bu arada desperadosa ayrı tşk etemek istiyorum gitarıyla çocukları okadar güzel eğlendirdiki ben bile bi ara tempo tuttum ellerine ağızına sağlık
bu arada desperadosa ayrı tşk etemek istiyorum gitarıyla çocukları okadar güzel eğlendirdiki ben bile bi ara tempo tuttum ellerine ağızına sağlık
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Giden herkese teşekkürler ve tebrikler. Çok önemli bir iş yaptığınızı bilin. Zaman zaman hepimizin aklımızı başımıza alıp, yan gelip yatmak yerine bu gibi işlere katkıda bulunmamız gerekiyor. İşten güçten başımızı alıp biraz düşünmek lazım bu çocukları ve pek çok garibanı. Hepinizi tekrar tebrik ediyorum, sevgi ve saygılarımı yolluyorum teker teker.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
yemin ederimki gözlerim doldu allah hepinizden razı olsun kardeşlerim elinize kolunuza sağlık!
[ ELAZIĞ-MT ]
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
yaw hasan bana ne hesaptan benim resim nerde galatasarylı çocuklarla
yandı deme bitersin
yükle resimleri gürbüz hasan
Böyle kücük süprizelr cocukları nasıl sevindirir bilirim devam edin arkdaşlar yanınızda katılamasakta yüregimizle ordayız
bugün en duygulandığım an şekerler dağıtıldığında bana minicik bir yavru gelipte sende birtane alsana demesi oldu demekki bu çocuklar bu
durumda paylaşmayı biliyor ne güzel
hasan kardeş ellerine sağlık çok şanslısın ölümden döndün
Vayy Bandİt Erhan D A GelmİŞ Helal Yav Erhan S Ana..
Gelen GÖnÜl Veren Maddİ Veya Manevİ Destek Veren Herkezin Elİne Koluna Ayaklarina SaĞlik..
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)