Kırklar mescidi rakım 3200 mt
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Takibinde fotoğrafları göreceğimi zannetmiştim. Çok merak ettim dediğiniz ortamı. inşaallah eklersiniz.
-
jonvolkan adlı üyeden alıntı
Takibinde fotoğrafları göreceğimi zannetmiştim. Çok merak ettim dediğiniz ortamı. inşaallah eklersiniz.
Geçen yıl ki video
https://youtu.be/C2EAyf-t2KM
-
Bu mevsimde gidilebilirmiş. Teşekkürler...
-
Fotoğraflar var ama biz görüyoruz, sizde görünmedi mi?
Bazı yüklenen fotolar görünmediğinde vpn ile açınca görünüyor, bağlanılan servis sağlayıcıya göre dğeişiyor fotoların görünmesi.
-
Trabzon sis dağı,Uzun göl,Bayburt of yolunu bitirmiştim Burayı görenedim çok güzelmiş İnsanların da ihtiyaç duyabileceği şeyleri orada bırakması çok güzel Sağlıcakla nicelerine
-
Muhteşem bir yermiş. O kadar yükseğe çıkmak oksijen için sıkıntı olmuyormu.
-
mavellen adlı üyeden alıntı
Muhteşem bir yermiş. O kadar yükseğe çıkmak oksijen için sıkıntı olmuyormu.
Molasız çıkışlarda zorlananlar oldu ekip de
-
Yüksekte çekiş düşüyor mu motorlarda yoksa aynı mı? Enjeksiyonla karbüratör fark ediyor mu?
-
28 Temmuz 2023, 23:47
yiwotxxx adlı üyeden alıntı
Yüksekte çekiş düşüyor mu motorlarda yoksa aynı mı? Enjeksiyonla karbüratör fark ediyor mu?
Karbüratör de fark edebilir bizdekiler de hissedilir bir şey olmadı. Ama baskı balata sorunu 2 sefer de oldu bir crosrounner bir Triumph 1200 debriyaj sıyırdı
-
29 Temmuz 2023, 11:43
espresso adlı üyeden alıntı
Fotoğraflar var ama biz görüyoruz, sizde görünmedi mi?
Bazı yüklenen fotolar görünmediğinde vpn ile açınca görünüyor, bağlanılan servis sağlayıcıya göre dğeişiyor fotoların görünmesi.
Önceki mesajı yazdığımda fotoğraflar görünmüyordu. Sizin mesajınızı okuyunca yukarı tekrar baktım, fotoğraflar görünür oldu. Bazen bilgisayar bazen telefondan bakıyorum. Sanırım bilgisayardan baktığımda görememişim fotoğrafları. Muazzam bir yermiş. Ben motosikletle gidemem ama araba ile gidilebilir bir yer midir acaba burası?
-
29 Temmuz 2023, 15:02
Önceki mesajı yazdığımda fotoğraflar görünmüyordu. Sizin mesajınızı okuyunca yukarı tekrar baktım, fotoğraflar görünür oldu. Bazen bilgisayar bazen telefondan bakıyorum. Sanırım bilgisayardan baktığımda görememişim fotoğrafları. Muazzam bir yermiş. Ben motosikletle gidemem ama araba ile gidilebilir bir yer midir acaba burası?
Araba ile gidilir ama altı yüksek olması lazım
-
11 Ağustos 2023, 21:28
Cahillik kötü bir şey. Oralara kadar gittim de buraya bilmediğimden dolayı gidemedim.Üzüldüm doğrusu.
Nasip bir daha gitmek için sebep olur belkide.26-27/07/2023 tarihlerinde de ben oralarda idim.
Paylaşım için teşekkürler hemşerim.
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
-
11 Ağustos 2023, 21:48
MCV adlı üyeden alıntı
Cahillik kötü bir şey. Oralara kadar gittim de buraya bilmediğimden dolayı gidemedim.Üzüldüm doğrusu.
Nasip bir daha gitmek için sebep olur belkide.26-27/07/2023 tarihlerinde de ben oralarda idim.
Paylaşım için teşekkürler hemşerim.
Çok bilinen bir yer değil her geçen sene daha çok öğreniliyor. Bir de 2 sene öncesine kadar 1 saat yayan yolu varmış
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)