Ezio41, Tommygun, Gurcanozturk, Cyan ve Kerem34_ ile köfte uğrunda Edirne/Uzunköprü
Reklamlar
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Gidiş,duruş, ses hiçbir sorun yok ama benden önce 40-49k arası 2 defa motor yapılmış, ben şu an 73000deyim. tek sıkıntım conta oring bir yerlerden yağ kaçırması. Ben de yağ ekleyip devam ediyorum.
Sesi bayaa guzel bence
Reklamlar
-
EURO yazıp "Oyro" okuduğumuzda daha havalı oluyoruz.
Sizin yüzünüzden çıkıyore
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Hırbonen adlı üyeden alıntı
https://www.fuelly.com/motorcycle/yamaha/xj6
Yavv sen bizi mi kandiriyon!! Bir allahin kulu 4.6 dan asagi yaktiramamis burda.
İyi hesao et,5lt yakmistir o :p
Senin hesap dogruysa alemin kralindan sadece 0.5 lt fazla yakiyor demektir.zor.
Neden kandırayım Hırbocum? 1.5 yıldan beri XJ6 sahibiyim. Makine gerçek anlamda muadillerine göre az yakıyor. XJ6, sınıfında en az yakmasıyla ünlü. Dün Babaeski'de depoyu fulledim. Ortalama hız 90-110 km arası. Evime geldiğimde yine fulledim ve sonuç aşağıda:
[IMG][/IMG]
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Sesi bayaa guzel bence
Sesi şu nedenle güzel; 7 kocalı Hürmüz gibi benden önceki sahiplerinden biri katalizörün çeyreğini aldırmış. Böylelikle tok bir ses elde edilip alt devirlerdeki güç kaybının önüne geçilmiş, yersen..
-
Gidiş,duruş, ses hiçbir sorun yok ama benden önce 40-49k arası 2 defa motor yapılmış, ben şu an 73000deyim. tek sıkıntım conta oring bir yerlerden yağ kaçırması. Ben de yağ ekleyip devam ediyorum.
Abi devam,nerde durak orda birak,daha ekmegini yersin..kazasiz belasiz suruşler..foruma kaliteli insanlar lazim,kendinize dikkat edin tekerinize taş değmesin..
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Abi devam,nerde durak orda birak,daha ekmegini yersin..kazasiz belasiz suruşler..foruma kaliteli insanlar lazim,kendinize dikkat edin tekerinize taş değmesin..
Ben motorumun huyunu suyunu öğrendim. 1000 km.de ne kadar yağ eksiltiyor az biraz fikrim var. Motoru sıkıştırdığımda ne oluyor, öğrendim. Lakin bu motoru sattığımda ben herşeyi dürüstçe anlatırım ama buna rağmen alan kişi muhakkak ilk hafta bloğu eline alır.
-
Ben motorumun huyunu suyunu öğrendim. 1000 km.de ne kadar yağ eksiltiyor az biraz fikrim var. Motoru sıkıştırdığımda ne oluyor, öğrendim. Lakin bu motoru sattığımda ben herşeyi dürüstçe anlatırım ama buna rağmen alan kişi muhakkak ilk hafta bloğu eline alır.
O zaman Imzali kagit al,veya noter de devir işleminde bu durumu belirtir şerh düş.
Yoksa alan kişi başina ekşir.
Motorun durumu faaldir.
Belirli km de Mutlaka yağ kontrolu/ilavesi yapilmalidir.
Vs.
-
Resimdeki kawa hangi zalımın
Helal olsun bu aldiginiz doz 1 hafta yeter
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:05 ----------
Reis istanbuldaysan katilsana sende yatirma africayi,bak bu adamlarin tam kafa dengi olduguna hiç şuphem yok..kavgaya bile gidilir o derece
Grup cok uyumlu ,su guzel ortami bozmaya hic gerek yok biragurusu ile aramız da pek iyi degildir ;)
Ayrica grubun uye sayisini arttirmak gibi bir dusunceleri oldugunu sanmiyorum ki bence de mantikli. 5-6 kisi bile fazla aslinda ama demek ki kafalar uyusmus..
En iyisi ben de rakip bir grup kurayim.
Ero_ yu davet edecem ilk bakalim
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Neden kandırayım Hırbocum? 1.5 yıldan beri XJ6 sahibiyim. Makine gerçek anlamda muadillerine göre az yakıyor. XJ6, sınıfında en az yakmasıyla ünlü. Dün Babaeski'de depoyu fulledim. Ortalama hız 90-110 km arası. Evime geldiğimde yine fulledim ve sonuç aşağıda:
http://<a href="https://www.hizlires...lh.jpg</a></a>
Cok iyimis gercekten,
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Grup cok uyumlu ,su guzel ortami bozmaya hic gerek yok
biragurusu ile aramız da pek iyi degildir ;)
Ayrica grubun uye sayisini arttirmak gibi bir dusunceleri oldugunu sanmiyorum ki bence de mantikli. 5-6 kisi bile fazla aslinda ama demek ki harbi kafalar uyusmus..
En iyisi ben de rakip bir grup kurayim.
Ero_ yu davet edecem ilk bakalim
Hırbocum, Blueway'i de al gel. Beraber motorsporları ve az yaktırma hesabı konuşuruz.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
Hirbo reis,o kofteyi yersen africaya 2 litre bile yaktirirsin..
Yahu şu rumuzada bir update lazim,ATwin veya twin34 gibi..
Bu arada adamlarin cevizleri ne alemde?
-
Grup cok uyumlu ,su guzel ortami bozmaya hic gerek yok
biragurusu ile aramız da pek iyi degildir ;)
Ayrica grubun uye sayisini arttirmak gibi bir dusunceleri oldugunu sanmiyorum ki bence de mantikli. 5-6 kisi bile fazla aslinda ama demek ki kafalar uyusmus..
Aslında sen dahil sevdiğimiz, muhabbet etmek istediğimiz bir dünya arkadaş var forumdan. Lakin güvenli grup sürüşü anlamında biz o kadar tecrübeli değiliz. O nedenle davet etmeye çekiniyoruz insanları.
-
Hirbo reis,o kofteyi yersen africaya 2 litre bile yaktirirsin..
Yahu şu rumuzada bir update lazim,ATwin veya twin34 gibi..
Bu arada adamlarin cevizleri ne alemde?
Kurutulmus cevizleri babam kilosun toptan 29 tl ye verdi.
Bu cevizi kargo ile gondermek cok masrafli.3 kilo ceviz icin 43 tl istiyolar naakoyum.
Ceviz yok arkadaslar,utaniyorum ama durum bu :(
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Aslında Türkiye'de de İngiltere gibi motosiklet sürerken reflektif sarı yelek giyilmesi zorunlu olması lazım sanki.
...
Uçuk fiyatlı olmayan, karayolu çalışanı gibi gözükmeyeceğim, iki günde solan 15 liralıklar kadar da dandik olmayan hangi yeleği önerirsiniz?
-
muam adlı üyeden alıntı
Uçuk fiyatlı olmayan, karayolu çalışanı gibi gözükmeyeceğim, iki günde solan 15 liralıklar kadar da dandik olmayan hangi yeleği önerirsiniz?
Bilmem, ben de kullanmıyorum ama dün keşke kullansam bende de olsa dedim kendi kendime; yol koşulları sıkıntılıydı. Bilenler bizleri yönlendirirler. Alacağım illâ ki.
-
muam adlı üyeden alıntı
Müyendiz gibin gösteren 3x15TL yelek.
-
Yine güzel gezi olmuş.Resimleri görünce katılamadığım için daha çok üzüldüm.Ama sis acayipti bizim orada.Çocoğu etüde bıraktım E5 e çıktım sisten eser yok.Aşağı sahil tarafına bakıyorum sis o bölgeye çökmüş vaziyetteydi.Öğlene kadar açılmadı evin oralarda.Muhtemelen sizinde denize yakın geçiş yaptığınız yerlerde yoğunlaşmıştır.
Birde sis kırağı yapmış yerler ıslanmış.Yer yer ıslak kuruydu.O da can sıkıcı bir durum.Hani giderken şartlar zorlaştığı yerden belki dönerdikte.Akşam dönüşte sis basar tehlikeli olur diye çıkmadım ben.
Bir dahakine inşallah.
-
Keşke zamanında az daha param olsaymış da şu yönetimin sağolsunlar yaptırdıkları yeleklerden 2 3 tane alsaymışım :D 2019 dan beri kullanıyorum hâlâ taş gibi :D
-
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Yine güzel gezi olmuş.Resimleri görünce katılamadığım için daha çok üzüldüm.Ama sis acayipti bizim orada.Çocoğu etüde bıraktım E5 e çıktım sisten eser yok.Aşağı sahil tarafına bakıyorum sis o bölgeye çökmüş vaziyetteydi.Öğlene kadar açılmadı evin oralarda.Muhtemelen sizinde denize yakın geçiş yaptığınız yerlerde yoğunlaşmıştır.
Birde sis kırağı yapmış yerler ıslanmış.Yer yer ıslak kuruydu.O da can sıkıcı bir durum.Hani giderken şartlar zorlaştığı yerden belki dönerdikte.Akşam dönüşte sis basar tehlikeli olur diye çıkmadım ben.
Bir dahakine inşallah.
Sağlık olsun, bir dahakine. İsabet oldu belki de: Dönüş (biraz geç çıktığımız için) zorlayıcı oldu; sis, karanlık ve rüzgâr nedeniyle.
-
Gezilerin birine ben de katılmak istiyorum gerçekten. :D Bir Edirne turu daha olursa keşanda buluşabiliriz. :D
-
Yine iyi eğlenmişsiniz.
Bir gün @Angry'de alın yanınıza.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)