Bugün hava yağmurlu, Motosikletimi durduğu yerde 10dk. çalıştırdım. Umarım aküye faydalı olmuştur. Mobidik'imi sevdim, okşadım.
Bugün hava yağmurlu, Motosikletimi durduğu yerde 10dk. çalıştırdım. Umarım aküye faydalı olmuştur. Mobidik'imi sevdim, okşadım.
Bugün havada Angara soğuğu olmasına rağmen, Mobidik'imi çıkartıp biraz dolaştırdım.
Aksine aküye az da olsa zarar verdin aslında, zarar derken bozuldu etti falan değil de, faydası yok aksine az da olsa zararı var yani. Geçenlerde bir başka konuda bahsi geçmişti yine. Motosikletin aküsünü şarj etmek istiyorsak yapmamız gereken tek şey çıkıp 5-10km kadar dolaşmak.
youtube.com/@bisuruyorum
Bugün pazar. Yok mu mobidik ile bir tur? Bekledim valla
Yok. Hava soğuk ve yağışlı... Araba ile bir tur attım.
İki gün kaldı, Gel haftasonu geel, geel!!!...
Haftasonu! Ankara'dayım. Motosikletime kavuştum yine...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:14 ----------
Bugün hava soğuk ve yağışlı, Motosikletime binemedim ama onu 10dk. yerinde çalıştırdım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:56 ----------
Bugün de hava yağışlı, Motora binmedim hiç.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------
Bugün de yarım saat kadar motorumu sürdüm ancak hava çok soğuktu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:31 ----------
Bugün tekrar çıktım ve Ragıp Tüzün caddesinden yani Yenimahallenin kalbinden geçtim bu sefer...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:41 ----------
Bugün bir sürüşümü eldivensiz, Diğerini eldivenli yaptım. Eldivenler üşümeyi baya engelledi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:16 ----------
Size Ragıp Tüzün caddesinden bir görsel paylaşayım ki nasıl bir yerlerde gezdiğimi hayal edin.
Merhaba yolu ikiteker sevdasından geçen tüm dostlarıma,
Bugün Mobidik'le bir Ragıp Tüzün cd turu atıp yenimahalle'de (İvedik metro istasyonu yanında) yeni açılan Arabica'yı keşfettik. Çok aşırı olmayan bir fiyata bi small Americano çakıp yola devam ettik...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------
Bugün de buraya çin işi de olsa (Ama olsundu) motosikletiyle gezip mutlu olmuş orta yaşlı bir adam fotoğrafı koyuyoruz efendim.
Beni yıpratan şeyler oldu ama daha yıkılmadım. Hala tat almayı iyi bildiğim bir hayatı yaşıyorum efendim. (Şükürler olsun Hüda'ya)
Sağolun. Moral verdiniz. Ama artık genç hissetmiyorum kendimi. Yaş oldu 42.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:43 ----------
Bugün de motosikletimle bir iki tur attım. Ve motoruma benzin aldım. Havanın güzel olduğu bir gündü bugün... Tam motosikletle gezmelik bir havaydı. Değerlendirdim.
Her yaşın kendine göre güzellikleri var ama mesajını okuyunca "Keşke" dedim kendi kendime. "Keşke ben de bu yaşlarıma geri dönebilsem"
Yaş 62 olunca (iki ay sonra 63)40'lı yaşların değerini daha iyi anlıyor insan.
Yaşında birşey yok Arıcan. En güzel yaşlardasın.
Tadını çıkar derim...
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Yine Yenimahalle Turu, Yine Arabica...
Bira günüm Çarşamba ve Cumartesi. Her istediğimde açabilmek için buzdolabında bira bulundurmuyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------
Burada gezilerimi güzel bir paylaşım oluşturacak şekilde biriktirmişim. Ben haftasonları küçük minnacık gezilerle mutlu olabilen ama daha önceleri binlerce kmlik yollara da çıkmış bir motosiklet sevdalısıyım. Yeniden yaramazlıklar yapabilirim her an...
Nerede hareket, orada bereket...
Yazın yazın ağalar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)