Arkadaşlar güzel bir etkinliğe el atmıssınız ve en güzel şekildede gerçekleştirmişsiniz...
Onları sevindirmiş dertlerini bi nebzede olsa azaltmıssınızdır...
Motorcuların züppe takımı değil bole etkinliklerde on sıralarda birileri oldugunu topluma bir kere daha kanıtlmaışsınız... Emeği Geçen herkese Teşekkürler...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
sevgili serdar hassasiyetin biz yuva'daykende devam etti inan' gelmiş kadar oldun varol devamlı aradın benim 'le irtibatta oldun' nasıl gidebiliriz iş yerimdeki arkadaşlarım'la demiştin bana bende gerekli bilgileri aldım ama şunu belirtmek isterim' oradaki görevli abimiz eyüp yuvasının çok şanslı olduğunu başka yuvalarında olduğunu bana ifade etti bende derimki üsküdar'dada varmış başka yerlerdede ben yinede eyüp yuvanın tel buraya yazıyorum (asuman hanım 02124188830)ama isterseniz araştırın başka yuvalara 'da gidelim eyüp'e nasıl olsa gideceğiz gene bi ara başka yuvalarada gidelim derim ben darülaceze'yide unutmadık tabi 2 ler 3 ler olacaktır bu arada sevgili yavrularımızla ilgili gözlemlerim oldu onlarıda sizinle paylaşacağım sevgilerimle....
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
elinize kolunuza o kocaman yüreğinize saglık..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
merhaba adanadan herkese sevgiler saygılar böyle bir etkinlik yaptığınız için herkeslere tşk sadece tşk işler deyil bunlar böyle resimler insana insan olduğunu hatırlatıyor daha yoğunlaşıyor biraz daha insancıl oluyoruz sevilmeye muhtaç okşanmaya muhtaç çocuklar olduğunu hatırlıyoruz umarım bundan sonrada ıst mt bunları daha sık yapar bütün tr örnek olur. sayğılarımla... daha uzun yazmak isterdim sağolun varolun
Ellerinize ayaklarınıza yüreğinize sağlık...Tek kelime ile "muhteşem"..
Resimlere baktıkca boğazım düğümlendi de ellerim neden kitlendi yazamıorum onu anlamadım...
S&S
ya şimdi herşey iyi güzelde resimler başlığı altında bu kadar harikasınız,süpersiniz muhteşemsiniz çok yararlı ,devamını bekliyoruz mesajlarını yazan arkadaşlar acaba bu topiğin ilk duyurusu olan ve ana sayfadada çarşaf gibi bir resimli linki olan konuya neden kimse bişeyler yazmadı tamam yazmasın..
bari niye 3-5 kuruş destek olmadı..
kızacakzsınız bılıyorum ama napayım sabredemiyorum..
ohh kuru kuru şöylesınız böylesınız süüpersiniz..
ver gazı ver gazı ver coşkuyu...
sizede teşekkürler..
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
şu ziyaretçi sayısını 15 ile sınırlamasalarda bi dahaki sefer bizde rahat rahat gelsek diyorum bu seferkinde işlerim çok yoğundu maçlar, okul açılımı derken kafamı kaşıyamadım... ama bi dahaki sefere ordayım allah izin ederse.. hepinizi tebrik ederim
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
çocukları çok hiperaktif gördüm (gördük) buda onların dışarıya rahat çıkamamalarından dolayı baskı hislerinden resmen demirlere tırmandı lar' birde anne gelince resmen soğuk rüzgar'lar esti tabi kolay değil o kadar çocuk ama ???
çok güzellerdi pırıl pırıl acayip farklı karakterler vardı biri manga gurubun'dan şarkı isterken öteki ismail yk biri kenan doğulu isterken biri sivasın yollarına 'yı tabi bu doğaldı ! sağlam karakterler gördüm fakat birbirlerine çok vurma eğilimleri vardı!
birde bazılarının isimleri dikkatimi çekti ve eminimki ismi o değildi doğduğunda acaba kulağına ismini bana söylediği ebubekir mi özkan'mıydı
biliyorum hissettim değildi buda çok acıydı çünkü baktığım suratta kişilikte bazı isimler tutmuyor gibiydi olsun bahtları inşallah iyi olur bunlar bizim evlatlarımız isimleri ne olursa olsun sağlıklı gördüm çocukları sadece psikoleji lerinin biraz daha sağlıklı olmasını beklerdim tabi buda kolay değil nasıl sağlıklı olabilirdi anne yok baba yok genede çok kuvvetli buldum yemin ederim çok' ve dediğim şuydu beş altı tanesi yanımdayken sakın kendinizi açiz hissetmeyin güçsüz hissetmeyin hayata tutunun ve öğrenin dersleri takip edin ve ebubekir bana dediki ;demesi kolay'da olmuyor işte anlamıştım sanki !çünkü bende anne'siz babasız büyümüştüm onu anlamıştım kız kardeşlerim biri marmara biri boğaziçi mezunu ben ise liseyi bile bitirememiştim eksiktim yalnızdım allahtan trt koroları imdadıma yetişti eğitim alıp şarkıcı oldum müzisyen oldum senelerce basketbol oynadım şimdi müziğin yanında yar.antranörlük yapıyorum acaba onlar başarabileceklermi kabiliyetlerini ortaya çıkarabileceklermiydi?
canımız onlar yavrularımız tutalım ellerinden bir geziyle kalmasın canlar
biz borçluyuz hayata sağlık var allaha şükür kazanç var bizde
yaklaşalım kavuşalım yardım edelim elimizden geldiğince
kimse güvenmesin yalan dünyanın servetine güçüne
gönüllerde bir güzellik bir ahenk bırakalım
bir ömre bedel o melekler gülünce 'sevinince 'canım abim 'canım ablam değince
yeniden bu güzel etkinliğin düzenlenmesini sağlayan gelen gelemeyen tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi borç bilirim! ben orada oldum çok mutluydum ve bir gömlek daha giydim üstüme ne mutlu bize sevgilerimle.....
helal olsun sana tek kelimey'le
bize biz gibi yürekler lazım tupluma çocuklara önem veren güzel kalpler !bir çoğumuz öyle kimimiz dile getirir kimimiz içinden sever orada gördümki içimizdeki ışığı hepimiz saçmaya çalıştık rabbim ışığımızı söndürmesin bizi'de ışıksız bırakmasın birbirimizden gücü buluyoruz beraber yaşıyoruz yıllar boyu birbirimizi bırakmadan güzelliklere doğru inşallah sağlıkla !varol necdet sende hayatı yaşamış içine sindirmiş bir koca yüreksin hep birbirimizin gönüllerindeyiz varol necdet varol
Bence buradaki çocukların tek eksiği sevgi şefkat, bunu oraya gelen herkes anladı, şu soruyu nasıl unuturum " Abi siz bidaha gelmiyeceksiniz dimi" bu soruya nasıl cevap verilirki???????
[COLOR="Red"][SIZE="2"][B]Dostlarım bana müslüm baba der.[/B][/SIZE][/COLOR]
Valla söyleyecek söz yok bu lafın üstüne ama yapılacak çok şey var...
Yine gideceğiz , mümkün olduğunca sık gideceğiz ki sadece göstermelik değil gerçekten onların yanında olduğumuzu hissetsinler ve bu sorular bir daha ne zaman geliyorsun abi ya da ablaya bıraksın yerini ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)