varlığımızın verdiği rahatsızlık dolayısı ile herkesten özür dileyerek tüm fotoğraflarım tarafımca silinmiştir.
varlığımızın verdiği rahatsızlık dolayısı ile herkesten özür dileyerek tüm fotoğraflarım tarafımca silinmiştir.
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
vay vay vay..
hasan abi heykeli dikilecek şahsiyetlerden birisin vesselam..çok az kişinin yapabileceklerini çok rahat yapabiliyosun .saygıyla öpüyorum..
2006 yılında şhow yaptın ...budur
abicim senin sayende akşehiride gezmiş görmüş olduk.çok saolasın motoruna ve sana çok teşekkür ederim.
Gerçekten gezmiş kadar olduk
Teşekkür ederi paylaşım için
Gitmemiştim,güzel yerlermiş.Paylaşım için teşekkürler.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Gerçekten sayende Akşehir'i gezdik gördük saolasın
Hasan abi gezi çok hoş olmuş motorda çok yakışmış o yollara.
http://www.facebook.com/bariskaykusuzphotography
http://www.bariskaykusuz.wordpress.com/
http://twitter.com/bariskaykusuz
sevgili uğur Hocam ve sevgili diğer dostlarım.çok sağolun var olun sizlerin moral destekleri ile inşallah dahada güzel işler başaracağız
hasan abim merhaba.
sen bu maaşla nasıl geziyorsun?
inan çok ama çok sevindim senin şu güzel resimlerini görünce. tarihe,kültüre,inanca olan şu güzel bakışının hepsini birkaç resime sığdırabiliyorsun.
hayat güzel be abim.ki bide ANADOLU da yaşıyorsan...
yolun her daim açık olsun
sevgiler
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
çok güzel bir gezi olmuş lastiklerine sağlık dewamını dilerizzz
[COLOR="Red"][/COLOR]Hatalı sollama yapma ailene acı haber yollama.
Hatalıysam orhan babayı ara.!
Hatasız kul olmaz.!
VALLAHİ ÇOK GÜZEL OLMUŞ.BENİM BABAMIN MEMLEKETİNİ GEZMİŞİNİZ.FOTOLARIN DEVAMINI DİLERİZ
[I][B][COLOR="Blue"]Ahmet KÖSE[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR="Blue"]05544016341[/COLOR][/B][/I]
::tutkuy::
Verdiğin bilgiler ve resimler için teşekkürler.Hayırlı yolculuklar.
gerçekten oralara ait olmaktan büyük zewk alıyorum..
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
güzel bir gezi olmuş. ben de konyalıyım. beyşehirin karşı tarafını da gezmenizi tavsiye ederim. konyanın ilçelerini sayenizde tekrar gezmiş olduk. paylaşım için teşekkürler
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
ABİ KONYA EREĞLİ"YEDE BEKLERİZZZZZZZZZZZZ
[COLOR="Red"]UMUT DENEN ŞEY UMUTSUZLUK KORKUSU İNANÇ DENEN ŞEY YOKLUĞUN DUYGUSU[/COLOR]
sevgili BenkaanTarihime ve milli değerlerime bağlı yaşamak beni ben yapan faktörlerden birisidir.Tarihini öğrenmeyen yok olmaya mahkumdur.
sevgili gazkesmes seninde lastiklerine sağlık sağol varol.
sevgili AkrepAhmet size bir nebze memleketiniz yaşattımsa ne mutlu bana esen kalın
sevgili Harfendaz asıl ben size teşekkür ederim değer verip bir kaç satır yazdığınız için
sevgili Savaş bende Türkiyeyi gezmekten çok büyük zevk alıyorum.ömrüm yettiğincede gezmek istiyorum
sevgili Ylmzz Hocam aslında bu sonbaharda arkadaşlarla Konya Beyşehirden sonra toroslardan devamlı dağlardan bir gezi yapmayı planları vardı artık başka zamana kaldı.
sevgili Wampir fırsat bulursak inşallah sizlerinde bir çayını içmek isteriz selamlarımla
sen bir tanesin hasan abi
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
kaan kardeşim neyse bu sene benden kaçtın ama seneye kaçamayacaksın.unutma.
yakışır abime herşey...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)