yüreğinize gönlünüze sağlık
bütün arkadaşlara teşekkürler
yüreğinize gönlünüze sağlık
bütün arkadaşlara teşekkürler
KAMP ADAMLARI
ben de gelmek istiyordum ama özel bir sebepten gelemedim.
yüreğinize ayaklarınıza sağlık. devamı gelir umarım, biz de katılırız o zaman..
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
katılımcı az olmasına rağmen güzel bir proje olmuş. tebrikler...
eee bu kadar mıydı resimler?
ben haber yapmayı da düşünmüştüm ama izin olmadığı için yazamadım başımıza iş açar diye
ellerinize yüreğinize sağlık arkadaşlar yılın en hayırlı işlerinden birine imza attınız bu tür organizasyonları yılın belli günlerinde geleneksel hale getirelim tüm iller aynı gün ziyaretlerimizi yapalım BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Çok güzel bir etkinlik gerçekleştirmişsiniz.O kocaman yüreğinize sağlık....İnanın çok duygulandım.... Ne kadar masumlar, nasılda sevinmişler çok mutlu olmuşlar...Resimlerdeki hallerinden belli....Sizleri cani gönülden tebrik ediyorum hepinize saygı ve selamlarımı gönderiyorum...Sayın akalteke duyguları çok güzel yine ifade etmiş bunun üstüne söylenecek bir şey yok...Sevgilerle.....
Gelemediğim için bir kere daha pişman oldum...c.tesi çalışmamı gerektirmeyen bir iş arıyorum memurmu olsam ne
[COLOR="Red"][B]vınnnnnnnnnn !!![/B][/COLOR]
dostlar allah sizden razı olsun yüreğinize sağlık
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
Yaptığımız en anlamlı ziyaretlerden biriydi..
Yanımızda olan tüm arkadaşların ayaklarına ve yüreklerine sağlık
Ben çocuklardan saçlarımı ve çantamı zor kurtardım
Hala saç diplerim acıyorr
Bir dahakine ben onların saçlarını çekmezsemm
Herşeye rağmen keyif aldım çocuklarla olmaktan,işin acı yüzünü düşünmeden
Tekrar emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler...
Ducatista:)
bu anlamlı ziyaret için hepınıze ayrı ayrı teşşekkür ederim.
Bu arada toplanan paralardan bir kısmı arttı,Donniedarko arkadaşımız da yapacağı katkıyı elden verdi bana cumartesi günü..
Skullhunter bugün Eyüp Çocuk Yuvası nın banka hesabına geçecek kalan kısmı
Ducatista:)
Hasanın verdiği ve diğer yardımlardan artan paralar Eyüp Çocuk Esirgeme Kurumunun banka hesabına yatırıldı.
Hayatımın her döneminde sürekli yapmak istedidiğim ancak birtürlü gerekli ortamı yakalayamayıp belkide cesaret edemeyip bir türlü gerçekleştiremediğim
milli görevimi maalesef yine yerine getiremedim.Son anda uzaklara gitmem gerekti ve sizlerele dayanışma içinde olamadım.Bu büyük üzüntümü yenebilmek için sizlerden tekrar haber bekliyorum.
Belki bunu devamlı hale getirebilir ve bir çalışma gurubu oluşturabiliriz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)