Merhaba arkadaslar.. ikitekerden serhat (the jackal) arkadasımızla bulusup kucuk bır ''Kayseri kurtarma toplantısı'' ve gezi yaptık.. Adam asker, sıkılmış tabii motoru da yok.. ve şafak 5.. e madem azdın gel bakalım dedim :-) :lol:
Cıktık yola.. İstıkamet Kayserının meshur Denizi.. evet evet denizz ama sunı.. sonradan gorme.. ayy pardon sonrada olma,yapma, yapay denız..
Kayseri merkezden Erkilet havaalanı ıstıkametıne dogru gıdınce Kuslu beldesını gecıyoruz bır bakıyoruz Denız...
Bu arada Ercıyes yıne ıhtısamıyla karsımızda EYYYTTTTTT
Bıraz TOURIST INFO alıyoruz.. Dıkkatle dınlıyoruz yapılısı, maksatı...
brek brek .. Kurbacık..
sonra bıraz RXi uzelim diyoruz baslıyoruz yardırmaya.. Anaaaa rx 115 specıal olma yolunda..
sonuçta benim cengaverle kros yaptık.. e nazlıydı tabii ne de olsa ilk deneyimi..
Ama yınede cok zevklıydı rxle kross.. :twisted: :roll: :wink:
Bıraz dınlenelım dedık geyik olsun die ertesi günkü sınav notlarına çalışayım bi inek poz vereyim dedim..:evil: :evil: serhat: "yuhh dedım beee aska bak!! Buradan cıkardıgım ders tanımadıgım adamlarla gezı yapmıycam" :lol: :lol: :lol: :wink:
sonra biraz bozuldum topladım notları..8) :lol: :wink:
E her gezı sonunda karınlar zıl calıyo.. bızde geldık Kayserının unlu, lezız, sıhhı, elit mekanlarından bırıne UMIT CAFE RESTAURANT a!!
Cıtır cıtır patatesler 7dk ıcınde sıcacık geldı..
Herzamanki gıbı memnunıyetımızı Umıt restaurant muduru Sn.Denız beyle paylasıp, poz verıyoruz.. Serhat ve deniz bey..