abiler ya
vedat abiyi cok merak ettim şimdi... bırakında oda gelsin be bi tanışalım...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
gelmez o lunaparka gidip carpısan otolara binmeyi tercih eder
çok güzel gezi olmuş içim gitti bee ayrıca bu resimleri videoları ekleyen arkadaşada çok teşekkürler gerçekten süper bir ortam olmuş elinize yüreginize ve motorunuza saglıkk
Ben çok sıkıldım hadi gezmeye gidelim boğraz turu felan bişiler
Seneye Daha Güzelini Ve günü Birlik Olmayan Bi gezi Düzenlicez.. Bu Sene Yaşanan Sıkıntılarda Olmayacak İnşallah Hep Birlikte...
şimdi de bendeki fotoğrafları ekliyorum.Bazıları sadece motorların fotoğrafları.
İlk fotoğraf boluya doğru yaklaşırken...
Bu da benim ilk göz ağrım.
Bolu sapağından sonra abant yolu.
Abant'dayken , gölün hemen kenarında incecik bir örümcek ağı öyle güzel örülmüş ki , aynı çizgifilmlerdeki gibi
Çok inceydi çıplak gözle bile görülemiyordu ancak bu kadar çekebildim.
Nurettin (yanlış hatırlamıyorsam) abiye bak , lokmayı yutmuş ama tadı hala damağında En sağda.
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
Burası benim myheart ve diğer arkadaşlarla buluşmadan önce tek başıma geldiğim mekan.Hamağı görünce attım kendimi yorgunluktan.
Bu da ben , yorgunluktan kaymış bir vaziyetteyim.
Abant gölü ve manzara
Bundan sonraki fotoğraflar tamamen motosikletlerimizin fotoğrafları.
Ve en son fotoğraflar amma uzun sürdü upload da.
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
tRONİC Resimler güzel gerçekten... Ellerine Sağlık...
keşke motor ehliyetimi almış olsaydımda bende gelseydim yaa çok iyi yapmışsınız wallaa böyle güzel zevkli gezilerin devamı dileklerimle...
heeeyyyttt ne güzel yemiş içmişsiniz... kıskanmadım desem yalan olur... dayanın aranıza dönmeye şunun şurasında ne kaldıki....
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Kartal 23 arkadaşım olur yakında belli zaten motorcusun motorsuz duramazsın hehae
cicitaksideki Erşen market Yılmar olmuş vayyyy büyümüşler yılmarlar bizim okulun önünede üst geçit yapmışlar offf bee iki yılımı yedi Bolu beee)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)