Avrupa - Transfagaraşan Turu 2023 Yaz
Reklamlar
-
_recoo adlı üyeden alıntı
vizeden ret yedik plan iptal :(
''ne kadar güzel bir başlık'' diye içimden geçirererek heyecanla okuyordum, ''uzun zamandır böyle güzel başlıklar yoktu devamı gelsin fotolarla videolarla'' yazmak için sayfayı ilerletince sizin bu mesajı gördüm,çok üzüldüm.
Reklamlar
-
ryangt adlı üyeden alıntı
''ne kadar güzel bir başlık'' diye içimden geçirererek heyecanla okuyordum, ''uzun zamandır böyle güzel başlıklar yoktu devamı gelsin fotolarla videolarla'' yazmak için sayfayı ilerletince sizin bu mesajı gördüm,çok üzüldüm.
malesef hocam, artık yurt genelinde bir içerik çıkarırız bu seferlik. belki seneye diyelim
-
Bende bu yaz bu rotanın çok benzerini Bulgaristan çıkışlı/dönüşlü yapmayı planlıyorum. Birazda TET rotasıyla karıştırıcam sanırım.
-
voodevil adlı üyeden alıntı
Bende bu yaz bu rotanın çok benzerini Bulgaristan çıkışlı/dönüşlü yapmayı planlıyorum. Birazda TET rotasıyla karıştırıcam sanırım.
tenere 700'e çok yakışır hocam mutlaka yapın, hatta mümkünse bize de güncelleme verin takip etmekten mutluluk duyarız.
-
Yaşanılan aksaklıklar umarım sizleri yıldırmaz da aksine hırslandırır
-
Heyecanla tur fotolarınızı bekliyordum ilerleyen sayfalarda. Ama vize işi can sıkıcı olmuş. Naptınız, çıkabildiniz mi yazın başka bir tura?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)