Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ücretsiz Eğitimden Görüntüler

REKLAM ALANI
    BİLGE-KAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ÜCRETSİZ MOTOSİKLET EĞİTİMİNDEN GÖRÜNTÜLER

1 Eylül 2006 Tarihinde Bursa Ticaret Sanayi Odası Eğitim salonunda gerçekleştirilen Yerel Gündem21 Teorik Motosiklet Sürüş Eğitimi, OMM Eğitim Bölümü Başkanı David MADEN tarafından sunuldu.

Düzenlenen bu eğitime Motosiklete gönül vermiş 136 kişi katıldı.Bu eğitime katılımları ile destek veren “BURSA ENDURO” üyelerine ENDURO TÜRKİYE MOTOSİKLET GRUBU olarak teşekkür ediyoruz.

Eğitim Öncesi salonun hazırlanması ve düzenlenecek eğitimde tüm katılımcıların rahat sunum izleyebilmeleri için ciddi hazırlık yapıldı…

Eğitime katılacak davetlilerin park alanına bıraktıkları motosikletlerin güvenliğinden sorumlu Cüneyt ÖZTÜRK Arkadaşımıza bu olağan üstü çalışması için teşekkürlerimi bir kez de burada belirtmekde fayda gördüm..TEŞEKKÜRLER CÜNEYT ÖZTÜRK İYİKİ VARSIN….

Eğitim öncesi hazırlanan tablolarda motosiklet te güvenlik temalı haberleri izleme fırsatı bulan katılımcılar bir kez daha bilinç anlamında yer alan haberleri izledi…

OMM Eğitim Bölümü Başkanı David MADEN’E Teşekkürlerimizi bir kez daha iletiyoruz…

4.5 Saat süren eğitimde 45 dakika da bir verilen 5 dakikalık aralarda katılımcılar bol bol sohbet ederek eğitim hakkında düşüncelerini paylaştı..

BU EĞİTİMDE EŞİ HÜLYA OKAY İLE BİRLİKTE GÖREV ALARARAK KATILIMCI MİSAFİRLERE İKRAM KONUSUNDA İŞİN MUTFAK BÖLÜMÜNDE OLAĞAN ÜSTÜ ÇALIŞAN ERTAN OKAY ÇOK TEŞEKKÜRLER SİZ İYİKİ VARSINIZ..

Düzenlenen eğitim sonunda OMM Eğitim Bölümü Başkanı David MADEN’E Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanı Hikmet ŞAHİN ve Yerel Gündem21 Genel Sekreteri Tahsin BULUT adına Teşekkür Plaketini Yerel Gündem21 Motosikletli Çalışma Grubundan Can AYDOĞAN verdi…

David MADEN’E ENDURO TÜRKİYE MOTOSİKLETLİ ÇALIŞMA GRUBU adına hediyesini Hüseyin DİLEK verdi…

www.enduroturkiye.com
    ALDIRMA ADAM ÇEK GİT DİYEMEM ALDIRIRIM;ÇİĞNERİM ÇİĞNENİRİM HAKKI TUTAR KALDIRIRIM..SERDEN GEÇTİDEN SERDEN GEÇENLERE SEVGİLER...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok güzel bir iş yapılmış...Tebrik ediyorum emeği geçen herkesi.

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tamam iyi güzel de bu kadar teşekkür edilen David Bey kısaca ne anlattı onları da paylaşsaydın bizimle.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu tür eğitimlerin artarak devam etmesi dileği ile ....
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

gupilya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Truva 250 TR
    katkıda bulunanların tümünü kutlarım. çok olumlu bir örnek.

Kl@vY€CiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Emeği geçen herkesi tebrik ederim.

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Alıntı BIYIKLI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamam iyi güzel de bu kadar teşekkür edilen David Bey kısaca ne anlattı onları da paylaşsaydın bizimle.
    Sitemiz de de olan sürüş tekniklerinin teorik anlatımlarını da içeren yaklaşık 4-5 saatlik çok faydalı bilgilerin anlatıldığı bir seminerdi.
    Ticaret ve sanayii odamızın konforlu salonunda,park sorunu olmadan,açık büfe vb
    yapılanmanın olduğu harika bir organizasyondu.
    Katılımcı ve organizatörlere kucak dolusu sevgiler.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

tanermavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900
    Bende oradaydım... süper ötesi bi anlatım ve bi okadarda süper organizasyon oldu,dewamını beklioruz....

BİLGE-KAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

paylasıcam

Alıntı BIYIKLI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güvenli Motosiklet Sürüş Teknikleri Kaskın ve Giysınin önemi çok faydalı bılgıler verıldı organızasyonun pps sunumu 1-2 gun ıcınde elımde olacak sizlerle paylasıcam
    ALDIRMA ADAM ÇEK GİT DİYEMEM ALDIRIRIM;ÇİĞNERİM ÇİĞNENİRİM HAKKI TUTAR KALDIRIRIM..SERDEN GEÇTİDEN SERDEN GEÇENLERE SEVGİLER...

Motosikleti
    yamaha ybr250

Teşekkürler Www.enduroturkiye.com

Sevgili dostlar bu oluşumu yerelgundem21 de Enduro Türkiye Motosiklet Grubu kurdu.Bu oluşum hakkında bu saygı değer arkadaşlardan bilgi alın ve bu oluşu mu istanbulda sizlerde kurun.Benim vaktim olsa emin olun bende bu arkadaşlar gibi Motosiklete Gönül vermiş arkadaşlarım adına kurarım..Teşekkürler Hüseyin Dilek Teşekkürler Can Aydoğan Teşekkürler Ünsal Kelleci allah sizleri kötüllerin şerrinden korusun.Bütün Büyük Şehir Belediyelerine bağlı yerel gündem21 ler mevcut arkadaşlar

ozkansava - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    JONWAY 150 T-2 YY Furnace
    Ben niye gitmedim onuda anlamadım.
    Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı BİLGE-KAĞAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güvenli Motosiklet Sürüş Teknikleri Kaskın ve Giysınin önemi çok faydalı bılgıler verıldı organızasyonun pps sunumu 1-2 gun ıcınde elımde olacak sizlerle paylasıcam
    Güzel, forumdaşlar gitmiş bizde sebeplenelim.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler