Abiler ya sizlerin msn de problem varmı?? Sabahtan beri kimse giremiodu ben msn deydim .. Bağlantı gitti bi ara sonra giremez oldum..
Abiler ya sizlerin msn de problem varmı?? Sabahtan beri kimse giremiodu ben msn deydim .. Bağlantı gitti bi ara sonra giremez oldum..
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Alcohol arkadaşla birlikte Bi ara istanbul MT nin kahvaltılarına katılmayı düşünüyoruz... Ama şu Anda zaman belli değil...
tronic arkadaşım buralardasın sende yaz görüşlerini Dal ortama
Resim ler güsel çekilmiş paylaşım içinde teşekkürler
mekan güsel
[B][U]motosiklet.net@hotmail.com[/U] [/B] (İsteyenler Ekleyebilir) :cat:
Abim resimler güzel değilde ortam güzel ondan güzel cıkmıs bea
@myheart
Teşekkür ederiz , çok güzel bir organizasyondu , eskişehir ve izmit'teki arkadaşlar dışında.Abanta yıllar önce küçükken gitmiştim , dün iyi ki gelmişim.Sabah ne hikmetse carrefour un orda kimseyle buluşamayınca bastım tek başıma geldim 125 cc cbr la.İlk uzun yolum hiç bir aksilikle karşılaşmadım , yağmurda kullanmanın tadı da başka oluyormuş Rüzgar da çok fazlaydı yattım motorun üstüne dümdüz :D etkilemedi hiç. Hayatımda tatlı yemeyen ben tereyağı ve balı nasıl götürdüm anlamadım. İnsanın iştahı açılıyor walla değerini bilin cennet gibi bir yerde yaşıyorsunuz.Yemyeşil...
Artık bundan sonra abant a sürekli gitmeyi düşünüyorum fırsat buldukça.Bolu MT ye duyurulur. İlginiz sıcak tavırlarınız için teşekkürler... Fotoğraflar az sonra boyutlarını küçültüp upload ediyorum şu anda.
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
myheart mümkünse konaklama konusunda bilgi verebilirmisin kamp alanı varmı yada oda alternatifleri neler ücret konusunda bilgi verebilirsen seviniriz bu arada eskisehir [MT] den nasipse ziyaretinize geleceğiz bahsetmiştik bizim program ay sonu gibi olacak diye müsait olursanız görüşebiliriz
Aslinda istanbula ben haftaya gelmeyi dusunuyorum ama otobusle biraz alisveris yapicam mont kask vs. vs. ikinci gidisim umarim myheart la olucak ve istanbulMT ile kahvaltiya ama kahvaltiya yetisemeyebiliriz. Ama Oglen yemegine yetisebiliriz artik
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
herkez gayet normaldi
İnşallah hava istediğiniz gibi olur da gidersiniz. Yol uzadıkça hikayeler de uzuyor valla daha bir keyifli oluyor gün
ben değil [B]BİZ[/B]
Abicim Bütün Bilgiler Burada
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=20940
Gelirseniz eğer haberimiz olsun mutlaka... Çünkü Sizlere bir Özür Borcumuz Var...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)