Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
16. sayfa BirinciBirinci ... 6141516

Moto-solo gezilerim.

REKLAM ALANI
    espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı arican adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mobidik'imi sattım. Satışı çarşamba veriyorum. Hayırlı olsun inşallah!...
    Hayırlısı olsun. Umarım gönlünüze göre bir motor bulursunuz, motor sürmeyeceğim derseniz bile yine gönlünüze göre gezeceğiniz keyif alacağınız bir taşıtınız olur.

Bu arada bu başlık 15 sayfa olmuş, efsane bir konu başlığı olmuş. işler güçler yüzünden gezemediğim zamanlarda bu başlığa yeni bir şey yazıldığını görünce ne güzel birileri gezmiş keyif almış deyip seviniyorum.
    kryeck bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yok.
    Sağolun Sn.Espreso...
    Bakalım, Kısmet.
    Sanırım artık belediye otobüsü zamanım geliyor. Bakalım durumlar ne gösterecek. Motorlu taşıt kullanmayı bırakabilirim de. Bunu biraz zamana yayayım istiyorum. Yıllarca ehliyeti olan birinin birden bire ehliyetsiz yaşamaya alışması hiç kolay değil. Ama psikiyatrik hastalığım olduğu için ehliyeti yenilemek de oldukça güç olacak benim için. Son tarih, 1 Ocak, yeni ehliyeti tabii yeniden uzatmazlarsa...
    Buradaki dostlardan çok memnunum. Yazılarımı takip eden dostlara teşekkür ediyorum. Forumu takibe devam etmek isterim. Motosikletim olmasa da ben bir motosiklet sevdalısıyım. Sevgilerle...
    kryeck, espresso ve ilker a. bunu beğendiler.

Motosikleti
    Yok.
    Motosikletimin resmi işlemleri tamamlandı. Artık resmen yeni yuvasında. Mobidik.
    dundanbiri, kryeck ve mertowski bunu beğendiler.

Motosikleti
    Yok.
    Merhaba,
    Her ne kadar artık motorsuz olsam da forumu takip etmeye devam ediyorum. Aradan geçen zamanda doktordan üç ayda bir sağlık muayenesi şartıyla yeni ehliyetimi almayı başardım.
    mertowski ve espresso bunu beğendiler.

Motosikleti
    Yok.
    Kendime yeni kask ve kilit sipariş ettim. Motosiklet işini de halletmem yakındır...

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:29 ----------

Kararımı verdim,

Ya sıfır Drift L alacağım, Veya ikinci el RX3i EVO alacağım.
    espresso bunu beğendi.

eyup58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2024 Honda Activa 125
    Alıntı arican adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kendime yeni kask ve kilit sipariş ettim. Motosiklet işini de halletmem yakındır...

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:29 ----------

Kararımı verdim,

Ya sıfır Drift L alacağım, Veya ikinci el RX3i EVO alacağım.
    Hayırlı olsun abi
    arican bunu beğendi.

Motosikleti
    Yok.
    Teşekkürler... Bakalım kısmette neler var...

Motosikleti
    Yok.
    Ben çoğunlukla karavanım varken de, şimdilerde de daha çok motosikletimle gezmeyi seviyorum. Karavan ağır, pahalı, çevreyi daha çok kirleten ve zor kullanımı olan bir seçenek. Bu benim hayatımda hep çekme karavanlarım olmasından kaynaklı böyle oldu. Bir motokaravan edinmem için daha önümde yıllar var. Motosikletle hafif ve yakın geziler yapacağım bu arada. Motosiklet konusunda bana yetecek bir seçenek üzerinde duracağım. Özellikle CUB motosikletleri çok işlevsel ve rahat buluyorum. Yine bir CUB alabilirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:55 ----------

Hayatımı özgürce yaşadığım için, hiçbir zaman iyi bir bütçeyle motor arayışlarına giremedim. Belki ilerde lotodan para falan çıkarsa Suzuki V-strom gibi hayal makinalarıma bakabilirim. Şimdinin sıkışık ekonomisinde kendime minik geziler için yine bir CUB bakacağım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:00 ----------

Bu arada bir gelişme oldu ve yeni motosikletim için aldığım kask ve kilidim elime ulaştı. Yeni motosikletimde de bir LS2 Helmet kafamı koruyacak.
    espresso ve mertowski bunu beğendiler.

jonvolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha Xmax 400 ABS
    Sayın Hocam umarım sağlığınız yerinde olsun ve herşey de gönlünüzce olsun. Yeni kask ve kilidiniz hayırlı olsun. Gönlünüzde ki motosiklete de bir an evvel kavuşun inşallah.
    arican bunu beğendi.

Motosikleti
    Yok.
    Sn. JONVOLKAN,
    İlginiz ve güzel dileklerinize teşekkür ederim.
    Sevgiler ve saygılarımı sunuyorum.

Motosikleti
    Yok.
    Bugün aracıma atlayıp Demetevler'deki KÜBA bayisine gittim.
    Bayii kapalıydı ama camekandan görmek istediğim bazı motosikletleri gördüm.
    espresso, Guven ve mertowski bunu beğendiler.

Motosikleti
    Yok.
    Artık her gün yürüyüşe çıkıyorum. Gezmeye park ve bahçelere gidiyorum. Uzaklara gitmek için daha az para harcayacağım. Bir motora ihtiyacım var ama insanca yaşamak için paraya da çok ihtiyacım var. Motosiklet biraz beklesin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:04 ----------

Bugünki yürüyüşüm sonrasında Arabica'da kendime kahve ısmarladım. Güzeldi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:05 ----------

Merhaba,
    Bugün kamp ve etkinlik aracım Güçlü'yü muayene sonrası yeniden kamp aracı haline getirttirdim. Motosiklet bir süre bekleyecek. Güçlü ile takılmaya devam edeceğim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:46 ----------

https://photos.app.goo.gl/zMG636hDLKPp7Ryv8
    ilker a., kryeck ve espresso bunu beğendiler.

16. sayfa BirinciBirinci ... 6141516

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)