bir IRON BUTT hikayesi ( 1652km/gün)
Reklamlar
-
Süper bir başarı olmuş tebrik ediyorum.Bir arkadasımız geçmiş olsun demiş olsun herkesin görüşü başkadır..Benim de kafamda böle bir şeyi üniversitede yapmak var.Ama bu kadar kısa süreli olarak deil...Uzun vadede karadenizden akdenize kadar bir tur olmasını diliyorum.Yada ikiye bölüp Bursa'dan çıkıp Hataya kadar kıyı şeridini takip edeceğim.Sorasında başka bir zamanda Rizeye kadar yine kıyı şeridinden...Ama uzun bir tur olur umarım çünkü tadını çıkarmak istiyorum gittiğim yerlerin.Kocaman tebriklerimi sunuzyorum amacınıza ulaştığınız için...
Reklamlar
-
teşekkürler arkadaşlar.
Naci63;eleştrilere de teşekkürler. lakin ben uzun yol yapmayı motorun üstünde olmayı seviyorum.dikkatim dağıldığında yada zorlandığımda zaten mola verdim. aşırı riske girmedim.kontrol mekanizmam zayıfladığı anda bırakırdım kesinlikle.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
-
acayip macera olmuş orası belli de senin bu işi tek silindirli bir cruiser la yapman çok şaşırtıcı...tam anlamıyla bir iron butt olmuşsun tebrikler
-
Harika bir şeyi başarmışsın
Gerçekten çok güzel, motosikletle uzun yol gerçekten yorucu olabiliyor zaman zaman. Yaşadıklarını gözümün önünde canlandırıyorum... ııhh her babayiğidin harcı değil.
Tebrik ederim.
-
Mad Bike adlı üyeden alıntı
acayip macera olmuş orası belli de senin bu işi tek silindirli bir cruiser la yapman çok şaşırtıcı...tam anlamıyla bir iron butt olmuşsun tebrikler
EN 500 çift silindirli bir motordur.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
-
tek kelime maşAllah...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
-
-
abi senin bir gezi yazını daha okumuştum mayıs ayında sapanca buluşmasından önce istanbuldan çıkıp bandırmaya kadar gitmiştin. ben de sana biyonik adam falan mısın diye sormuştum belki hatırlarsın. Artık bu son yaptığından sonra soru sormama gerek kalmadı. Allah sağlığını bozmasın inş.
Sen yolda olmak için yaratılmışsın abi. Tebrikler
==============================
==============================
-
teşekkürler arkadaşlar.
evet richy; hatırlıyorum ama gerçekten biyonik felan değilim sadece motor kullanmak yolda olmak bana çok büyük bir keyif veriyor.
-
MerhabaLar; "IRON BUTT" bir ünvan ve 24 saat içinde 1000km yapmak gerekiyor değil mi. Bunları anladım da neden İngilizce bilen birine ihtiyaç duydun ben onu anlamadım ? tebrik ediyorum sizi Gerçekten tam adrenalin yuklu bir gun geçirmişsiniz. ne diyim Kaskınız yere deymez inşallah...
-
Bende 250cc yamaha virago ile 14 saatte 950 km yapmıştım ama 50 km eksiğim var.
Tebrikler
ERDİNÇ HARAÇ
TEKİRDAĞ
DL 650
-
Super Moderator
bravo kardeşim tebrikler bi ara buluşmalarda seni göreyimde elini sıkayım bide imzalı resim isticem senden IRON BUTT ı yapan arkadaşımız die havada atarım süpersin walla tebrikler ve paylaşımın için teşekkürler
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
telekkürler arkadaşlar
BLAU; amaç yol yapmak. tebrik ederim sizi.
nuwamda;dediğin gibi bir ünvan.dereceleri var 1000km 1610km 24saat/36 saat/ daha çok şekilleri var. ben saddlecore denemesini yaptım kendimce.
sitelerinde yazılan kadarıyla gerektiğine şahitler ile irtibata geçeceklerini belirtmişlerdi dolayısıyla ne bilim ararlar felan diye düşündüğüm için ingilizce bilen birisini bulmaya çalıştım.lakin son şahit bilmiyordu. sorun da değil yahu aslına bakarsan daha belgeleri göndermedim bile abd ye. ben yaptım sonuçta. sertifika olsa da olmasada.
alper_tim, kardeş abarmışın. zaten kaç defa görüştük. tabi sen unuttun mu?
-
-
helal olsun güzel gezi olmuş bu arada bence o yolda aşırı üşümenin nedeni havanın soguklugundan çok senin uykusuzlugun... uykusuzluk insanı üşütür. bunu hem yaşadım söylüyom hemde bir saglıkçı olarak söylüyom. belkide yolda uyuma imkanın olsa okadar üşümezdin. yolun hep açık olsun . çogumuzun hayali böyle uzun yol yapmak verdigin bilgiler bize ışık olcak
-
sizi tebrik ediyorum kardeşim
-
abi helal olsun gerçekten..çok imrendim.ve kazasız belasız turunu tamamlamışsın ya ayrıca 1600km yolunuda paşalar gibi yapmışsın senden mutlusu yoktur şimdigerçekten tebrik ederim..
-
10 Temmuz 2007, 17:29
öncelikle tebrik ederim
motorun kaç model olduğunu sorabilirmiyim.
-
10 Temmuz 2007, 17:43
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler