Kiliçbaliği'ndan Selamlar Bu Hafta....
-
Reklamlar
-
Adanalılar hakikaten özendiriyorsunuz bu paylaşımlarınızla, kılıçbalığı iyi eğlenceler dostlarınızla, misafirlerinizle iyi vakitler geçirmenizi dilerim.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
Bende 125 cc scooter ile adanaya gelmeyi düşünüyorum gelecek sene kış bi çıksın motorun özgürlüğünün tadına doyasıya varmak lazım
otobüsle gelirsem ceyhandan kozan pek bişey tutmuyor belki ceyhandan bir motor bulur bende katılırım
-
Söylemen bile yeter şimdilik hiçbir yere ayrılamam kısmet belki birgün...
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
kılıçbalığı adlı üyeden alıntı
Gel dostum sende gel herkes gelsin bizim her motor ruhu olan insan a kapımız yüregimiz açık unutmayalım
savasımmmmmxxxllll
dostummm sende davetlisin kılıçkardeşiin sofrasınaaaaaa
onur verirsin
akalteke
.......................
.................
tüm istanbul
Tüm tr
Onur duyarım fakat keşke mümkün olsaydı
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
-
SevgiLi Yusuf abim,eger haftasonu Adana da oLursam söz gezinize katıLacam.Gorusmek diLegi iLe...
Born To Be wild,Live to Ride...
-
sen gezi yaparsında katınılmazmı hele birde almanyadan misafir varmış gelen nejded beyin motoru varmı adanada? yoksa bir motor ayarlayalımı!
yusuf abi yanlız bir sorun?geçen gidildiginde parasal olarak biraz pahalıya mal olmuştu.
-
Kılıçbalığı (yusuf)dostum bu defaki Türkiye ziyaretim anlaşılan şimdiye kadar olanların en iyisi ve heyecanlısı olacak . şimdiden teşekkürler. Anlaşılan oraya gelene kadar uyuyamayacağım, ciğer partisi ve kavurma hayaliyle Şimdiye kadar yaptığınız gezilerde okadar çok yedığiniz yemeklerin resimlerini koydunuzki hayallerime girdi İnşallah geniş bir katılım olurda mümkün olduğu kadar çok arkadaşlarla tanışırım, cumaya görüşmek üzere selamlar
Honda the Best
CBR 1100 XX
-
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
Umarım güzel bir gezi olur. Güzel resimler bekliyoruz. Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
Herkese slm nedemek abim hem sen istiyeceksin hemde Berliner abim gelecek ve biz geziye gelmeyeceğiz (aslında doğruyu söylemek gerekirse işin ucunda ciğer ve kavurma var onlar daha önemli ) neyse dediğim gibi sır Ankara'daki işleri erken bitiriyorum geziye katılmak için herkesi seviyorum kiiii
Kılınçbalığı abim sana seviyorum
[COLOR="Red"]ayak tamircisi[/COLOR]
-
Adem dostummmmmm
sen ve racing ci dostlarımdan sen sorumlusun onları sen organıze edicen.pazar sabah klp teyiz inşalah hepberebr gidip dönücez
-
kozan da 2 sene geçirdim yüksek okulunda.. ki dağılcak hakkaten görülesi bir yer..
pazar günü bi arkadaşla gezi tarzı bişiler düşünoduk olmassa size katılalım ama sizi yawaşlatmayız umarım ?
[FONT="Palatino Linotype"] [B][I][SIZE="2"][COLOR="Red"]Haydi eqoma sponsor ol !!![/COLOR][/SIZE][/I][/B][/FONT]
-
cross4ever adlı üyeden alıntı
kozan da 2 sene geçirdim yüksek okulunda.. ki dağılcak hakkaten görülesi bir yer..
pazar günü bi arkadaşla gezi tarzı bişiler düşünoduk olmassa size katılalım ama sizi yawaşlatmayız umarım ?
selam dostum kozan ın yollarını biliyosun ozaman. gelin tabiki zaten ortalam hız 70-100 km/s olur
toplanma sabah 8 hareket 9 da
-
yusuf abi bizde geliyoruz
ebabil kuştur gelmeyen ........
-
-
2. bi konvoy kalkma olasılığı varmı acaba? sabah kpss sınavı varda...
-
Makine adlı üyeden alıntı
Umarım güzel bir gezi olur. Güzel resimler bekliyoruz. Görüşmek üzere.
hasan abi sen gelmiyo gibi yazmışsın hayırıdr başka bi plan başka güzergahlar falanmı var yoksa
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler