Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Kiliçbaliği'ndan Selamlar Bu Hafta....

Motovento
    REKLAM ALANI
    kılıçbalığı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn 800(siyah inci)
    Selam sevgili dostlarım
    Biliyorum uzun zaman oldu görüşemiyoruz
    Ama iş güç malum hepimizin başında olan sorunlar.Ama bu hafta hem sonbahar a merhaba hemde yaz a elveda babında bir gezi yapalı istedim.Geçen sonbahar ve kış da olduğu gibi yine bir arada olalım istiyorum.Allaha binlerce şükürler olsun ki bir iki kazanın dışın da dostlarımızdan kimseyi sonsuza yollamadık.
    Bu hafta bir dostumuz geliyor TÜRKİYE ye taaaa almanya lardan BERLİNER nikli abim dostum/uz .eeee gurbetci ve motorcu kardeşimiz geliyorsa bizde elimizden gelen ev sahipliğini en güzel şekilde yapmamız gerekir diye düşünüyorum
    Berliner (Necdet) abimize özlemini duyduğu vatan hasretini kebap,şalgam ve havasıyla birazcık gidermesini saglayalım nedersiniz

Necdet abim cuma saat 13.50 adana da olacak ben karşılıcam.ama dostlarımdan o saatte orda olamsını isteyemem.malum iş güç

Ama akabindeki pazar günü yani 17.09.2006 da KOZAN DAGILCAK a gezi düzenleyelim.ben tekim abimle görüştüm kozan daki dostumuz bizim için herşeyi hazırlayacak .Daha önca gittiğimiz arkadaşlarımız biliyor.sabah ciğer partisi ve ardından dagılcakta saç kavurma............

nasılllllll agzınız sulandı dimiiiii

tabiiii

daha önce gidipte tadıan bakanlar bilirrr

Hadi beylerrr, bayanlarr motorcular ev sahipliğinin alasını yapalım ve ve bu abimize vatan hasretini bitaz olsun dindirelim

Toplanma yeri herzamn olduğu gibi ve olması gerektiği gibi Ç.M.S.K olsun

Bana bakın kimse ben kalkamam demesin toplanma saati 7.30
    ve hareket 00.8
    valla gelmeyen ciger partisini kaçırır ona göre
    hadi bakalım sonbahar a mrhaba gezisini birlikte ve eglenerek yapalım benden bukadar hadi önerileri sunun
    ))))

Haaaa ayrıca belirtmek istiyorum Mersinli dostlarıma bu geziye sizleri ayrıca bekliyorum Klıçbalığının davetlisi olarak sizleri çok seviyorum.kılıçbalığı dostlarını asla ama asla yolda bırakmaz sizleride burda ve yanımda görmek istiyorummm ciks 33 sen gerekeni yap sorumlu sensin kardeşim
    "[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adanalılar hakikaten özendiriyorsunuz bu paylaşımlarınızla, kılıçbalığı iyi eğlenceler dostlarınızla, misafirlerinizle iyi vakitler geçirmenizi dilerim.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Motosikleti
    Alıntı BIYIKLI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adanalılar hakikaten özendiriyorsunuz bu paylaşımlarınızla, kılıçbalığı iyi eğlenceler dostlarınızla, misafirlerinizle iyi vakitler geçirmenizi dilerim.
    Gel dostum sende gel herkes gelsin bizim her motor ruhu olan insan a kapımız yüregimiz açık unutmayalım

savasımmmmmxxxllll
    dostummm sende davetlisin kılıçkardeşiin sofrasınaaaaaa
    onur verirsin
    akalteke
    .......................
    .................
    tüm istanbul
    Tüm tr

"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]

Motosikleti
    Aeon 180 cc ATV - 125 cc Dorado Scooter
    Bende 125 cc scooter ile adanaya gelmeyi düşünüyorum gelecek sene kış bi çıksın motorun özgürlüğünün tadına doyasıya varmak lazım
    otobüsle gelirsem ceyhandan kozan pek bişey tutmuyor belki ceyhandan bir motor bulur bende katılırım

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Söylemen bile yeter şimdilik hiçbir yere ayrılamam kısmet belki birgün...
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    eyvallah abi...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

akalteke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tiger
    Alıntı kılıçbalığı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gel dostum sende gel herkes gelsin bizim her motor ruhu olan insan a kapımız yüregimiz açık unutmayalım

savasımmmmmxxxllll
    dostummm sende davetlisin kılıçkardeşiin sofrasınaaaaaa
    onur verirsin
    akalteke
    .......................
    .................
    tüm istanbul
    Tüm tr

Onur duyarım fakat keşke mümkün olsaydı
    Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)

JaNTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha D'elight
    SevgiLi Yusuf abim,eger haftasonu Adana da oLursam söz gezinize katıLacam.Gorusmek diLegi iLe...
    Born To Be wild,Live to Ride...

strong333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha R 1
    sen gezi yaparsında katınılmazmı hele birde almanyadan misafir varmış gelen nejded beyin motoru varmı adanada? yoksa bir motor ayarlayalımı!

yusuf abi yanlız bir sorun?geçen gidildiginde parasal olarak biraz pahalıya mal olmuştu.

berliner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 1100 XX
    Kılıçbalığı (yusuf)dostum bu defaki Türkiye ziyaretim anlaşılan şimdiye kadar olanların en iyisi ve heyecanlısı olacak . şimdiden teşekkürler. Anlaşılan oraya gelene kadar uyuyamayacağım, ciğer partisi ve kavurma hayaliyle Şimdiye kadar yaptığınız gezilerde okadar çok yedığiniz yemeklerin resimlerini koydunuzki hayallerime girdi İnşallah geniş bir katılım olurda mümkün olduğu kadar çok arkadaşlarla tanışırım, cumaya görüşmek üzere selamlar
    Honda the Best
    CBR 1100 XX

Motosikleti
    Alıntı strong333 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen gezi yaparsında katınılmazmı hele birde almanyadan misafir varmış gelen nejded beyin motoru varmı adanada? yoksa bir motor ayarlayalımı!

yusuf abi yanlız bir sorun?geçen gidildiginde parasal olarak biraz pahalıya mal olmuştu.
    Dostum rahat ol her konuda gerekeni yapıcam ben.ayrıca nejdet abim emanet motor a binmek istemedi yoksa ben kendi makinamıda tahsis ettim emrine ama istemedi .biz dostumla sizin arkanızdan arabayla gelicez
    Hadi herkeşlere haber verin güzel bir hafta sonu geçirelim hep beraber

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    Umarım güzel bir gezi olur. Güzel resimler bekliyoruz. Görüşmek üzere.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

ninja kaplunbağa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    drag star 650 sport mavişim
    Herkese slm nedemek abim hem sen istiyeceksin hemde Berliner abim gelecek ve biz geziye gelmeyeceğiz (aslında doğruyu söylemek gerekirse işin ucunda ciğer ve kavurma var onlar daha önemli ) neyse dediğim gibi sır Ankara'daki işleri erken bitiriyorum geziye katılmak için herkesi seviyorum kiiii
    Kılınçbalığı abim sana seviyorum
    [COLOR="Red"]ayak tamircisi[/COLOR]

Motosikleti
    Adem dostummmmmm
    sen ve racing ci dostlarımdan sen sorumlusun onları sen organıze edicen.pazar sabah klp teyiz inşalah hepberebr gidip dönücez

cross4ever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Zs 200 Gy
    kozan da 2 sene geçirdim yüksek okulunda.. ki dağılcak hakkaten görülesi bir yer..
    pazar günü bi arkadaşla gezi tarzı bişiler düşünoduk olmassa size katılalım ama sizi yawaşlatmayız umarım ?
    [FONT="Palatino Linotype"] [B][I][SIZE="2"][COLOR="Red"]Haydi eqoma sponsor ol !!![/COLOR][/SIZE][/I][/B][/FONT]

Motosikleti
    Alıntı cross4ever adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kozan da 2 sene geçirdim yüksek okulunda.. ki dağılcak hakkaten görülesi bir yer..
    pazar günü bi arkadaşla gezi tarzı bişiler düşünoduk olmassa size katılalım ama sizi yawaşlatmayız umarım ?
    selam dostum kozan ın yollarını biliyosun ozaman. gelin tabiki zaten ortalam hız 70-100 km/s olur
    toplanma sabah 8 hareket 9 da

LASTROMANTIC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ İNAZUMA
    yusuf abi bizde geliyoruz
    ebabil kuştur gelmeyen ........

ressam_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER, Honda CBF 150
    Yusuf abi bizide unutmayın haaa. saat kacta kozan merkezde olursunuz tam olarak bizde kadirliden gelelim oraya.bu sefer öncü var ama değilmi yine sorun çıkmasın mersin mt ye de rica ettim çünkü

kayasertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    2. bi konvoy kalkma olasılığı varmı acaba? sabah kpss sınavı varda...

LASTROMANTIC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ İNAZUMA
    Alıntı Makine adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Umarım güzel bir gezi olur. Güzel resimler bekliyoruz. Görüşmek üzere.
    hasan abi sen gelmiyo gibi yazmışsın hayırıdr başka bi plan başka güzergahlar falanmı var yoksa

REKLAM ALANI
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler