Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kazoom dan gurur verici bir haber

REKLAM ALANI
    Donald_Duck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1150GS Adventure

Gecenlerde bir ralliye katilmis, ve orada karsilastigim, daha one de diger ralli ve fuarlardan tanidigim Kaz "Kazim Uzunoglu" in guru verici bir haberiyle karsilastim.

BMW-ON dergisi Kazim in onderlik ettigi bir tura birkac sayfa ve cok guzel fotograflar eklemis. Ve hatta kapak resmini bu tura ayirmisti.

Fotograf: Murat Sariaslan

Gezinin video ve fotograflarini da geziye katilan yine bir Turk motosikletci (kendisini maalesef tanimiyorum) Murat Sariaslan cekmis...

Bir kac enteresan resim sizler icin sectim...

Omurlerinde muhtemelen ilk defa 250cc den buyuk motosiklet, ve/veya BMW goren Iranlilarin ilgisi...

Ve ekibin toplu bir resmi.

Iki hanim surucunun turban ve BMW ceketlerin altina manto giymesi gibi bir tuhafliklar olsa da gezi buyuk bir basariyla tamamlanmis. Iranlilarin sicak ilgi ve misafirperverligini anlata anlata bitiremiyorlar.

Turkiyeden Borusan da gezginlere servis ve motosiklet saglayarak buyuk yardimci olmus. Turk misafirperverligi ve Kazim in organizasyondaki basarisi neredeyse altin harflerle anlatiliyor.

Kazim yillardir Turkiye ve cevresinin tanitiminda buyuk caba sarfediyor. Turkiye merkezli turlarla katilanlari gercekten memnun birakiyor. Bize de boyle bir arkadasimiz oldugu icin guru duymak, bu duyguyu paylasmak dusuyor...

Bravo Kazim... ;)

------------
    Kendisiyle irtibata gecmek isteyenler icin link :

http://www.kazoom-moto-adventures.com/

Ayrica bu yukarda bahsettigim gezi ile ilgili haber ve fotograflar icin de

http://www.motodiscovery.com/tours/m...adjournal.html

sayfasina bakmanizi tavsiye ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    Gerçekten güzel bir organizasyon olmuş. Ülkemizi de de geziler yaptığını belirtmiştiniz. Sitesinde de anlatıyor. Abimizi tebrik ediyorum ve bu tip organizasyonların devamını bekliyoruz.

görüşmek üzere.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    özeveri ile yapılan her çalışma böyle güzel meyve veriyor işte.
    ne mutlu kendilerine ki, örnek ve öncü olmak kazim beye düşmüş
    [B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler