Yedigöller bölgesine sonbaharda motorsiklet ya da arabayla gitmek için en uygun ay hangisidir. 2 sene önce Ekim ayında yollar çok bozuk denilmişti arabayla yarı yoldan dönmüştüm, bir değişiklik oldumu?
Yedigöller bölgesine sonbaharda motorsiklet ya da arabayla gitmek için en uygun ay hangisidir. 2 sene önce Ekim ayında yollar çok bozuk denilmişti arabayla yarı yoldan dönmüştüm, bir değişiklik oldumu?
Merhaba,
Ben geçen sene ekimin son haftası gitmiştim. Eğer Bolu yayla yolundan gitmek isterseniz mutlaka 1700 metrelerden sonra kar olacaktır. Size tavsiyem Mengen tarafından gitmeniz yönünde olacaktır. Bu yolun da son 30-40 km si stabilizedir ve cruiser motor ile gitmek pek de rahat olmayacaktır. Umarım ki yolları yapmamışlardır. Yol ne kadar iyi olursa ortamı kirletecek bir sürü insan gidecektir.
Yedigöller'in en güzel zamanı ekimin son, kasımın ilk haftalarıdır. Bu aralıkta yapraklar oldukça kızarmış ve dallarında olurlar. Daha sonra giderseniz dallarda pek yaprak göremeyebilirsiniz. Önce giderseniz de yapraklar tam sararmamış olurlar.
Bu yıl yine çadır konaklamalı olarak arkadaşlarımla orada olacağız. İsterseniz 0 312 2964000 (Orman Gen. Müd.) numaralı telefondan bungalov evler için rez. yaptırabilirsiniz.
Selamlar.
Haydar Varol
Arkadaşım. 2004 yılında 29 Ekimde gittim Doğa bir harikaydı. Kasım ayının yarısından sonra gitmek en doğrusu gibi.
vabilmioruz ama fotoları beklioruz hadi hayırlısı!!
[COLOR="Red"][/COLOR]Hatalı sollama yapma ailene acı haber yollama.
Hatalıysam orhan babayı ara.!
Hatasız kul olmaz.!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)