Yalova Motofest 2006 Resimleri
Reklamlar
-
Reklamlar
-
güzel eğlemişiniz. seneye havaların daha güzel olduğu bir zamanda olursa gelicez artık.
==============================
==============================
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
amma eğlenmişsiniz hakket yaa bende olmak isterdim aranızda...
-
CenkKeskin adlı üyeden alıntı
amma eğlenmişsiniz hakket yaa bende olmak isterdim aranızda...
ben seni gelir diye bekledim açıkçası
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
Paylaşim Için Teşekkürler.güzel Bir Gezi Olmuş
[I][B][COLOR="Blue"]Ahmet KÖSE[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR="Blue"]05544016341[/COLOR][/B][/I]
::tutkuy::
-
Valla güzel geçmiş belli.Kısmet bi daha ki sefereymiş
-
gelemeyenlere geçmiş olsun :(
_______BURSA MOTO KLUB KAPTANI_______
motorun mu var bas marşa asla durma
-
-
Şu HONDA'ya bittim.Nerede bu makina,bende Bursa'lıyım.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
-
Cem abi tekerinize gönlünüze sağlık süper eğlenmişiniz
bu arada yalıvadaki dostlara da çok teşekkürler
illağaki farklı eğlendiğimizi göstermişsinizz
-
-
İyi eğlenmişsiniz camadan, bol bol da foto var. Güzel olmuş. Sen de canavara alıştın iyice anlaşılan. Bi motosiklet alabilirsek bu organizasyonları kaçırmıycaz ama, daha bekleyecez sanırım...
Hele bir de Bulutsuzluk Özlemi varmış kiii, ohh mis, benim için çok şey ifade eden bir gruptur Bulutsuzluk.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
-
valla kardeş keşke gelebilseydin muhteşem geçti hele subaru ile bi gezinti yaptık emin abi saolsun maşallah allah yolunu ve dikkatini hep açık etsin. Haftaya Bu ekip Yeşil Bursa'da yarışacaklar BAŞARILAR
-
-
paylaşım için saol güsel fotolar eline sağlık
-
Ayağınıza sağlık arkadaşlar festivalimize gelen,gelmek isteyipde gelemeyen herkese teşekkürler hava şartları yüzünden tam olarak istediğimiz gibi olmadı ne yazıkki umarım siz dostlarımız memnun ayrılmışsınızdır bunun acısını seneye çıkartcaz bunu kaçıran arkadaşlar 2007 deki yapacağımız festivali kaçırmalarını tavsiye etmiyorum,nedenmi??????
Biz Yalova'lı motosiklet kulübü olarak seneye Yalova'yı TİTRETECEĞİZ......Bunu resmen burada açıklıyorum çünkü bizler kafamıza koyduğumuz yapan;rakam vermeyeyim bir kaç deli olarak Şubat ayından itibaren hazırlıklara başlama kararını 2 Eylül 2006 da yönetim kurulu karar defterine yazdık imzalarımızı attık tüm Türkiye'ye vede dünyaya duyuracağız herşey gönlünüzce olsun kazasız,zevkli,güvenli sürüşler temenni ediyorum sağlıcakla kalın Yalova'dan sevgilerle...........
www.yalovamotosiklet.com www.motociklet.com
-
Merhaba arkadaşlar... Festivalimize katılan yada katılamayan tüm motosiklet.net ailesine göstermiş oldukları katılım gayreti ve katılmasalarda gönüllerinin burda bizimle beraber yanımızda olduklarını hissettirmelerinden dolayı teşekkürü bir borç biliriz.. Burda Yalova da bir eviniz ve bir telefon kadar yakın olduğumuzu bilmeniz bizim için en büyük mutluluk.. İki günde olsa katılan arkadaşların yüzünü güldürebilmek ve onları mutlu bir şekilde burdan uğurlamak bizim için önemliydi.. Ve bunun mutluluğunu yaşıyoruz.. Yağmur, çamur demeden yollara düşüp bizi yalnız bırakmadığınız için tekrar teşekkürler.. Sevgiler..
-
iyi ki geldiniz
yalova motofest 2006 ya katılan tüm grup ve motorlara teşekkür ederiz. seneye festival tarihimizi belirlediğimizde farklı süprizlerle karşılaşacağınızı umuyoruz.
bütün adranelinizi festivale saklayın arkadaşlar yollarda hız gösteri veya test yapmayalım. seneye kadar pistimiz hazır olacağını düşünürsek (iyi haber mi !)
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler