ücretsiz Eğitimden Görüntüler
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Moderatör (forrap)
Çok güzel bir iş yapılmış...Tebrik ediyorum emeği geçen herkesi.
-
Tamam iyi güzel de bu kadar teşekkür edilen David Bey kısaca ne anlattı onları da paylaşsaydın bizimle.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
Süper Moderatör (BBRR)
Bu tür eğitimlerin artarak devam etmesi dileği ile ....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
katkıda bulunanların tümünü kutlarım. çok olumlu bir örnek.
-
Emeği geçen herkesi tebrik ederim.
-
BIYIKLI adlı üyeden alıntı
Tamam iyi güzel de bu kadar teşekkür edilen David Bey kısaca ne anlattı onları da paylaşsaydın bizimle.
Sitemiz de de olan sürüş tekniklerinin teorik anlatımlarını da içeren yaklaşık 4-5 saatlik çok faydalı bilgilerin anlatıldığı bir seminerdi.
Ticaret ve sanayii odamızın konforlu salonunda,park sorunu olmadan,açık büfe vb
yapılanmanın olduğu harika bir organizasyondu.
Katılımcı ve organizatörlere kucak dolusu sevgiler.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
Bende oradaydım... süper ötesi bi anlatım ve bi okadarda süper organizasyon oldu,dewamını beklioruz....
-
paylasıcam
BIYIKLI adlı üyeden alıntı
Güvenli Motosiklet Sürüş Teknikleri Kaskın ve Giysınin önemi çok faydalı bılgıler verıldı organızasyonun pps sunumu 1-2 gun ıcınde elımde olacak sizlerle paylasıcam
ALDIRMA ADAM ÇEK GİT DİYEMEM ALDIRIRIM;ÇİĞNERİM ÇİĞNENİRİM HAKKI TUTAR KALDIRIRIM..SERDEN GEÇTİDEN SERDEN GEÇENLERE SEVGİLER...
-
-
Ben niye gitmedim onuda anlamadım.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
-
BİLGE-KAĞAN adlı üyeden alıntı
Güvenli Motosiklet Sürüş Teknikleri Kaskın ve Giysınin önemi çok faydalı bılgıler verıldı organızasyonun pps sunumu 1-2 gun ıcınde elımde olacak sizlerle paylasıcam
Güzel, forumdaşlar gitmiş bizde sebeplenelim.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler