[MT-Eskişehir] bbaday-macrol500 gezilere tam Gaz
Reklamlar
-
Reklamlar
-
güzel bir gezi olmuş galiba kendi acından
-
Evet arkadaşlar , kaçamak solo gezilere devam...
-
bora bizimle abanta gelseydin keşke güzeldi gerçekten çok beğendim
-
abi falla sende az deelsin haa :D inşaattaayım dion porsuk barajından çıkıon
׺°”˜`”°º×קєรรเ๓เรtรtγļє×º°”˜`”°º×
¿?¿?¿?»|»|»U9uя«|«|«¿?¿?¿?
-
extrailt adlı üyeden alıntı
güzel bir gezi olmuş galiba kendi acından
evet süper gezi olmuş...Porsuk barajınıda öğrenmiş olduk...ulan yalan olmuşun be dede...Koca Eskişehirde bize barajımı göstercen...yokmu başka bir ambians...Benim gördüğüm tüm barajlardan biri işte...
Bu arada balık yakalamak yasak ya...Balık tutmak isteseniz ne olur mesela...çevresinde bekçi falan varmı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
evet süper gezi olmuş...Porsuk barajınıda öğrenmiş olduk...ulan yalan olmuşun be dede...Koca Eskişehirde bize barajımı göstercen...yokmu başka bir ambians...Benim gördüğüm tüm barajlardan biri işte...
Bu arada balık yakalamak yasak ya...Balık tutmak isteseniz ne olur mesela...çevresinde bekçi falan varmı...
bir anda karar verdik zaten yola çıktığımızda saat öğleden sonra 3 idi 3-4 saatte gidilip gelinebilecek en mantıklı yer 60km. civarında bir yer olmalıydı bizde öyle yaptık
torunum gönül isterki altımızda 1000 lik bir yol canavarı olsun 4 saatte 300 km. uzaklara gidelim gezelim gelelim bu motorla bunun üstüne çıkmak imkansız
ayrıca balık tutma girişiminde bulunanları jandarmanın devriyeleri karşılıyor karakolda muamele iyimiş diye duydum
-
googlede bu gezinin linkini buldum neredeyse 7 yıl oldu yaşlandık :(
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler