SİVAS YILDIZ DAĞI KAYAK TESİSLERİ-SICAK ÇERMİK VE ALTINKALE GEZİMİZ
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Şu şeklde motorlar denk ya da yakın güçte olunca gezinin seyri, zevki ayrı oluyor bence. Güzel bir gezi olmuş. Elinize sağlık.
-
RideForLife. adlı üyeden alıntı
Şu şeklde motorlar denk ya da yakın güçte olunca gezinin seyri, zevki ayrı oluyor bence. Güzel bir gezi olmuş. Elinize sağlık.
Teşekkürler. aynen dediğiniz gibi motorların denk olması yolculuğu da rahatlatıyor. Diğer motorum cup ile bu sıkıntıyı yaşıyordum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:29 ----------
Yanlışlıkla resimler tekrarlanmış,kusura bakmayın...
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
-
güzel gezi olmuş kar düşmeye başladığı zaman motosiklet ile gidilmez o diyarlara
-
Güzel gezi yapmışsınız. Ellerinize sağlık.
-
F54 adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş kar düşmeye başladığı zaman motosiklet ile gidilmez o diyarlara
Aynen öyle hocam. İnanın o gün bile serin serin esiyordu rüzgar.Sivas ta neyazıkki motosiklet sezonu kısıtlı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:12 ----------
guven61 adlı üyeden alıntı
Güzel gezi yapmışsınız. Ellerinize sağlık.
Teşekkürler Güven hocam.
-
Sivas dağları güzelmiş güzel gezi sıkı giyinip kışında gezilr kışın ayrı güzel olur Afyon'da Sivas'ı aratmaz Ağustos öğleyin kurtuluş savasinin başladığı Kocatepe de usumustum
-
birgünolacak adlı üyeden alıntı
Sivas dağları güzelmiş güzel gezi sıkı giyinip kışında gezilr kışın ayrı güzel olur Afyon'da Sivas'ı aratmaz Ağustos öğleyin kurtuluş savasinin başladığı Kocatepe de usumustum
Dağlarımız güzeldir. Birazda ağacımız çok olsa... Karda ve soğukta pek kullanmamayı tercih ediyorum.
Afyon soğuk olsada mâlum Sivası geçemez teşekkürler.
-
Maşallah , Mehmet kardeşim güzel bir gezi olmuş,o pamuk kaleye benzeyen kaplıca buradan güzel görünüyor,emeğine yüreğine sağlık Eskişehir den selamlar
-
Doğduğum büyüdüğüm memleketimden resimleri görünce içim bir hoş oldu, özlemişim...
Pek yazmayan okuyucuyum ama dayanamadım, resimler bana çok iyi geldi,
Özellikle sıcak çermik, çimento fabrikası, sıcak çermik-Sivas arası yol resmi beni oralara kadar götürdü,
En kısa zaman da geleceğim inşallah,
Elinize emeğinize sağlık,
Selamlar
-
mesut hoca adlı üyeden alıntı
Maşallah �� , Mehmet kardeşim güzel bir gezi olmuş,o pamuk kaleye benzeyen kaplıca buradan güzel görünüyor,emeğine yüreğine sağlık Eskişehir den selamlar
Teşekkürler Mesut Hocam aleyküm selam. Kaplıcamıza böyle bir mekan yapıldı. Değişik ve ilgi çekici güzel oldu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:39 ----------
buralpdi adlı üyeden alıntı
Doğduğum büyüdüğüm memleketimden resimleri görünce içim bir hoş oldu, özlemişim...
Pek yazmayan okuyucuyum ama dayanamadım, resimler bana çok iyi geldi,
Özellikle sıcak çermik, çimento fabrikası, sıcak çermik-Sivas arası yol resmi beni oralara kadar götürdü,
En kısa zaman da geleceğim inşallah,
Elinize emeğinize sağlık,
Selamlar
Aleyküm selam, size memleketi hatırlattı isem ne mutlu. Bu kadar özleme en kısa zamanda gelin bence.
Sivas havası iyi gelir. Teşekkürler hemşerim.
-
MCV adlı üyeden alıntı
Teşekkürler Mesut Hocam aleyküm selam. Kaplıcamıza böyle bir mekan yapıldı. Değişik ve ilgi çekici güzel oldu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:39 ----------
Aleyküm selam, size memleketi hatırlattı isem ne mutlu. Bu kadar özleme en kısa zamanda gelin bence.
Sivas havası iyi gelir. Teşekkürler hemşerim.
Evet gelip kelle kırdırıp, köfte-döner-etli pide üçlüsünü yapmak şart oldu
İlo 50cc-Jawa250-Jawalazer-Honda Strada200cc-Honda Titan-Mondial 110ft-Cbr600-Dr 800-Afrikatwin-Varedero-QM200GY-Honda İnnova-Cb125e-Mondial Prostreet
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)