Harika
Harika
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
yazılacak çizilecek tek bişi var
bu da aranızda olamadığımız için
İşin özü [B]VARMAK[/B] değil [B]YOLDA OLMAK[/B]'tır. :cat:
biz bunu hep yapıyoruz
Güzel organizasyon. Güzel yerler. Güzel insanlar. Yeni gezi raporlarınızı bekliyoruz.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
helal olsun size allah boş oturanı sevmez
Arkadaşlar rumeli fenerine nasıl gidilir bir tarif edermisiniz?
KNOW YOUR LIMITS...TO LIVE, ON THE LIMITS!!!!
ya arkadaşlar siz hiç sabit bir yerde durmazmısınız her şey süper olmuş aranızda bir eksik var yalnız oda.34 fb 7152 plakalı mavi scoter 125 mt mondıal türkçe açıklaması şu........ümmet perkitan.........bizde canız arkadaş.
abi bombasınız yaw ben ne deim daha.. hele o sensei hareketi yok mu oldurdu beni o beaa
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
Arkadaslar hakikaten cok imrendirici ...Elinize kolunuza motorunuza fotomakinanıza saglik...
Ben yeni uyelerden biriyim de...Bu tarz gezilerin turların vs. haberlesmesi nasil oluyor...Ben de katilmak isterim sizler icin de sakincasi yoksa tabii...
Bu güzel geziyi bizimle paylaştığınız için teşekkürler.
çok güzel bir gezzi olmuş beni küçükken götürmüşlerdi buraya hayal meyal hatırladım.. elinize sağlık..
boşver GÜLÜP geçmeli HAYAT bin KERE başlamaz Kİ....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)