ya bir mod abimizden rica etsek resimleri ilk sayfaya taşıyabilir mi acep
ya bir mod abimizden rica etsek resimleri ilk sayfaya taşıyabilir mi acep
düşünen ve gerçekleştirren herkesin ayağına sağlık. sizi can-ı gönülden kutluyorum. ordaki günahsız sübyanlara da Allah kolaylık versin diyorum.
==============================
==============================
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
necdet abi buyrun gelin bu sefer artık siz beni bulursunuz ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
harikasınız arkadaşlar.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
hasanı dövsen artık korumasız çıkmaz dime hasan
1997 de yazdığım "Sevgiye Yolculuk" kitabımdan bir şiirimi sizlerle paylaşmak istedim... Bu güne kısmetmiş meğer...
Çocuktur Onlar
Boynu bükük kalmış onların
Oyuncakları olmamış hiç
Burunlarında silinmemiş
Anaların babalarının gözyaşları
Anadolu çocuğudur onlar
Lastik ayakkabı giyer yalınayak
Özgürlüğün avlusunda onlardır hep çırılçıplak
Dedeleri çökmüş diz yarısı
Tütün sarmışlar dünyanın lanet yarasına
Sümük parasına satmışlar çocukları
Yuvarlağın yarısına
Acaba kabahat bizde mi
Yoksa içimizde mi
Bıraktık yavruları yalınayak
Sümüklü dünyanın gözyaşlarına
Sonra büyük şehre göçüverir o çocuklar
Camlarınızı siler kırmızı ışıkta
Bir şişe şarap parasına
Belki de ekmek parasına
Çocuktur onlar işte
Burunlarında bir koyu ıslaklık
Ayaklarında özgürlük
Dünyanın lanet yarasına sahiptir onlar
Çocuktur onlar
Geceyi pembeye
Gündüzü maviye boyarlar
Hiçbir şey umurlarında değildir
Yaşamayı seven özgür
Çocuktur onlar…
Kardeş, sevgi ve saygılarımla...
Cüneyt Eralp
sevgili hasan ve nejdet valla satmadım sizi sadece köprü girişin'de trafik tıkanın'ca bende gidemedim ve sizi kaybettim ileriden dönüp evin yolunu tuttum nasıl olsa yolumuz güzellikle'de buluşacak daha birçok kere sizleri akraba sizleri kardeş gibi gördüğümü ne olur unutmayın eminim'ki sizde beni hepinizi ayrı ayrı sevgiyle kucaklıyorum bu unutulmaz günlerde sizinle paylaşmak MT ile paylaşmak çok güzel gelen'de gelmeyende sağolsun !gideceğiz daha onlarca kere inşallah başka yerlerde varmış eyüp en şanslı yuvalardan biriymiş oradaki abiden öğrendim üsküdar da ve bir çok yerde varmış uçanlaz serdar beni aradı sağolsun ne yaptınız diye kendisi ist. dışında olduğu için gelemedi ama en kısa zaman da gideceğiz gene daha birçok şey yazacağım ama sabah yorgunum valla yeni geldim işten herkeze iyi geceler iyiki varsınız
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Desperadost, elinden gelen sevgi çemberini gösterdi çocuklara gitarına yüreğine sağlık... Laf etmeyin kardeşimize...
Bu arada isteyene imzalı kitap coca-cola karşılığı verilir...
Cüneyt Eralp
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)