Kapadokya'dan Trabzon'a Kuzu Kuzu Eve Dönüyoruz
Reklamlar
-
3 motosiklet 3 arkadaş Trabzon'dan çıktığımız bu yolculuğumuzda Akın'da SYM JoyMax 250, Serkan'da Honda Africa Twin, bende ise bildiğiniz üzere Yamaha Tracer 700 var. Evet üç motor üçü de birbirinden farklı tarzlarda farkındayım ama kafalar bir olsun önemli olan o değil mi sizce de? Biz de öyle düşünerek zaman ve süratten bağımsız bir şekilde yolların, manzaranın ve anıların tadını çıkardık.
Gezimizin bu bölümü yolculuğumuzun 10. bölümü ve aynı zamanda finali oluyor. Kapadokya'da balonsuz bir sabaha uyanmanın hayal kırıklığıyla yollara düşüyoruz. İç Anadolu'nun bozkırlarında ilerlerken Tarkan'ın Kuzu Kuzu klibi geliyor aklımıza ve motorları çekip kenara atıyoruz kendimizi bozkıra
Samsun'a vardığımızda motorcu arkadaşımız Levent ile karşılaşıyoruz ve birlikte sahilde kamp kuruyoruz. Ertesi sabah uyanıp Trabzon'un yolunu tutuyoruz ve yaklaşık 4000km süren Ege-Akdeniz turumuz burada sona eriyor :(
Kazasız belasız gezimizi tamamlamanın mutluluğu ve gezinin bitişinin hüznü ile sağ salim bir şekilde evimize, ailelerimize kavuşuyoruz. Darısı 2022 yaza...
İyi seyirler.
Gezinin Diğer Bölümleri: https://www.youtube.com/playlist?lis...1lnF2SMOBz_26s
Reklamlar
-
süper bi olay vallahi, darısı başımıza
-
Dostum benim her geziye çıktığımda mutlaka uğradığım iki yerden biridir Trabzon.
ya Çaykara da kalırım yada Maçka da (Yaylalarında arkadaşlarım var)
bir sonraki gelişimde mutlaka çayını içmeye gelecem.
tekerin düz bassın
-
Kuzu kuzu sahnesi mükemmel beylerr :D :D keyifle izledim
-
ozanturk adlı üyeden alıntı
süper bi olay vallahi, darısı başımıza
Amin inşallah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------
otopsici adlı üyeden alıntı
Dostum benim her geziye çıktığımda mutlaka uğradığım iki yerden biridir Trabzon.
ya Çaykara da kalırım yada Maçka da (Yaylalarında arkadaşlarım var)
bir sonraki gelişimde mutlaka çayını içmeye gelecem.
tekerin düz bassın
Mutlaka uğraman gereken yerlere artık beni de ekle.
Her zaman beklerim dostum çok sevinirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:10 ----------
xmail16 adlı üyeden alıntı
Kuzu kuzu sahnesi mükemmel beylerr :D :D keyifle izledim
teşekkürler, bizim için de çok keyifliydi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler