Vallahi muhteşem. Darısı bana inşallah. Heveslendim iyice.
Teşekkürler dostum,ekibimiz iyi çok şükür,uyum içerisindeyiz, büyük büyüklüğünü biliyor, Küçük küçüklüğünü biliyor, bir birimize saygı en üst seviyede, inşallah sizinde gönlünüze göre bir motor gurubunuz olur, Çanakkale ye, çok selam,bu arada askerliğimi Gökçeada da yaptım,yıllar içerisinde bir çok kez Çanakkale'de bulundum
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:51 ----------
Teşekkür ederim bizde zaten bu dostluğun değerini ve kıymetini biliyoruz,güzel anılarla dolu bir gezi oldu bizim için
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:09 ----------
Teşekkür ederim hocam,o tarafa zaten bir rota bulduk, Mersin Bozyazı da, Mehmet Ercan hocam bir rota yapmış,yolu da tarif etmiş, nasip , bakarsınız o da olur, mesela kuşyuvası geçidi,Zeyve pazarı buraları görmek isterim,ilginiz için teşekkür ederim, selamlar
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Tekerinixe sağlik.
Benimde hayalim KLR 500 idi.fakat pegaso oldu.
Neyse ...o da olumlu.
Beğendiğinize sevindim,yılda 2-3 sefer böyle uzun gezilere kaça biliyorum, bakalım Allah daha nereleri görmeyi nasip edecek
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:45 ----------
Günaydın , inşallah sizede böyle geziler nasip olur, selamlar
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
mesut hocam eline emegine saglik.Gezi yazısı da, fotograflar da,ekip de harika.biz de bu rotayı planlıyoruz,gerekli bilgileri aldım.teşekkürler.ADANAdan selam olsun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Dediğiniz gibi Mehmet kardeşim,kafa dengi arkadaşlar,güzel insanlar,güzel gezi,senin gezilerinde güzel,tarafımdan takip ediliyorsun,Sivas'a selam olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:53 ----------
Evet ekip güzel, Allah izin verirse daha çok gezer bu ekip,selamlar👋
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Tenere yeni nesil olarak diğer motorların içinde sırıtmış, eski nesil endurolarla keyifli bir tur yapmışsınız tebrikler.
Teşekkür ederim sağolasın kardeşim,lakin nic ismin bir garip geldi bana ,keşke daha güzel bir isim bulsaymışsın,inan sesli güldüm,darısı sizin başınıza, sağlıkla yaşayın, selamlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:38 ----------
Teşekkür ederim sağolasın kardeşim,lakin nic ismin bir garip geldi bana 😂,keşke daha güzel bir isim bulsaymışsın,inan sesli güldüm,darısı sizin başınıza, sağlıkla yaşayın, selamlar 👋
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:39 ----------
KLR benim de zamanında radarına girdi,aprilla pegasso da çok iyi bir motor,sanırım XT 660 ile aynı motor var üzerinde,pegassoyu daha çok transalpe benzetiyorum,güzel makina yolunuz açık olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:53 ----------
Teşekkür ederim Bora karakaş abi, şimdilik sağlığımız yerinde her zamanki gibi gezmeye devam ediyoruz,gidebildiği kadar gezmeye devam edeceğim, yalnız bu gezdiğimiz yerler biz geziyi bitirdikten 1 ay sonra malesef orman yangınları sebebiyle yanmış,üzüntü verici bir durum oldu, inşallah eski haline tez zamanda döner,Adana'ya kucak dolusu selamlar
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Harika yerler, gidilen yola uygun motosikletler, güzel insanlar ve iyi bir gezi.. Tekerinize taş değmesin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)