Ne mutlu size arkadaşlar ,ne güzel gezmişsiniz.Paylaşım için teşekkürler.
Ne mutlu size arkadaşlar ,ne güzel gezmişsiniz.Paylaşım için teşekkürler.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Ne güzel bi gün olmuş
Bu hafta sonu biraz ayrı takılmak durumdaydım
Gerçekten güzel bir hafta sonundan sonra bu berbat hafada işin gücün başına geçmek adamı sinir ediyor.
Neyse efenim herkeze iyi haftalar diliyorum
Biz bu yağmurdan kıl payı kurtulduk.... ama bugün fena yakalandım.. Pazar gününün süper geçmesinde emeği geçen herkese çok teşekkürler....Sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum..bi de olmasaydım !!!
[COLOR="Red"][B]vınnnnnnnnnn !!![/B][/COLOR]
Hava durumunu bekleyin
aranızda olamadığım için üzgünüm bir dahaki sefere inşallah
İşin özü [B]VARMAK[/B] değil [B]YOLDA OLMAK[/B]'tır. :cat:
Konunun Başlığını değiştirseniz iyi olacak çünkü ne olduğu anlaşılmıyor, Bakırköy Karting Macerası olabilir.
ok hemen değiştiriyorum...aceleden öyle oldu.. resimleri yetiştirecem diye açılış yazısı bile yazamadım...
pardon nasıl değişiyor bu meret
Herkese selam , iyi haftalar iyi günler.
Çok güzel olmuş mükemmel görünüyor
Keşke gelebilseydim
FERRİNG ZOR GELİYORSA BANA KISACA [B]FATİH [/B]DEYİN :P
o iler öle olmuo tamam karta bindiniz bide gelin bakem gondolda en arkada ayakta kalacak biri varmı benim gibi baya yiğit
[gelemedik bari kendimizi böle avutalım]
[B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Navy"]M[/COLOR]otosiklet [COLOR="navy"]İ[/COLOR]çin [COLOR="navy"]Y[/COLOR]aşamak [COLOR="navy"]...[/COLOR] [COLOR="navy"]S[/COLOR]onsuzadek[COLOR="navy"]...[/COLOR]
[COLOR="Navy"]B[/COLOR]u[COLOR="navy"]R[/COLOR]a[COLOR="navy"]K[/COLOR] [COLOR="Red"]0 Rh +[/COLOR] [COLOR="navy"]...[/COLOR]55-62 [COLOR="navy"]G[/COLOR]emisinin [COLOR="Navy"]T[/COLOR]ayfası[COLOR="Navy"]...[/COLOR][/COLOR][/B]
Çok güzel vakit geçirmişsiniz gerçekten, paylaşım için teşekkürler
Bir dahaki sefere , özellikle de Karting pistinde kapışmak.. pardon görüşmek üzere
pazar günü karting yaptıgımız yerle görüştüm pistlerini büyüteceklermiş daha prof. araçlarla yarışabilme imkanımız hatta üye olan diger clup lerle turnuva yapabilecegiz önce aramızda güzel bir takım çıkartmayla başlayalım bu işe.
siz nedersiniz ?
bakırköylerde göremedik sizi anadolu temsilcisi olarak pist lere bekleriz
Arkadaşlar çok komik ama pazar günü bindiğimiz o 4 tekerlekli şeylerin adı neydi, bana biri go kart gibi birşey söyledi ama hangizi doğru anlamadım, eğer karting yanlışsa konu başlığıda yanlış oldu, bir bilen yokmu allah aşkına.
araçların adı GoKart
yarışın adı Karting
evet yaa...
4 teker değil mi hepsi aynı işte
herkese slmm... ya arkadaşlar şu malesef gelemediğim karting macerasının fotoğraflarını görmeye çalışıyorum bi türlü beceremedim biri bana yardım etsin lütfeeeennn
boyle gezılere benıde cagırırsanız sevınırım bırı bana ozelden msj atarsa muthış olur plsss
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)