Ezio41, Tommygun, Gurcanozturk, Cyan ve Kerem34_ ile köfte uğrunda Edirne/Uzunköprü
Reklamlar
-
vay bee. insan bi yazar cihan sende gelmek ister misin diye. tamam işim var ben gelemezdim ama beklerdim benide çağırmanızı. küstüm ben
Reklamlar
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Gökhan kardeşim eline sağlık, sen de olmasan bir resim çekenimiz, bir video editleyenimiz yok.
Toprağım Edirne'ye kadar gitmişken sınırı geçiverseydin ya
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
Tundzhay adlı üyeden alıntı
Toprağım Edirne'ye kadar gitmişken sınırı geçiverseydin ya
Sınırı geçseydik o gazla Nordkapp'a kadar giderdik.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:21 ----------
mavzer-i adlı üyeden alıntı
vay bee. insan bi yazar cihan sende gelmek ister misin diye. tamam işim var ben gelemezdim ama beklerdim benide çağırmanızı. küstüm ben
Sırada daha Yuvacıktı Kartepeydi farklı planlar var. Netleşsin, senin de programın uygun olursa bekleriz.
-
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:21 ----------
Sırada daha Yuvacıktı Kartepeydi farklı planlar var. Netleşsin, senin de programın uygun olursa bekleriz.
tamam o zaman barıştım :D
-
Onlar hep lafınan
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Onlar hep lafınan
Bu ekip icin konusurken emin olmamak lazim derim
-
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Bu ekip icin konusurken emin olmamak lazim derim
Yok abi,dönen espri farkli
-
Yine çok keyifli bi gezi olmuş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)