Bir ARTVİN Macerası; Kamp, Yol, Festival...
-
Merhaba,
19-20-21 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan Artvin Motosiklet Festivaline katılmak gibi bir zorunluluk oluşmuştu bizim için. Zorunluluk diyorum çünkü o yaz hiç uzun yola gidememiştik ve Artvin bizim için köprüden önceki son çıkış olabilirdi. Kaçırılmaması gereken bir festivaldi, yoldu, kamptı... Biz de bu fırsatı kaçırmadık ve tüm hazırlıklarımızı yaparak yola koyulduk.
3 gün sürecek olan maceramızı bölümlere ayırmıştık.
-İlk gün Trabzon'dan Artvin Hopa'ya kadar sürecektik ve o gece Hopa'da bulunan Kopmuş Plajı'nda kamp kuracaktık. Taşlık bir plajda kurulan kamp, yırtılan yatak, dalga sesleri ve durmayan yağmur...
- İkinci gün Hopa'dan Artvin'e doğru muhteşem manzarası olan Cankurtaran Geçidi'nden geçecektik. Festivalin gerçekleşeceği alan olan Kafkasör Yaylası'nda kampımızı kurup eğlencenin doruklarına varacaktık. Müzik, dans, yarışlar, ödüller...
- Üçüncü gün festivali bitirip dönüş yoluna koyulacaktık. Geldiğimiz yoldan dönmeyelim deyip Tortum Şelalesi'nde yüzerek Yusufeli ve Ovit üzerinden eve dönecektik. Tabi bu sırada aramızda hararetli dakikalar da yaşanacaktı. Kimisi sıcaktan bunalacaktı, kimisi yoldan, kimisi ise Tortum'dan... Bilinen tek şey vardı o da bu yol asla unutulmayacaktı.
Bir Artvin macerası bitti. En önemlisi ise Allah'ın izni ile kazasız belasız eve dönebilmemizdi.
Öyle ya da böyle kısa da olsa uzun yol yapmadan geçirmedik bu yazı diyebildik. 3 gün süren Artvin maceramız anılarımızda güzel bir yer edindi. İyi ki gidebilmişiz diyebildiğimiz bir gezi oldu bizim için.
Kanalımıza abone olmayı unutmayın.
İyi seyirler.
Reklamlar
-
Ekipte scooter da var hem de.
Güzel gezi olmuş.
-
-
4:04'te plajda "Serkan is my girl" diye şarkı söylediğinizde yarıldım gülmekten. 10-11 sene önceye döndüm. Neyse iyi ki grubunuzda "Sedat" isminde bir arkadaş yokmuş.
-
espresso adlı üyeden alıntı
Ekipte scooter da var hem de.
Güzel gezi olmuş.
Evet sukuterimiz de vardı. Kafaların uyuşması daha önemli oluyor yolda
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:02 ----------
arican adlı üyeden alıntı
Süper gezi, Tebrikler.
teşekkürler..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------
tommygun adlı üyeden alıntı
4:04'te plajda "Serkan is my girl" diye şarkı söylediğinizde yarıldım gülmekten. 10-11 sene önceye döndüm. Neyse iyi ki grubunuzda "Sedat" isminde bir arkadaş yokmuş.
)) gezi boyunca o şarkı takılı kaldı dilimize
"sedat"ı hatırlayamadım o neydi?
-
uthec adlı üyeden alıntı
)) gezi boyunca o şarkı takılı kaldı dilimize
"sedat"ı hatırlayamadım o neydi?
"Serkan is my girl" şarkısıyla "Sedat is my bitch" şarkısı 2011'de Ekşisözlük'te aynı dönemlerde ortaya çıkmıştı.
-
Yamahayı bir an swap aprilla sandım çok keyifli bir gezi olmuş Akın beyi tebrik ederim yavaş yarışın hakkını vermiş
-
Ekrem_06 adlı üyeden alıntı
Yamahayı bir an swap aprilla sandım
çok keyifli bir gezi olmuş Akın beyi tebrik ederim yavaş yarışın hakkını vermiş
evet hakkını verdi ve kazandı.. teşekkürler..
-
ağaçla inatlaşma agaçla inatlaşmaa hahahahaha
-
Ekip sekodan satış yemiş Artvin festivalleri her zaman güzel olmuştur. Tüm dostlara selam olsun
-
halilom adlı üyeden alıntı
Ekip sekodan satış yemiş
Artvin festivalleri her zaman güzel olmuştur. Tüm dostlara selam olsun
biz alıştık Halilim )
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler