trafikteki ruh hastalarına dikkat...!
Reklamlar
-
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar diyorum.Aranızda misafir olarak eski fakat üye olarak yeni sayılırım.Sizlerle biz motosiklet kullanıcıları olarak,Başımıza gelebilecek, ve benim bu sabah başımdan geçen bir olayı paylaşmak istedim.Çift yönlü yol hız yaklaşık 40-50 km/h ,5 mt. kadar önümde
bir araç arkasında ben ilerliyorum arada bir dikiz aynalarımıda kontrol ediyorum.Derken arkamdaki aracın hızla şeridinden sola çıkıp birden önüme kırdığını gördüm ve tabi bunları hisseder hissetmez elim ve ayağım frene gitti.Neyse zor bela adamın sağ ön kapısına çarpmadan durabildim ve önüme girmesine izin verdim.Tehlikeyi atlattıktan sonra tabi O araç sürüsüne ne yapmaya çalıştığını sormanın en doğal hakkımın olduğunu düşünerek.Çaldığım korna sellektör ve dur işaretlerine aldırış etmeyen beyefendiyi 200 mt. ileride trafik sıkışıklığından istifade ederek yakaladım.Hakkettiği ses tonu ve sorgulama tarzı ile sabah sabah niyetinin ne olduğunu,Beni düşürmeye çalışmakmı? sakat bırakmakmı? . Neden böyle bir şey yaptığını sordum. Önüm müsaittide çokmu yavaşmı gidiyordum? Yol istedinde vermedimmi?.Gibi sorularıma cevap olarak.Sende yolu ortalamışsın ... demezmi.Bundan sonrasını anlatmıyayım.Diyeceğim o ki adamın takıntısına bakın.Artık arkamda aracıyla seyir halindeyken ne senaryolar yazdı kendi kendine benim yolu ortalayıp gitmemi çok yanlış bir hareket olarak algıladı (kesin küfürde etmiştir) Ve o hışımla o hareketi yaptı.Sizlere sorarım bu adam ruh hastası değilmidir?.Lütfen herkes çok dikkat etsin önümüze baktığımız kadar arkada olan bitenden,de haberdar olursak en azından biraz daha bu tip kasıtlı yapılan saldırılardan kendimizi kollamış oluruz.Allah hepimizi kazadan beladan ve bu tip insanlardan korusun.
Reklamlar
-
cbr-memoli adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar diyorum.Aranızda misafir olarak eski fakat üye olarak yeni sayılırım.Sizlerle biz motosiklet kullanıcıları olarak,Başımıza gelebilecek, ve benim bu sabah başımdan geçen bir olayı paylaşmak istedim.Çift yönlü yol hız yaklaşık 40-50 km/h ,5 mt. kadar önümde
bir araç arkasında ben ilerliyorum arada bir dikiz aynalarımıda kontrol ediyorum.Derken arkamdaki aracın hızla şeridinden sola çıkıp birden önüme kırdığını gördüm ve tabi bunları hisseder hissetmez elim ve ayağım frene gitti.Neyse zor bela adamın sağ ön kapısına çarpmadan durabildim ve önüme girmesine izin verdim.Tehlikeyi atlattıktan sonra tabi O araç sürüsüne ne yapmaya çalıştığını sormanın en doğal hakkımın olduğunu düşünerek.Çaldığım korna sellektör ve dur işaretlerine aldırış etmeyen beyefendiyi 200 mt. ileride trafik sıkışıklığından istifade ederek yakaladım.Hakkettiği ses tonu ve sorgulama tarzı ile sabah sabah niyetinin ne olduğunu,Beni düşürmeye çalışmakmı? sakat bırakmakmı? . Neden böyle bir şey yaptığını sordum. Önüm müsaittide çokmu yavaşmı gidiyordum? Yol istedinde vermedimmi?.Gibi sorularıma cevap olarak.Sende yolu ortalamışsın ... demezmi.Bundan sonrasını anlatmıyayım.Diyeceğim o ki adamın takıntısına bakın.Artık arkamda aracıyla seyir halindeyken ne senaryolar yazdı kendi kendine benim yolu ortalayıp gitmemi çok yanlış bir hareket olarak algıladı (kesin küfürde etmiştir) Ve o hışımla o hareketi yaptı.Sizlere sorarım bu adam ruh hastası değilmidir?.Lütfen herkes çok dikkat etsin önümüze baktığımız kadar arkada olan bitenden,de haberdar olursak en azından biraz daha bu tip kasıtlı yapılan saldırılardan kendimizi kollamış oluruz.Allah hepimizi kazadan beladan ve bu tip insanlardan korusun.
Aminnnnnnnnnnn.Yakında katil olacağım zaten az kaldı.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
-
bu tip heriflerden cok var kardes..bunlara bulasmamak lazim ne yapacaklari belli olmaz cek vururlar bile adami..ama bence genede yolu ortalamadan git..yani tekerlek izlerinden git ya sag yada sol tekerlek izlerini takip et..cunku bi keresinde cukura dustum ALLAH tan cross benim motor..yolun ve farin acik olsun..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
-
bi benzeri de bende oldu.sağ şeritten gidiyorum adam arkamdan sellektör yapıp duruyor. önümde otobüs var görmüyormu sanki... kornaya basmaya başladı, elimle "ne var?" dergibi salladım.solu boş görünce atıldı birden.ama nerdeyse arkadan vuruyordu bana .bende zor kaçtım.ışıklarda yakaladım. pencereyi aç dedim ö... gibi bakıyo. aç aç dedim. açtı ne var dedi. önümdeki otobüsü görmedinmi dedim. bana şeridinde git dedi. ulan burası zaten çift şerit kaldırıma mı çıkiim dedim ben büyük taşıtım yol verecen dedi.ulan beni öldürecen ne yolu dedim. sövdü bende ona sövdüm. yetmedi bide camına tükürdüm bastım gaza...
hıı iyimi yaptım hayır ama sabrını zorluyorlar adamın
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
-
gecmiş olsun arkadasım aynı olay gibi benimde basıma geldi ruh hastası makas manyagı insanlar önündeki arabanın camından ilerinin bos oldugunu görüo ben arac deilim ya,makasa cıktı tam önüme kırıcak beni fark etti gaz vermenin hayatımı kurtaracagı aklıma gelmezdi motora gaz vermesem arkadaki rahatsızın fren sesiyle bende artcımda viyadükten asagı inmiştik.aynalar sol serit dikkat arkadaslar...... kazasız belasız sürüşler
sen hiç gitmeyecek gibisin degilmi, o gidenlerde senin gibiydiler...
-
ya arkadaşım tekerlek izinden gitmene musademi ediyorlar bir bakıyorsun.Gidonuna teğet bir şekilde yanında bir araç belirdi ve seni şeridin dışına doğru yavaş yavaş çıkarmaya çalışıyor.
-
Bende de bu şerit ihlalleri anıları var. Ama en kötüsüde şudur ki: Tek gidişli 2 şeritli bi yolda sağdan tıngır tıngır 40 50 le giderken soldan hızla gelen bi polis aracı önüme kırıp sağdaki yola sapmaya çalıştı ve saptıda. Reflexle hemen frenleri sıktım durdum. Ve arabaya bakarken arabanın içindeki bir çocuk 8 9 yaşlarında bana arkadan naik yaptı. Sanırım polis ailesiyledi ve bana karşı bi show düzenledi babası çocuklarına. AMan ne komik, ne üstün bi davranış.
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
-
Emniyet şeridinden gitmek yasak( ceza var ). Normal şeritten gitmek yasak (sıkıştırırlar). İlla çizgi üstünden mi gidicez. Bu birazda kuryelerin suçu gibime geliyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler