Bandırma'yı göresim geldi gezisi.
-
25 Ağustos 2022, 12:18
Reklamlar
-
25 Ağustos 2022, 12:22
en keyifli geziler genelde spontene olanlar tekerine
-
25 Ağustos 2022, 12:31
Tebrikler.
Ancak en guzel yerleri pas gecmissiniz, ben olsam Cinarcik-Armutlu-Gemlik-Mudanya-Trilye yapip oradan anayola cikip Bandirma, Kapidag yarimadasi yapardim.
Kapidag yarimadasi virajlarindan ve dar yollarindan dolayi uzun surebilir tabii, saati de dusunmek gerekli.
-
25 Ağustos 2022, 12:31
Tam yeni motora alışma yolu.
Kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
Böyle spontane teker nereye dönerse gezilerini seviyorum.
Sevdiğim bir güzergah.
Yalovaya feribotla geçmekte en mantıklı çözüm.
-
25 Ağustos 2022, 13:11
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Tebrikler.
Ancak en guzel yerleri pas gecmissiniz, ben olsam Cinarcik-Armutlu-Gemlik-Mudanya-Trilye yapip oradan anayola cikip Bandirma, Kapidag yarimadasi yapardim.
Kapidag yarimadasi virajlarindan ve dar yollarindan dolayi uzun surebilir tabii, saati de dusunmek gerekli.
Bahsettiğin rota çok yorucu , Çınarcık rotasını ayrıca gezdim zaten. Kapıdağ icinse 1 gün ayırmak gerekiyor. Bu hesapta olmayan bi nevi rodaj gezisi gibiydi benim icin.
-
25 Ağustos 2022, 13:13
TanImsIz adlı üyeden alıntı
Bahsettiğin rota çok yorucu , Çınarcık rotasını ayrıca gezdim zaten. Kapıdağ icinse 1 gün ayırmak gerekiyor. Bu hesapta olmayan bi nevi rodaj gezisi gibiydi benim icin.
https://i.hizliresim.com/1kpwpga.jpg
Dogrudur, benim icin de yorucu. tommygun gelsin onun icin degildir
Gule gule kullanin bu arada.
-
25 Ağustos 2022, 13:20
ufoz adlı üyeden alıntı
Tam yeni motora alışma yolu.
Kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
Böyle spontane teker nereye dönerse gezilerini seviyorum.
Sevdiğim bir güzergah.
Yalovaya feribotla geçmekte en mantıklı çözüm.
Kartal'da oturuyorum zaten abi, Eskihisar - Topcular benim icin fazladan 40 km demek
Dogrudur, benim icin de yorucu. tommygun gelsin onun icin degildir
Gule gule kullanin bu arada.
Kaan'ı diyosun, o sever Lemans tarzı yollara. Sabahın 6 sında çıkıp akşamın 7 sinde eve geliyor, Tripmetre 900 km gösteriyor
-
25 Ağustos 2022, 14:01
Bende Kartalda oturuyorum.Belki beraberde çıkarız bir gün.
-
25 Ağustos 2022, 14:07
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Memnun olurum
-
25 Ağustos 2022, 14:09
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
yaw he he
Geldin de simdiye kadar.
-
25 Ağustos 2022, 14:22
yaw he he
Geldin de simdiye kadar.
Hahaha
-
25 Ağustos 2022, 14:48
Tebrikler.
Birisinin bu işi bana da öğretmesi gerekiyor Navigasyonsuz izmirden çanakkale üzerinden istanbula geldim .Ana yoldan kaçtıkça ana yola geldim bir de sabırsızlık var ben de .Bundan sonra evden çıkmadan rota vs hazırlayıp öyle çıkıcam bi de öyle deneyeceğim
-
25 Ağustos 2022, 15:00
tecrube0 adlı üyeden alıntı
Birisinin bu işi bana da öğretmesi gerekiyor
Navigasyonsuz izmirden çanakkale üzerinden istanbula geldim .Ana yoldan kaçtıkça ana yola geldim bir de sabırsızlık var ben de .Bundan sonra evden çıkmadan rota vs hazırlayıp öyle çıkıcam bi de öyle deneyeceğim
Onceden calisiyorsun, nereden hangi yollardan gececegini planliyorsun ama her yon levhasina uymaman gerekli, bazen belediyeler filan trafik akisini duzenlemek icin sacma yerlerden yol verebiliyorlar.
-
25 Ağustos 2022, 15:10
Maşallah çok yakışıklı motosiklet.
-
25 Ağustos 2022, 15:24
Sanırım buda bir sonraki turum olabilir. Bu kez planlı çıkıcam
-
25 Ağustos 2022, 15:33
Anladigim kadariyla siz otoban seviyorsunuz ama Karamursel-Boyalica rotasi guzeldir, yesil, viraj ama dar bir yol. Iznik-Mekece arasini ben aksam saatlerinde gectigim icin cok sevmemistim, hanzosu oldukca boldu. Sapanca-Izmit arasi da eh iste.
-
25 Ağustos 2022, 15:45
Anladigim kadariyla siz otoban seviyorsunuz ama Karamursel-Boyalica rotasi guzeldir, yesil, viraj ama dar bir yol. Iznik-Mekece arasini ben aksam saatlerinde gectigim icin cok sevmemistim, hanzosu oldukca boldu. Sapanca-Izmit arasi da eh iste.
Tekerleğim asfalttan çıkmaz benim gezilerimde. Toza toprağa börtü böceğin icine asla girmem. Çadır kamp işi falanda sevmiyorum.( Zaten vaktimde yok ) Böyle günübirlik gezilerdede mecburen hızlı yolları kullanıyorum. Bi tarafı deniz, bi tarafı orman. Bölünmüş yollar, köylerden geçen yollar , güncel şehir hayatları , gözlemeciler vs vs.. ve dönüşü hızlı yapmak icinde otoban ı tercih ediyorum. Şafakla yola çıkıp , karanlık çökmeden evimde olurum. Gezi tarzım
-
25 Ağustos 2022, 15:47
Tekerleğim asfalttan çıkmaz benim gezilerimde. Toza toprağa börtü böceğin icine asla girmem. Çadır kamp işi falanda sevmiyorum.( Zaten vaktimde yok ) Böyle günübirlik gezilerdede mecburen hızlı yolları kullanıyorum. Bi tarafı deniz, bi tarafı orman. Bölünmüş yollar, köylerden geçen yollar , güncel şehir hayatları , gözlemciler vs vs.. ve dönüşü hızlı yapmak icinde otoban ı tercih ediyorum. Şafakla yola çıkıp , karanlık çökmeden evimde olurum. Gezi tarzım
Ben maxiscooter kullaniyorum, ben de asfalttan cikmam ama otobana da girmiyorum gerekmedikce. Eskiden ben de sizin gibi geziyordum, artik biraz daha fazla gezmek icin kalmali geziler de yapiyorum.
Iyi eglenceler.
-
25 Ağustos 2022, 15:57
Heee ben sizin gibimiyim.Ne yapalım hanımımı boşayalım.
Eylül ortasına yapın plan gelelim
-
25 Ağustos 2022, 18:48
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)