Ezio41, Tommygun, Gurcanozturk, Cyan ve Kerem34_ ile köfte uğrunda Edirne/Uzunköprü
-
Reklamlar
-
Gökhan kardeşim eline sağlık, sen de olmasan bir resim çekenimiz, bir video editleyenimiz yok.
-
Yaaa bi de ekonomik kriz var deniyor..millet her hafta kofte,sucuk,balik yemeye 400 500 km yol yapiyor.hey yavrum hey...
Bunu bir alman yapabiliyor mu ? Cok zorr.
-
-
Abi eline sağlık, video çok iyi olmuş.
Alamanların verdiği alfabeden rastgele harfler seçilerek oluşturulan eğitimlerden, sertifikalardan daha eğitici öğretici bir gezi oldu, özellikle dönüş kısmı. Hayatımda daha önce böyle bir sis, böyle bir rüzgar yemedim. Bu kadar rüzgar esse hepi topu bir km olan boğaz köprüsünden geçmesem de plakayı büyüleyip Avrasya'ya mı girsem derdim. O rüzgarda uzun süre seyrettik. Altında buzdolabından bozma 300kg motosiklet olan üstadları bile zorlardı muhtemelen.
-
Hırbonen adlı üyeden alıntı
Yaaa bi de ekonomik kriz var deniyor..millet her hafta kofte,sucuk,balik yemeye 400 500 km yol yapiyor.hey yavrum hey...
Bu ekonomik krizde bir de cüzdanı kaybettim be Hırbo, içinde de nereden baksan 30 EURO kadar para vardı .. şimdi yeniden ehliyet, yeniden kimlik derken bir 30 EURO'da öyle gider .. Durduk yere 60 EURO içeri girdik, düşünebiliyor musun 60 EURO !
Bir Alman asla bu yükü kaldıramaz ..
Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]
Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Katılan herkesin ellerine sağlık. Yine harika bir etkinlik ve geziydi. Video için de ayrıca eline sağlık Gökhancım MT bitmiş diyen Alamancılar kıskançlıktan çatlıyor, Almanya bizi kıskanmaya devam etsin(!)
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
Gökhan_Aygün adlı üyeden alıntı
Bu ekonomik krizde bir de cüzdanı kaybettim be Hırbo, içinde de nereden baksan 30 EURO kadar para vardı .. şimdi yeniden ehliyet, yeniden kimlik derken bir 30 EURO'da öyle gider .. Durduk yere 60 EURO içeri girdik, düşünebiliyor musun 60 EURO !
EURO yazıp "Oyro" okuduğumuzda daha havalı oluyoruz.
-
Alamanlar çatlıyor, gençler Avrupayı gezmiş ne güzel.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Hırbonen adlı üyeden alıntı
Forumu uzaktan kötülerler ama bir faydaları olmaz. Biz ise forumun ruhunu canlı tutup yaşatıyoruz. 706 km yol yaptım dün. XJ6 ile 100 km'de 4.3 litre ile 4.4 litre arasında yaktım. Alemin kralı NC olsaydı daha da az yakardı tabi
-
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Forumu uzaktan kötülerler ama bir faydaları olmaz. Biz ise forumun ruhunu canlı tutup yaşatıyoruz.
706 km yol yaptım dün. XJ6 ile 100 km'de 4.3 litre ile 4.4 litre arasında yaktım. Alemin kralı NC olsaydı daha da az yakardı tabi
Sen ucuza yaşatıyorsun bir de ruhu, ekonomik. Ben 100km/7Litre ortalama ile yaşattım forumun ruhunu. Ben motor alacakken forumdan biri 4,5'u geçiremezsin zorlasan da demişti, bulursam vuracağım kendisini bana gözükmesin.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Kerem34_ adlı üyeden alıntı
Sen ucuza yaşatıyorsun bir de ruhu, ekonomik. Ben 100km/7Litre ortalama ile yaşattım forumun ruhunu. Ben motor alacakken forumdan biri 4,5'u geçiremezsin zorlasan da demişti, bulursam vuracağım kendisini bana gözükmesin.
Senin Mt-25'in içine R25 ruhu kaçmış o yüzden fazla yakıyor. Her MT-25, R25'İ delemez
-
Gökhan_Aygün adlı üyeden alıntı
-
Çok güzel özlemişiz böyle toplanma postlarını. İzmir'ê geldim geleli düzgün bir ekip toplayıp dolaşamadık anca tek tabanca takılıyorum. Özlüyor insan istanbul' u.
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Şu da benden olsun:
[IMG][/IMG]
3 Honda, 2 Yamaha ve 1 Kawasaki
-
"Sizi gidi köftehorlar" diye harf oyunlu bir espri yapmak istiyorum.
-
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Forumu uzaktan kötülerler ama bir faydaları olmaz. Biz ise forumun ruhunu canlı tutup yaşatıyoruz.
706 km yol yaptım dün. XJ6 ile 100 km'de 4.3 litre ile 4.4 litre arasında yaktım. Alemin kralı NC olsaydı daha da az yakardı tabi
Dün sarı renkli reflektif yeleğim ve de gidişte 6-7000 devri çok geçmemeyi tercih ederek Nc.ci kardeşlerimize göz kırptım.
-
-
Motosiklet, kofte, gezi bahane, grup sahane
Hepinize tesekkurler.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Dün sarı renkli reflektif yeleğim ve de gidişte 6-7000 devri çok geçmemeyi tercih ederek Nc.ci kardeşlerimize göz kırptım.
Aslında Türkiye'de de İngiltere gibi motosiklet sürerken reflektif sarı yelek giyilmesi zorunlu olması lazım sanki.
Düzeltme: Baktım zorunlu değilmiş orada, ama kullanan çok, zorunlu olduğu ülkeler mevcut...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)