Teşekkürler. Yakıt fiyatları sebebiyle gezileri ayda 1 e düşürüyoruz artık.
Teşekkürler
Teşekkürler
Artık bi rota çizersin
Teşekkürler
Çok dert ettiğim bi konu değil, kaskımda güneş vizörü var. Sabah karanlığında yola çıkmayı tercih ediyorum. Gün aydınlanırken yolda olmak çok hoşuma gidiyor ve herşey icin fazlaca vaktin olduğunu bilmek daha güzel. Akşam dönüşlerinde daha sık duruyorum. Eve yeşitmek icin çabalamak hem strese , hemde yolun keyifsizleşmesine sebep oluyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:32 ----------
Madem bu rotayı düşünüyorsun , yol hakkındada bilgi verim. Akçakoca'ya kadar otoyol u kullandım ben. Düzce'ye girmeden Gölyaka istikamitine döndüm ( haritada işaretlemedim o yolu ) o bölgeye girmeni tavsiye etmem, yolun büyük kısmı çok bozuk ve toprak.
Düzce - Akçakoca arası yolu harika. Uzun ve geniş virajları var. Sonsuza dek sürecek gibi dönüyorsun. Çok beğendim.
Akçakoca - Karasu arası yolu başlarda tek gidiş gelişli köy yolu. Sonradan 2 şerit gidiş 2 şerit geliş güzel bi sahil yoluna dönüşüyor. Düz ve keyifsiz ama asfaltı güzel.
Karasu - Kaynarca : bu yol rota boyunca en sevdiğim yol. Anadolu yakasının Şile otoyolu gibi. Uzattıkca uzatıyorsun motoru harika bi manzara eşliğinde.
Kaynarca merkezinde asfalt yok. Ağva'ya sürmek icin mecburen ordan geçiyosun. Toz toprak , sulama yapmaları yüzünden oluşan çamur.. ne ararsan var.
Kandıra - Ağva arası çok sıkıcı. Yol uzadıkca uzuyor ve manzara nerdeyse hic yok. Ağaç ağaç ağaç..
Ağva ve Şile civarlarını zaten biliyosundur sanıyorum.
Şimdiden keyifli yolculklar.