Garantisi devam ediyorsa, akü garanti kapsamında değiştirilebilir mi acaba?
Garantisi devam ediyorsa, akü garanti kapsamında değiştirilebilir mi acaba?
Bunu ben de bilmiyorum. Göreceğiz bakalım ne olacak. Bu ay (Arabaya) çok masraf ettim onu önümüzdeki aya sallayacağım.
Mobidik ile çıktık, Ankara caddelerinde bi fink attık. Sonra Efesimizi alıp eve geldik.
Sağolun, Böyle bir Cumartesi işte...
Geldik yine köyceğizime (Karagedik) Haftasonuna kadar buradayız. Motosikletim şimdi uzaklarda...
Bugün yine Pazar, Mobidikle gezmek için güzel bir gündü. Hava kapalı ve serinde ancak güzel bir tur attım. Şehirde attığım turlar beni hoşnut ediyor, bana zevk veriyor. Her zaman uğradığım parkta birkaç fotoğraf çektim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:24 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:25 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:26 ----------
Yine köydeyim. Motosikletim şimdi uzaklarda. Cuma'ya kadar ayrılık rüzgarları esecek. Belki ilerde bir motosiklet de alır köye koyarım. Düşünmüyor değilim ama çok yoğun başıboş köpek sorunu var.
Mobidik ile Moto-Solo Pazar gezisi:
Yenimahalle- Gar- Sıhhıye- Kızılay- Tandoğan,-Gazi mh.
Önce kısa hızlı bir temizlik yaptık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------
Sonra da hava kapalı olsa da güzel bir moto-solo şehir turu attık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:07 ----------
Bugün Mobidik'imle Demetevler'deki Terzime gidip geldik. Yeni pantolon paçaları tamam. Sağol Mobidik. Yol arkadaşı.
Bugün Mobidik ile Demetevler, Yenimahalle, İvedik rotasında sürdük. Keyifliydi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:20 ----------
Yaz yaklaştıkça Angara'da motor sürmek daha bir keyifli hale geliyor. Motorum cc küçük olsa da düz yolda sekseni görebiliyor. Yeter.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:02 ----------
Bugün vatandaşlık görevimi yapıp oyumu kullandıktan sonra yine motorumla solo Angara caddelerine çıktım. Dolaştım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------
Yarın motorumla şehiriçinde çok daha uzun sürecek bir gezi yapacağım. Acaba ölmüş olan akümü gezerek diriltebilir miyim diye bir deneme yapmaya karar verdim. Şu ana kadar yaptığım en fazla yarım saatlik sürüşlerimde aküyü tekrardan marş basacak kadar diriltmeyi hiç başaramadım. Belki de akü yeniden şarj tutmayacak kadar kötü durumdadır. Bu durumda sadece fazladan birazcık gezmiş olacağım şehirde...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:05 ----------
Bugün Mobidikle Podium AVM köfteci Yusuf'a gittim. Sonra da bir tur atıp eve döndüm uzun süreli bir sürüş yapamadım.
Bugün de Mobidik'imle Angara caddelerinde dolaştım. Sona doğru yağmur yağdı. Biraz da yağmurda sürüp eve geldim.
Köydeyim. Motosikletimden uzaktayım. Ama yakında temelli köye taşınacağım sanırsam. O zaman Motosikletim yanımda olacak. Böyle hasretlik çekmeyeceğim. Gel haftasonu, geeel!
Bugün Mobidik ile azıcık çıkıp dolaştım. Bir eczane işinmi hallettim. Hava zaman zaman kapıyor. Yağmur yağabilir.
Yarın hava durumu uygun olursa belki Mobidik ile biraz çıkarım. Yoksa haftaya kalacak...
Büyük oranda, özel eşyalarımı lojmana getirdim. En kısa zamanda bir operasyon yapıp motoru da buraya getireceğim inşallah!
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:55 ----------
Ev sahibim insafa geldi. Kira artışı konusunda anlaştık. Yenimahalle'de oturmaya devam edeceğim. İki evli hayata devam edeceğim. Seneye de büyük ihtimal haftanın yarısında köyde lojmanda, diğer yarısında da Yenimahalle'deki evde olmaya devam...
Bugün Ankara'da hava iyi yağdı. Motosikletimle gezmeye çıkamadım. Belki yarın artık...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:24 ----------
Bugün de havanın yağmadığı bir ara Mobidik'imle çıkıp bir tur attım Angara caddelerinde...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:02 ----------
Son iki haftadır Angara sürekli yağışlı, Her gün mutlaka yağıyor biraz. Bazen az, bazen çok...
Karagedik'teyim. Üç gün motorumdan ayrı kalacağım...
Bugün Angara'dayım. Kitap teslim almak için çıktım. Her yerde güzel motorlar gördüm. Motor sürme isteğim ve şevkim arttı.
Ankara'da bu sene haziran'da yağmursuz gün yok. Ankara Karadeniz bölgesine taşındı galiba )
Bugün de yağmur yüzünden motosikletimle Moto-solo turumu atamadım.
Haftaya inşallah!...
Merhaba,
Uzun zaman akü boş idare ettim. Şimdi en sonunda motoruma bir akü sipariş edebildim.
Artık bol bol Mobidik'le gezmece.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)