunaltıcıydı hava
abastumani den market alışverişini yaptık doru pass ın yolunu tuttuk yol çalışmları vs derken yağmur ile birlikte yollar çok ağırlaştı akşam üzeri yağış durdu yolda gelirken tekrar yo ekibi ile karşılaştık birbirlerine bunlar nereli acaba diye sordu türkçe bizim arkadaşında yelekte ATAM ın panç ı var öteki dedi görmüyormusun ATATÜRK resmi var adamlar da dedi bunlar TÜRK yani bu gurur bana bir ömür yeter
pass ı geçekrken dedik bu gece burada kalalım güzel bir sırt bulduk çadırları kurduk
yakın mesafe de evler vardı gidip bi merhaba diyelim dedik tarzanca anlaşabildiğimiz kadar süt sağan bir teyze bize taze süt ev yapımı şarap peynir ve ekmek ikram etti 2 kucak ta odun aldık geldik çadırların yanına
bu gün hayatımda ilk defa yabani at gördüm hemde öyle 1 2 değil sürü halinde
türkleri tanımayanlar bizleri çok seviyor burada ne demek istediğimi yurtdışana çıkanlar anlayacaktır
akşam yemeği yedik çay demledik ben şarap içtim geceyi orada geçirdik azcık soğuktu
işte resimler
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:45 ----------
arkadaşlar bu gezide sadece 1 gece hostelde kaldık geri kalan 9 gece çadırda kaldık yemeği çoğu zaman kendimiz yaptık rota yı tamamlamak için bazı yerlerde yemek yiyecek biryerler yoktu başımıza bir kaza bela gelmedi sağ sağlim eve dödük
yol 5500 km yakıt ortalama yol şartlarına göre 4.5 6.5 arasında değişti motorlar herhangibir sıkıntı çıkarmadı yola çıkmadan önce bütün kontroller ayarlar yapılmıştı motosikletimi bir daha sevdim gerçekten gittiğimiz yollara her motosiklet dayanmaz
tertemiz bir gezi oldu çok eğlendik çok öğrendik yeni insanlar tanıdık konuşamasakta yeni yerler gördük güzel tecrübe oldu ve yurda giriş yaptık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)