vedat bey lütfen bu gezi hakkında yorum yapmayınız
seni gidi tatlı su motorcusu seni
Ben Varim sERKAN Abicim Gel Her Zaman Beklerim
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
gELİN hADİ bEKLİOM Abant Sapagında
Serkan abi valla bende hasta oldum ya o tatlıya... Meşhur yöresel bi şeymiş ama bende ilk defa yedim ya
gidişte biraz yağmur izmite kadar sorun çıkardı serkan79 ve ben necdet ve tuncel abilerin yolda bıraktığı nalları toplaya toplaya ağır ağır gittik
ağır dediysek 100-130 arası yani
vardığımızda ise sımsıcak insanlar ve güneş bizi bekliyordu yedik içtik sohbet ettik tatlılarımızıda yedik kimse yemediği için yarım tabak yedim walla
daha sonra çıktık abant yoluna harika bir manzara daha önce sadece karlı iken görmüştüm yaz sonundada bir başka güzelmiş daha sonrada manzarayı görmek için bi tepeye çıktık mübarek yer tepe değil sanki alaska o kadarmı soğuk olur aşşağıya çakıllı bir yoldan soğuktan titreye titreye indik
dönüşte tatlı bir yorgunluk aklımızda ise güzel anılarla yawaş yawaş açtık gazımızı bolu dağına doğru
Serkan abi aldım mesajı fakat ben organizator olmayacagım bir daha
@necdet abi teslim olurken çekmişsin beni , bir de ineklerin yanında özel olarak teşekkür ederim.Ben de bir iki saat sonra yüklemeye çalışcam fotoğrafları.Katılan herkese teşekkürler .
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
Abim Aldım Msjı ama senın anlatmak istediğin sekilde değil sanırım
dostum organizasyon zor iştir oraya koştur buraya koştur tadını çıkaramazsın gezinin ama geziye katılan arkadaşlar çıkarır sende onların yaptığı org. katılırsın keyif sırası sendedir artık
bence çok başarılıydın hiçbir sorun yaşamadık herkes memnun döndü
sana ve emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler
Eskişehir ve İzmit Mt Den katılan arkadaşlara Pek Güzel Olmadı Sanırım..
Özür Dileriz Tekrar
Yaa Abi Tmm Anladım Şİmdi Ama Sabahtan Beri Resimlerdir Videolardır... Düşünemez anlayamaz oldum...
Dünde aynı şekildeydim..
Başım Ağrıdan Çatlıo... Yok Haftaya Falan gezi... Seneye düzenleriz İnşallah...
%100 herkezi memnun etmesi zaten mümkün değil eskişehirden gelen arkadaslar haric memnun olmayan varsa iyi niyetinden şüphe ederim bana göre hersey dört dörtlüktü
eskişehirden gelen arkadaslara bende üzüldüm aynısı bizim basımızada gelebilirdi ama myheart ıda anlamak lazım işletmeci para toplama işini arkadasa bırakınca haliyle kafası karıstı
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)